Diskuse

Drahoráček

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Druhohoráček na Hrad!

Nejlépe Tyrannosaurus Rex - ten se nebude bát ani Donalda Trumpa! :-)

1 0
možnosti
JR

J65a23n 25R91á52ž

15. 2. 2017 17:19

Jeden akademik a druhý hochštapler.....nic pro mne, řekl soused, když jsme se na toto téma bavili. I kdybychom oba byli rádi, kdyby Zeman zmizel ze scény, tak musím konstatovat, že i pro mne oba nic moc k volbě nejsou.

P.S. Obávám se, že opět budou volby ne o lepším kandidátu, ale o tom méně špatném. Jinak řečeno, bude to opět hlavně o tom, kdo bude sympatičtější mimopražskému (mimobrněnskému) voliči.

0 0
možnosti
Foto

Obávám se že váš soused (vy asi ne:-)) reprezentuje typického českého voliče, který závidí bohatým a nedůvěřuje vzdělaným.:-)

1 0
možnosti

Jirko, bohužel tvoje "nadšení" pro prof.Drahoše nesdílím. Mám s ním nedávnou písemnou zkušenost ve věci šéfa Ústavu pro jazyk český. Z jeho projevu jsem byla zklamaná. A v žádném případě to není osobnost, jakou by měl prezident být. Čekám na někoho vhodného.

1 0
možnosti
Foto

Bohužel netuším, o co jde s ÚJČ. Já s ním žádnou negativní zkušenost nemám, jen neosobní dobré.:-)

2 0
možnosti
JL

Se Zemanem to každý bude mít těžké. Zasadil zde květinu iracionálního strachu a

proti tomu, se racionálními prostředky, těžko bojuje. Zvláště pak, když je tato květina

neustále živena a pravidelně zalévána. Také bych si přál důstojného prezidenta.R^

4 0
možnosti
Foto

Jak si představujete ,,důstojného" prezidenta? Jako kladeče věnců a čísi loutku, či člověka, kterého prioritou jsou zájmy a potřeby naší země?

1 2
možnosti
Foto

;-) Je dosti úsměvné dopředu řešit prezidenta. Klíčové budou volby a co z nich vzejde. Ještě stále to bude M.Z., kdo ,,kohosi" bude pověřovat sestavením vlády, popř. ještě stále bude mít i možnost nechat sestavit vládu ,,úřednickou". To vše pak jistě ovlivní i volbu prezidenta nového. Též je otázkou, kam se do té doby vše ,,hne" na poli mezinárodním, jak v EU, tak i ve světě, neb i to bude mít vliv na to, kdo by mohl být zvolen;-)

0 2
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu že prezidentská kampaň MZ, MH, de facto začíná, nepřipadá mi nikterak podivné (ani úsměvné) , že se to řeší. Já osobně reaguji na včerejší prezentaci profesora Drahoše a svoje uspokojení nad tím, že takový kandidát je a víru (ze své podstaty iracionální), že několik "nezemanovců" může "zemanismus" v zemi změnit.:-)

4 0
možnosti
PS

Schází osobnost schopná hájit zájmy svých občanů. Mít na hradě prezidenta, kterého bolí záda od klanění směrem k Bruselu, asi bychom se mohli za pár let velmi nehezky divit, kde naše republika skončila. Potřebujeme kandidáta ve stylu Trumpa, schopného udržet bezpečnost a samostatnost naší země . Ne nějakého zeleného neomarxistického liberála se slabostí pro mešity a utahování šroubů u osobních svobod. Stát nemá vychovávat, nařizovat a trestat, ale především sloužit.

1 3
možnosti
JB

J29a52n 96B51u55r31d77a

15. 2. 2017 11:37

Jo, jo. Samostatnost, to je věc. Obzvláště pro srandastát typu ČR.

0 0
možnosti
TB

upřímně řečeno kandidát na prezidenta, který by mohl porazit Zemana, ještě svoji kandidaturu neohlásil ;-)..Horáček, Drahoš ani Hilšer většinovou podporu nezískají....

3 0
možnosti
Foto

Čím více kandidátů, tím lépe. Ovšem pro koho?;-)

0 0
možnosti
ZZ

nikdy jsem nezaznamenal žádný postoj profesora Drahoše k čemukoliv z veřejného života, ale nic proti němu nemám. Pokud by se stal prezidentem, byl by to, podle mě, jeden z řady nemastných neslaných, ve vyjadřování politicky vždy korektních z kategorie lidí, kterou vymyslel pan Werich - chytrých, opatrných(Těžká Barbora). při vší úctě k panu profesorovi, já chci za prezidenta člověka s názorem, který bude třeba proti většinovému, očekávanému.....

2 0
možnosti
Foto

Těžko asi můžete čekat o předsedy Akademie věd ( byl jím 8 let a pře tím byl místopředsedou), tedy apolitické organizace, který ještě kandidaturu nepotvrdil, nějaké politické postoje a názory. kdyby je vyjadřoval, dávno ztratil onen kredit, který má. Vaše "nemastný neslaný" osobně vnímám jako slušný, korektní, distinguovaný, rezervovaný a reprezentativní. Ale i z vašeho příspěvku je patrné, že toto nemusí být v Čechách dobrá deviza

Apropo, řekl bych, že pan Werich měl v Těžké Barboře na mysli zcela jiný typ lidí.

3 0
možnosti