Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

KarmaR^. Máme doma čtyři kousky, jsou to přítulní útulkáři.

0 0
možnosti

Chceš-li být v životě šťastnáR^, pořiď si psa! Dostala jsem radu...!

0 0
možnosti
Foto

Nechtěl bych tvrdit, že bez psa nemůže být někdo šťastný a naopak nešťastný se psem, ale někdo to má tak, že psa prostě ke spokojenému životu potřebuje.To je i můj případ.:-)

2 0
možnosti

Pro všechny milovníky psů, koček a humoru doporučuji tyto knihy : Stephen Baker - "How to Live with a Neurotic Dog" a Eric Gurney - "How to Live with a Calculating Cat".Ilustrace jsou tak výmluvné, že si na knihách "pochutnají" i ti, co neumějí anglicky.

0 0
možnosti
Foto

To je moc dobré doporučení, připojuji se:-)

0 0
možnosti

Děti máme tři,psa zatím ani jednoho,ale děti tlačí,tlačí...Zatím asi pořídíme té nejmenší vodítko,ať trénuje;-)

1 0
možnosti
Foto

Srovnání psa se zabezpečovacím zařízením poněkud kulhá. Pokud se zloděj chce vloupat do bytu a ozve se štěkot psa, raději si vybere jiný, to vám potvrdí každý policajt. Pokud si ovšem lupič vytipuje konkrétní cíl, neochrání ho ani pes, ani sebelepší zabezpečovací zařízení.

0 0
možnosti
Foto

Nesmíte to brát zase tak doslova, šlo mi přece o něco jiného.:-)

Pes je jistě dobrá prevence ostrahy i obrany. Praxe je taková jak píšete, rozhodnutého lupiče nebo atentátníka pes neodradí, stejně jako ho neodradí třeba kamerový systém.

Šlo mi o to, abych zdůraznil upřednostnění motivu pořízení si přítele, před motivem pořízení si "zaměstnance". Toho si, přičemž se to s tím přítelem nemusí vylučovat, pořizujeme na zcela konkrétní práci.

1 0
možnosti
Foto

Měla jsem dvě feny, teď už mám jenom jednu a na tu druhou denně vzpomínáme. Lituju, že jsem nesměla mít psa už v dětství, dětem jsem chlupatou kámošku dopřála hned, jak z toho měly rozum, aby pochopily, jak se k psovi chovat a jak ne, určitě prožiju svůj další život obklopena láskou nějakého toho vořecha, ne-li vořechů;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Vždy jsem razil slogan: k malým dětem velký pes. Je to trochu nadsázka, ale má svůj reálný základ. Samozřejmě platí - jakýkoli pes.

Děkuji za komentář:-)

1 0
možnosti

R^ Na(psa)l jste to hezky:-)

1 0
možnosti

Pane Turnere, bezvýhradně souhlasím. V dospělém věku mám druhého psa. Velmi jsem se s ohledem na věk rozmýšlela, ale nakonec jsem se rozhodla ještě pro. S ohledem na omezený pohyb mám čivavu-psa (není "papírový", trochu větší než je obvyklé). Ale je to tak skvělý parťák, že nelituji ani na okamžik. Ano, žít ve společnosti psa je obohacující - vzájemně.

2 0
možnosti
Foto

Vnímám to úplně stejně, paní Šípková. Děkuji za komentář:-).

1 0
možnosti

Jeden racionální důvod pro pořízení si psa existuje: pro muslimy je to nečisté zvíře, které je jim odporné a štítí se ho. Pokud v každé české domácnosti bude jeden pes, nebezpečí muslimské záplavy se mírně snižuje.

0 0
možnosti
Foto

"Obdivuji" neuvěřitelnou schopnost některých komentátorů nacpat nějaký ideologický humus do čehokoli. Čekám, že když zveřejním milostnou báseň najde se někdo podobný s podobným skvostem. Rád si, pane Chovanče, takovéto vaše názory přečtu v nějakém svém článku o islámu, tam bych vám také argumentačně oponoval, sem to však nepatří.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS