Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Představte si, jak by asi dopadl na iDnes Karel Čapek.

2 0
možnosti
Foto

:-) Také mě to napadlo, ale v jeho případě by se dalo ještě spekulovat, že jeho jazyk i forma jsou dnešku trochu vzdáleny. Osobně Čapka miluji, ale na druhou stranu chápu, že je generaci mých dětí trochu vzdálen. Buď se k němu časem přiblíží, nebo ne.

0 0
možnosti

Jirko, tedy nechci být kverulantem. Ale ona ta "kvalita textů" není jen o umění psát, v jde především o morální kvalitu člověka. A tak nevím...ovlivnilo by to čtení Ecca kvalitu článků na blogu?

Za tvoje "zamyšlení"R^

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, Marie:-), je to tak. S kvalitou článků asi nikdo nic neudělá, lidé píší, to chtějí a jak chtějí, a to je v zásadě dobře. " Vychovávat" se dá čtenář, aby zvažoval a přemýšlel, místo toho a by slepě s davem podporoval nějakou doktrínu.

2 0
možnosti

Trefné a příznačné, včetně karmy a "bohaté" diskuze tohoto vašeho článku. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji.:-) I to mi přijde jako takové poselství knihy Umberta Ecca. Publicista (v jakékoli podobě) nemá psát a priori to, co lidé chtějí slyšet, ale to, co jim chce sdělit.

1 0
možnosti
Foto

Umberto Eco by psal blogy na idnes pod jinou identitou? Tak to by dlouho nám nevydržel. Zde už to někdo jiný zkusil, ale hned mu byla přiskřípnuta křidélka.

0 0
možnosti
Foto

Ecco pod jinou identitou je pochopitelně fikce a Eccův článek pod mým jménem by s velkou pravděpodobností odhalen nebyl. Důvody, proč jsem tak neučinil, uvádím.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS