Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OV

tak jsem tam do diskuze napsal...ale jsou tam jen dva příspěvky:-/

0 0
možnosti

Jiří, skvělé téma. To je dobrá studie, jak jsme na tom při volbách:-))

A ...prosím tě, ten myší kožich, co chystáš i letos na zimu, už si neber. To by blbě vypadalo!:-)

Jo, a palec nahoru!

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, Marie, za komentář.:-)Jediný kožich, který by mi přišlo etické a záslužné nosit, by byl z kůže některých zdejších diskutérů.:-) Nechci ukazovat, ale:Rv

1 0
možnosti
Foto

Chov a zabíjení zvířat pro maso, mléko, sýry není o nic etičtější než chov a zabíjení zvířat pro kožešiny.

2 0
možnosti
LV

L28i38b20o25r 28V90a27n54ě33k

30. 9. 2016 10:24

Až bude k dispozici biotechnologické maso, hodnotou a chuťově srovnatelné s masem ze zvířat, rád se jím budu živit.

U kožešin substituty, často dnes i s lepšími parametry, již existují.

2 0
možnosti
LV

L97i89b65o66r 21V21a51n95ě38k

29. 9. 2016 23:20

Souhlas.

Jen bych doplnil, že jsem viděl ještě nechutnější videa z Číny, kde např. vaří zaživa psa, nebo pojídají mozek žijící opice.

Podobně nechutná jsou videa podřezávání zvířat muslimy nebo jak ubíjejí v souladu se zvyky islámu psy, zvláště ty, co měli tu smůlu se narodit s černou kožešinou.

1 0
možnosti
Foto

Jistě, žádné takové barbarské počínání by nemělo mít u nás prostor.

1 0
možnosti
JK

Zcela jednoznačný souhlas. Jíst člověk musí a maso jíst nepřestane, protože je masožravým primátem. Kožichy však nikdo nepotřebuje a nemusí nosit.

2 1
možnosti
Foto

Je opravdu zajímavé, jak víte co někdo nepotřebuje a co nemusí nosit. Ještě by mě zajímalo jak jste se to dozvěděl.

1 1
možnosti