Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Bez komentáře. :-)R^

2 2
možnosti
JS

Škoda, že jste se nějak konkrétně nevyjádřil přímo v tehdejší diskusi. Tento článek je příliš obecný.

Vpodstatě nyní říkáte, že jste se snažil být maximálně objektivní a nezávislý. Cituji Vás: "Striktně jsem si dal záležet, abych ani jednu ze stran nepreferoval ani neostouzel více než druhou."

To jste ale nedodržel. Jednu stranu jste nazval "samozvaní bojovníci proti islámu", druhou stranu jste označil jako "aktivisté za práva muslimů". To rozhodně není rovný přístup. Hned v prvním odstavci jste řekl například toto: "Politováníhodné je pouze to, kolika ,vlastencům' a ,ochráncům' dala tato banální věc příležitost se zviditelnit." Jenže ten soudní spor nevyvolali ani "vlastenci", ani "samozvaní bojovníci proti islámu", ale právě ti, které nazýváte "aktivisté za práva muslimů".

Váš pohled na věc tedy ani zdaleka není tak nezávislý, jak se o sobě snažíte tvrdit. Daleko čestnější by bylo plně se přiznat k té větě, kterou jste nyní názorně uvedl, a sice, že Vám jsou "naši islamobijci z duše protivní".

Navíc vzhledem k tomu, jakou pozornost Vy sám tomuto tématu věnujete, tak působí poněkud nepatřičně, když Vy sám to nazýváte "parazitováním na problematice".

10 0
možnosti
MD

Cekal/i bychom, ze nam tedy navrhnete do ceho mame letos brambory dat. Zda pouzit tradicni jutovy pytel nebo saten ci brokat.

3 0
možnosti
AT

Výjimečně nezaujatý a střízlivý názor. Bohužel, zřejmě hlas volajícího na poušti.

3 1
možnosti