Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor má pravdu, že kdyby se vlády západu a Ruska dohodli, šlo by ledaskde ve světě udělat "pořádek". Problém ale je, že USA, Rusko i Evropa, si pod pojmem že "pořádek" každý představuje něco jiného. Problém taky je, že to někdo musí zaplatit. A problém taky je, že by lidem domů chodili telegramy "Váš syn padnul při plnění cti ... " A na to vše jsem už tak nějak pohodlní, líní a zbabělí ... !!

0 0
možnosti
Foto

To máte pravdu. Jen mi přijde divné, vyzbrojovat se na fiktivní a nereálnou válku a ignorovat reálně vojensky řešitelné problémy.

0 0
možnosti

Proč boha jeho obojí??? Protože ČERVENÁ KRÁLOVNA.

0 0
možnosti
Foto

:-)...přišel vám ten argument nějak nejasný?

0 0
možnosti

Ta štábní vozidla, která se mají nakupovat, na bojových útvarech chybí. K takovému nákupu ve skutečnosti vůbec není potřeba argumentovat nějakou zhoršenou bezpečností situací.

Je to asi, jako kdyby nějaká jednotka hasičů neměla hadice. Budeme se ptát, zda se zhoršila "požární situace"?

0 0
možnosti
Foto

Jsem z toho "volajaký zmetený" - tak ta Pandora přijela v Panduru, což je ta plechová skřínka od Steyra, co ji objednal a votevřel Paroubek? V ruce měl ale jinou skřínku, tu její, a z té vyjely pandury a na nich Topolánek s Dalíkem? Jen naděje to nestihla? Jiří, ty mi teda dáváš;-) - jdu studovat historické prameny, a vezmu to od toho zloděje ohně, co mu orlové vyklovali játra, tuším. Ještě že mu dotůstali, nebo co. Mám nějaký mezery, musím je zaplnit. Zajímavý čtení. ;-)R^

0 0
možnosti

Co by za to dala Ukrajina, kdyby měla pořádné zbraně a mohl Rusáky vykopat. Máme vydávat 3 % rozpočtu na obranu, abychom se mohli bránit a nemuseli nikomu líbat zadky. A k té obraně patří i pandury

2 1
možnosti
Foto

Ukrajincům by nepomohlo proti Rusku ani tisíc pandurů. Ukrajina s Ruskem neválčí, pane Pavle, kdyby ano, už by neexistovala a občanskou válku při níž Rusko jednu stranu podporuje, nevyřeší ani špuntovky (natož pandury), ale jednání, jako kteroukoli obřanskou válku, co jich na světě kdy bylo.

0 0
možnosti

Jo. Taky mě ta zdůvodňující rétorika zarazila, a vrátila o několik let zpátky:-)R^

(ještě je rezerva se finančně zajistit - asi)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS