Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J21a56r11a 53R79a73n88k

14. 3. 2017 23:12

Ziju jinde a ani to uz nemusim opakovat, ale snad mohu vyjadrit, co mne na spolecnosti lidi, o nichz jsem si do nedavna myslela, ze jsme asi v Evrope brani lepe, nez pred 89. rokem, kdy kazdy vedel, "ze snad za to nemuzeme" - ze prisli -videli a zustali. Ale nemuzeme tu omluvu brat dalsi dekadu, jsou na stesti pryc a ted se musime starat, aby to tak zustalo!

Kolik literatury, filmu a dukazu potrebuje prumerny Cech, aby si uvedomil, ze ve spolecnosi je cosi nemocneho? Podle ruznych statistik je intolerance ve vztazich mezi jim a ji v zemich, kde panovala komunisticka totalita asi takova, jako v zemich, kde pres hlavu musi hodit satek. Mate ten samy plat, jako Vas muzsky kolega? Ja ano.....

1 0
možnosti
Foto

Co to jsou prosím za nesmysly? Soustřeďte se prosím na toto:

"Ženy jsou hloupé, musejí vydělávat méně než muži, řekl polský europoslanec. Přišel o "kapesné"."

Zdroj Seznam.cz

0 0
možnosti
RJ

R25a34d83e72k 22J86a89r36o34š

14. 3. 2017 22:52

Výkonný derringer či jiná účinná zbraň do každé ženské dlaně...

0 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem četl knihu od Jiřího (?) Haussmanna, která se jmenuje Velkorýroba ctnosti.

A pan Turner je zase specialista na "vymýšlení, výrobu a šíření omluv".

Postačí perex tohoto článku: "

Osvědčenou metodou jak se bránit takovému nařčení, je hlasitě upozornit na sexuální excesy migrantů. Stejně jako se údaj, že každá pátá žena zažila domácí násilí, skvěle komentuje rozebíráním postavení žen v islámském prostředí.

Zdroj: http://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=592649

1 2
možnosti
MD

Vzhledem k souvislostem se jedna o 'slusnou' ucelovou tiskovinku.

1 1
možnosti
Foto

Jakou tiskovinu máte na mysli? Tyto údaje se běžně zveřejňují a nenapadá mě jakýkoli jiný účel, než abychom byli méně lhostejní, všímavější a kritičtější. Kdybych vzal za bernou minci zdejší komentáře, tak by mi to přišlo jako velmi smysluplný apel.

1 0
možnosti
MB

Bití, psychické deptání či pronásledování zažilo ve svých rodinách čtyřicet procent žen. Policie se zabývala pětinou všech případů domácího násilí, pouze tři procenta doputovala k soudu. . Podle průzkumu, kterého se letos v únoru účastnily tři tisíce respondentek starších osmnácti let, se v posledním roce stalo obětí domácího násilí 11 procent žen. "Většinou je to dlouhodobé týrání. Nikdy není jeden incident," uvedl jeden z autorů průzkumu, sociolog Kamil Kunc.

Ve více než čtvrtině případů násilníci volili opakované ponižování, v pětině případů došlo i na fyzické napadení, ve 12 procentech se jednalo o pronásledování. Přes dvě třetiny obětí trpí psychickými problémy, poruchou spánkuči ztrátou sebedůvěry. Otřesem mozku končí čtyři procenta případů, zlomeninami či bodným poraněním dvě procenta. Z průzkumu totiž vyplývá, že oběti hlásí domácí násilí policii jen ve dvaceti procentech případů.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/v-cesku-zazilo-domaci-nasili-ctyricet-procent-zen-fv3-/domaci.aspx?c=A120326_201131_domaci_jj

1 2
možnosti
Foto

Děkuji za doplňující komentář, nevycházel jsem z žádného konkrétního průzkumu, pouze jsem tlumočil nějaké obecné odhady. Tato statistika působí v podstatě ještě hůře, než co uvádím.

1 0
možnosti
MK

Rv Jako obvykle demagogie. Srovnáváte dlouhodobou domácí statistiku ze sexuálními a kriminálními delikty muslimských migrantů spáchanou v nepoměrně kratším období a výrazně vyšším % k průměru v majoritě.

1 2
možnosti
Foto

J57a86n81a 79M15a80j61o82v69á

14. 3. 2017 17:34

Jiří, z čeho vyplývá to tvrzení o tom, že 10 % žen má zkušenost se sexuální agresí?

Úplně mi to nesedí s nápadem trestné činnosti.

0 0
možnosti
Foto

To nevím, z čeho to vyplývá, obecně se tento hrubý odhad uvádí, s trestnou činností to jistě nesedí, proto se asi toto uvádí jako určitý apel. Třeba je to 8%, třeba 11% to asi nikdo nikdy nezjistí a na věci to asi nic moc nemění.

0 0
možnosti
Foto

Oč je lepší naše civilizace? Je lepší o to, že u nás je takové jednání trestné a v Arabských zemích nikoliv. Tam má žena menší hodnotu, než dobytek.

2 0
možnosti
KM

K60a51r70e79l 44M96a26s34e31k

14. 3. 2017 18:18

Zase kecáte. Má královna Rania menší hodnotu, než dobytek?

2 0
možnosti
KB

Mě by zajímalo, jaká jsou kritéria pro tu agresi? Onehdy jdu po ulici a z kolemjdoucího auta někdo zahulaka na tři holky "pojďte šu...". Kdysi jsem někde četl, že už toto některé výzkumy považují za agresi.

2 1
možnosti
Foto

Já to nevím, ani to nelze nijak zjistit nebo ověřit. Myslíte, že je to podstatné? Ten problém tu je a jestli je nadhodnocen, tak je to rozhodně lepší než to, k čemu svádí 90% komentářů k tomuto článku.

"Bůh ví jak to je, jestli si holky nevymýšlí, někdo jí sáhne na zadek a už mluví o znásilnění".... apod.

Takže co, budeme v pohodě a budeme si říkat, že jsou to hysterky. A to přesně do té doby, než se to stane někomu nám blízkému...

1 0
možnosti
JK

Co je zkušenost se sexuální agresí? Je to ručka šmátralka jejíž majitel potom dostal facku?

2 1
možnosti
Foto

Připadalo by vám jako projev agrese, kdybych vám na váš komentář napsal, že píšete hovadiny? Asi ne, že ano. Tak to je rozdíl mezi neslušným projevem a tím, kdybych si vás někde našel a zmlátil bych vás za vaše komentáře do bezvědomí. Takový je asi rozdíl mezi "harassmentem", který popisujete, a sexuální agresí. Je to dostatečně názorný příklad?:-)

2 0
možnosti