Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Také si myslím, že na válku se připravit nelze. Pokud jde o nezbytnost FB, tak jsem si vzpomněl, co před lety říkal Dalibor Gondík v televizi. Vyprávěl prý svému synovi, že za jeho mládí počítače běžně nebyly. A syn se ho prý zeptal: A jak jste bez nich mohli mailovat? Je to přesné vystižení faktu, že bez některých věcí, které ještě před relativně krátkou dobou neexistovaly nebo nebyly běžně dostupné, si dnes zejména mladí lidé nedovedou život ani představit. Osobně jsem pozoroval pozoruhodný jev zvláště u žen, které se napřed počítačů přímo děsily a za pár let na to jsem vyslechl několik hovorů (například dvou prodavaček), kdy jedna žena říkala druhé - hodím si to do compu a mailnu ti to, jo. Jinak ten článek mě také zaujal a chtěl jsem k tomu něco napsat, ale byl jste rychlejší a napsal to i za mě.

0 0
možnosti
DT

R^ Napsal jste to hezky.

Tahle "Panikmache" je zase jen produkt okurkové sezóny.

0 0
možnosti
MS

S tvrzením, že na "válku není připraven nikdy nikdo", bych si nebyl tak jist.

0 0
možnosti
Foto

Měl jsem na mysli spíše mentální přípravu těch, kteří se mají stát obětmi té války, na to asi voda a sirky nestačí.:-)

2 0
možnosti
PD

P73e54t89r 10D36o54b46r31ý

24. 8. 2016 9:56

Myslet si, že takovéhle varování někdo vydává kvůli okurkové sezoně je velice naivní. Žádný politik takové informace nevypouští rád protože to svědčí o jeho jistém pochybení. Politici mají svoje tajné služby a informace které nám daňovým polatníkům nejsou dostupné. Nepochybně mají naprosto konkrétní informace o přípravě a plánování útoků na zdroje pitné vody, útoky na civilisty na mnoha místech najednou a další. Reakci policie odpovídající těmto informacím jste mohl vidět před pár týdny v německu kdy jeden vyšinutý obohacovač začal střílet do lidí. Německá policie ale očekávala několik útoků současně na dalších místech. To není něčí fantazie, ale to je jednání na základě naprosto konkrétních informací tajných služeb a policie. Oni, ti co ta varování a doporučení vydávají vědí, že je jenom otázkou času nežli k tomu dojde a proto ač neradi, vydali tu informaci o tom, že se lidé mají předzásobit potravinami a jídlem. Nám je to ZATÍM k smíchu, protže my nemáme ty informace které jsou dostupné našim a evropským pohlavárům. Oni ale přesně vědí co se dá v nastávajícím období očekávat a jejich varování je důkazem toho, že jsou proti tomu naprosto bezmocní protože situace a bezpečnost se jim naprosto vymkla z rukou.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že reálné a dlouhodobé pozorování svědčí spíše o opaku. Politici straší, aby zviditelnili svoji důležitost a novináři o tom píší, aby zabezpečili čtenost. Lidé pak k tomu zaujímají postoje z hlediska své lehkomyslnosti, předposranosti nebo čehosi mezi tím. V tomto případě se k tomu nemuseli ani politici nijak vyjadřovat, nějaký zoufalých novinář něco vyhrabal a náležitě podal. Reakce na to pak odpovídají osobnímu naturelu čtenáře.:-)

1 0
možnosti
VF

Odkud znáte moji švagrovou?

Tři nabité telefony sice v zásobě nemá, ale do desky na hrobě požaduje vyvrtat dírku. Tou dírkou by se protáhl káblík na dobití telefonu a ostatních "připojovačů" s vnějším světem.

3 0
možnosti
Foto

:-) Asi je takových "švagrových" na světě hodně.

2 0
možnosti
JT

R^ stačí black out a "civilizace" jde na chvíli (než se to znovu rozběhne) do "kopru".

2 0
možnosti
Foto

:-) ještě horší než black out je net out

2 0
možnosti