Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv Přeji upřímnou soustrast, pane zklamaný.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji srdečně, doufám, že vám budu moci přání upřímné soustrasti za rok oplatit:-)

1 0
možnosti

Rád bych se vyjádřil k těm čtyřem bodům, které jste uvedl na konci svého článku. Předpokládám, že všechny ty čtyři body (a zejména jejich zvýrazněné pasáže) vztahujete k prezidentu Zemanovi.

1. Říkáte, že prezident "lže a podvádí". Podvod je v našem právním řádu trestným činem, pokud nejste schopen své tvrzení exaktně doložit, pak se dopouštíte pomluvy. A pomluva je minimálně přestupkem. Pochopitelně pochybuji, že by se někdo namáhal se s Vámi soudit, podstatné je, že s takovou rétorikou těžko můžete někoho poučovat o slušnosti. V čem jste lepší, než současný prezident?

2. Naše politická reprezentace se poslušně připojila k sankcím proti Rusku, a to i přesto, že České republice to ekonomicky ublížilo nesrovnatelně víc, než Rusku. Do stejné situace se dostalo Polsko a Maďarsko. Vy se bojíte toho, aby náš prezident nelezl mocnostem "do řiti". Jenže my už v ní jsme - a pěkně hluboko. Pořád do nás někdo hučí, abychom nenáviděli Rusko, ale pro nás je nesrovnatelně výhodnější rozvíjet dobré vztahy napříč Evropou i světem, abychom rizika naší malé ekonomiky co nejvíce diferencovali. A "nejlepší" na tom je, že když jsme poslušně zalezli do zadní části těla našich oficiálních přátel, tak jsme si v té tmě nevšimli, že tu naši část ruského trhu potichu zabrali ti, kteří nás přesvědčovali, jak je hrozně důležité, abychom pohrozili Rusku. Už můžeme sotva vystrčit hlavičku.

3. Pokud chcete prezidenta, který je jen na okrasu, tak tam můžete být i Vy. Takový prezident je totiž naprosto k ničemu. My potřebujeme prezidenta, který není pasivní, který se angažuje, který je ochoten doprovázet obchodníky. Potřebujeme prezidenta, který své pozice využije a nebojí se prosazovat zájmy své země.

4. Vy vůbec vidíte neřesti u kdekoho. Vidíte kdejakou hnidu na kdejakém blogerovi, většinu účastníků výzkumu o právním povědomí občanů označujete za "hovada" a Zeman - to je pro Vás přímo ikona zla. Za koho se považujete?

P.S.: nejsem totožný s Jiřím Svobodou níže v diskusi.

1 0
možnosti

Pane Turnere, chybí mně Vaše básně. Doufám, že nějakou napíšete, až pan M. Zeman promluví o kandidatuře na hrad. Báseň radostně oslavnou, či truchlivou.

Děkuji.:-);-(

1 0
možnosti

Jirko, ty "opravy" či dodatky jsi napsal trefně!

Když čtu diskusi, tak mě napadá, že někteří vidí prezidenta ještě v době šéfování socanům. A přehlídli, že to dobré, co snad v něm v té době bylo, nechal viset na stromech na Vysočině, případně ležet vedle panáka slivovice v místní hospodě.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, Marie. :-)Nechci tvrdit, že na MZ není nic dobrého, jsem i schopen pochopit, že k volbě MZ dospěje někdo vylučovací metodou, ale zbožšťování politiků se mi hnusí, a to tím spíše těch, kteří se tomu svými činy usilovně brání.

3 0
možnosti
Foto

Díky za propagaci mého blogu

3 7
možnosti
Foto

Slušný člověk nechodí diskutovat pod cizí blogy, když u svých diskuse zakazuje. Ale co chtít od obdivovatele Miloše Zemana, že ?:-/

8 3
možnosti

Karma.Zeman do toho samozřejmě pujde,ta hradní partička si sama nevypusí rybník a touha jízdy na lafetě je jistě také velká.Pak už je to na nás,na rozdíl od první kola se rýsuje hned několik nadějných kandidátu.Zemanovo tvrdé voličské jádro,zde zastoupené voličem Čermákem nepřesvědčí nic,ani kdyby jim jejich guru zvracel na hlavu.Kolik takových Čermáku je? Odhadl bych tak 25 procent,to při dobré konstalaci nemusí stačit ani na druhé kolo...

4 3
možnosti

Jinými slovy, předpokládáte, že Zeman ten úřad dobrovolně neopustí, to znamená, že se zachová jako dosud všichni prezidenti Masarykem počínaje.

3 0
možnosti

Já vás chápu. Myslím, že našemu zklamání bychom mohli předejít, když půjdeme k volbám a to už od prvního kola, Já jsem to posledně podcenila a v druhém kole už jsem volila jen tu o trochu lepší alternativu,

1 0
možnosti

Taky mi v druhém kole nezbyla jiná možnost než volit Zemana. Někdy se to holt tak semele.

0 0
možnosti