Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J21a38r39a 52R18a69n65k

28. 1. 2017 7:22

Co to je proti jednomu Drumpfovi, ktery se snazi znicit cely svet?:-)R^

0 0
možnosti

Pravdu má pan Radek a ne autor a "světa znalý" p. Mašek. Nejde jen o pár stovek sledovaných osob; kolem mešit jsou radikální centra a když připočteme, co se v mešitách hlásá, je potenciál zfanatizovaných lidí mnohem větší. Ne nadarmo byli zatčeni ti nejhorší imámové, ale to byla jen špička ledovce.

Řešení politikům nezávidím: buď dlouholeté stanné právo a nebo vytvářet takové prostředí, kdy pro muslimskou obec bude každý další teroristický čin proti jejich zájmům.

To ovšem neřeší nebezpečí budoucího vzniku německého chalífátu.

0 1
možnosti

To jsou pouze vaše domněnky. Vy nejste světa znalý, žádné radikální centrum u německé mešity jste neviděl, nevíte, co se v těch mešitách hlásá, nevíte, kteří imámové byli zatčeni a za co, nevíte, co skrývá ta špička ledovce...že vás baví to neustálé sýčkování..

0 0
možnosti

M31i77l98a32n 85R98a93d37e69k

26. 1. 2017 17:16

Nemecko zlikviduji jeho politici

7 0
možnosti

Dokážu si představit, že dodatečně se mohout "zradikalizovat" i jedinci, frustrovaní faktem, že jim v Německu nebyl udělen uprchlický azyl. Tomu se dalo zabránit rozumnou imigrační politikou a ne hurá systémem, jaký předvedla Merkelová.

1 1
možnosti
Foto

To si také myslím.

0 0
možnosti

Prostě takhle to dopracovalo celé slavné Německo.

Čemu se kdo diví?

Lidé, kteří třeba v těchto internetových diskusích (ale i na mnohem důležitějších místech) na to už roky upozorňují, jsou označováni za xenofoby nebo za putinovce.

V Německu však vždy u vlády byla v posledních letech Merkel a její lidé. To oni to dovedli do tohoto stavu. Žádný Zeman, žádný Konvička, žádný Okamura, žádná Le Pen.

7 2
možnosti

.. teprve 23 února, v deset hodin pet minut dopoledne, kolem roku 1966 ..

0 1
možnosti

„Damit die Stellen alle besetzt werden können, wurde der Leistungsschnitt massiv gesenkt“, sagt Matthias B. (32, Name geändert). Die Mindestkörpergröße wurde abgeschafft (früher: Frau 1,63, Mann 1,65 Meter). Auch das Diktat beim Einstellungstest fiel weg. „Musste man früher im Mathe- und Deutschtest eine 3 haben, reicht jetzt eine 4. Die Mindestpunktzahl, die in den Tests erreicht werden muss, wurde von 6,0 auf 4,5 Punkte herabgesetzt.“

0 0
možnosti

Budou se přijímat noví policajti. Berou u od 165 cm,test z matematiky stačí udělat na 4, z němčiny také na 4.

Hura!!!!!!!!!! Zítra tam jedu !

1 0
možnosti

Velmi názorně jste poukázal na to, že ta informace je praštěná, protože kdyby německé bezpečnostní složky věděly o 520 teroristech "schopných kdykoli udeřit", tak by o nich německý ministr vnitra musel informovat jako o těch, které má pod zámkem v lochu, a nikoli, že o nich ví.

Tu informaci o "520 radikálních islamistech schopných kdykoli udeřit" řekl německý ministr vnitra loni na začátku září. Také řekl, že "dalších 360 lidí podezírají z podpory potenciálních atentátníků". Ta informace jen názorně ilustruje, jaký chaos ohledně této problematiky v Německu panuje. Nabízí se jednoduchá interpretace – ministr prostě pouze chtěl dát najevo, že navzdory fatálně nepřehledé situaci mají ve skutečnosti krásný přehled – teroristů je 520 plus 360 plus minus autobusové nádraží. Tím výrazem "schopných kdykoli udeřit" také nenápadně naznačil, že asi nějaký úder přijde. A přišel. Důležité je, že se o tom tak nějak zhruba vědělo, takže je vlastně všechno v pořádku.

3 1
možnosti

No, jestli je počítala německá sociálka, kde je každý hlášený aspoň 5x, tak jich bude asi tak 100 :-)

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS