Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám podezření, že jste ten leták nedočetl do konce, protože jinak byste věděl, že lék musíte zahrabat nejméně dva metry hluboko!!

(Já příbalové letáky čtu, začíná to tak, že vyndám kapky z krabičky, nakapu, vrátím kapky do krabičky, podruhé vyndám kapky z krabičky a zpátky už nejdou, protože se pomuchlal příbalový leták velikosti mapy Evropy a Asie, tak vyhrábnu leták a přečtu si ho. Bývá tam něco ve smyslu, že kapky do očí je dobré kapat do očí. Ale naposledy byl leták nějaký odfláknutý, bylo tam, že sice nemůžu po nakapání do očí dělat některé činnosti, protože chvilku po nakapání uvidím mlhu, ale hned jak mlha zmizí, můžu dělat cokoliv. Mlha zmizí za pár minut, to je lehkovážné tvrzení, co když jednomu z milionu mlha zmizí za více než pár minut, aha? ;-))

0 0
možnosti
Foto

aby nebyly příbalové letáky k lékům, takové, jako popisujete, aby nebyly návody k použití koštěte, tak bychom museli zlikvidovat, nebo alespoň internovat 95% všech právníků.

1 0
možnosti
Foto

Tyto priznaky bych tipla na lek z rady antidepresib anwpebo atipickych neurileptik. Tam jsou ucinky skoro stejné

0 0
možnosti
Foto

Díky za blog. Je popsán vtipně - jinak asi nelze - ale jinak tristní realita. Kdysi za socíku v krabičkách nebylo vůbec nic, nebo jen takový malý čtvereček, kde nebylo popsáno prakticky nic. Což bylo špatně./Na druhé straně léků moc nebylo a po pár letech praxe lékař znal skoro vše/.

Nyní je to ještě horší. Podstata onoho výčtu vedlejších a nežádoucích příznaků soupeří objemově s lexikonem kouzel od Saxany. Existuje totiž pravidlo, že se tam musí napsat příznak, který se objevil během testování u jednoho z 10.000 lidí. Ad absurdum: pokud jeden z deseti tisíc testovaných ve zprávě uvede, že měl chvění penisu /dámy prominou/, tak se to tam prostě musí napsat.

Důvodem je ono anglosaské právo, které odškodňuje člověka, jenž vložil své ruce do kávovaru a po opaření udá výrobce, že jej neinformoval.

Zvídavý pacient mi většinou druhý den přinese lék zpět s otázkou, proč jsem jej chtěl zabít. Někteří mé vysvětlení přijmou, jiné nepřesvědčím.

V medicíně / i v životě / platí něco za něco. Cosi dám a cosi vezmu. Dokonalý lék /tedy ten bez vedlejších příznaků a jen s pozitivním přínosem/ neexistuje. Dobrý lék je ten, který těch negativ má co nejméně.

Omlouvám se za přednášku, třeba přispěje k tomu, že aspoň některý pacient ubere ze své příbalové neurózy...:-)

Autorovi karma.

1 0
možnosti
Foto

Já vám děkuji, Tomáši, za za milý komentář.:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak pokračujte v jejich nečtení, jo?;-) Kromě horečky omladnic byste taky mohl mít něco s vaječníkama.;-D;-D

2 0
možnosti

Alle tu uz vyresil dr. Ignaz Semmelweis.

0 0
možnosti

Mohu zavazne prohlasit, ze v revansisticky televizi neni ani desetina reklam na vselijake zazracne leky jako v Cechach.

A u te desetiny nasleduje vzdy: Fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker. Tedy na vedlejsi ucinky se zeptejte vaseho lekare nebo lekarnika.

0 0
možnosti

Jirko, a prosím tě, co z toho v té první závorce se tě týká? Ta trojčata?;-D

No, dělám to stejně. Dostanu lék, který by měl něco léčit, ale zároveň "rozhasí" žlučník. Tak nic, nechám ho být. žlučník mám i tak "na heslo":-)

A víš, že jdeš jako na zavolanou?! Právě mi přišla nabídka eshopu, který mě zásobil nápoji před koncem roku...a co vidím? Scotch whisky Turner! Moje sympatie k tobě značně zesílily;-D

1 0
možnosti
Foto

To kvalitní značka, Marie (ten Glen Turner:-)) Jenom je nějak málo rozšířená, což prostě vůbec nechápu:-)

Děkuji:-)

2 0
možnosti
Foto

I34v89a55n 15M11a81r47e34k

1. 3. 2017 21:09

Stává se mi to občas též p.Turnere. Přečtu si příbalový leták, nějak mě na užívání dryáku přejde chuť, takže nepoužité "léčivo" raději odnesu zpět do lékárny. Toto ale neplatí v užívání známého a "populárního jedu na krysy" bez kterého se bohužel neobejdu. ;-(

1 0
možnosti

Vsiml jsem si, ze ho zde dost casto pouzivate.

1 0
možnosti