Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už vidím ten krásnej svobodnej a zdravě se vyvíjející svět, kde slušný, vskutku svobodomyslný a hrdiný tatínek, sí hodí lehkej kulomet přes rameno (s výčitkami svědomí, jestli je schopen adekvátně ochránit svou rodinu) a jde s manželkou a dětmi do zologický zahrady, nebo na jarmark, ke kolotočům a pod. Co kdyby náhodou, že jo. Taky vidím, jak záhadným způsobem odhalí a v čas zasáhne, když se jiný magor bude chtít v davu lidí odpálit, ... no jo, no - různých zakomplexovaných magorů, holt běhá po světě víc, než se nám doposud zdálo. Já bych ty "emerický" akční filmy, fakt zakázal.;-D Jiří, tobě karma.:-)R^

0 1
možnosti
Foto

Vy si choďte jak chcete a ostatní nechte na pokoji.

0 0
možnosti

Cim to je, ze proti jsou jenom ti Cesi. Od tech nejrudejsich az po ty nejcernejsi?

Podle mne ve state ktery opravdu funguje nejsou zadne zbrane zapotrebi. S jedinou vyjimkou. Sportovci, tem staci v podstate vzduchovka. Myslivci s brokovnici ci kulovnici na jednu patronu, a pak jeste policie a Armada. Ovsem o tech se v tom parlamentu nehlasovalo.

0 0
možnosti
Foto

Každá nastupující totalita musí provést jednu zásadní věc. Postupně odzbrojit obyvatelstvo. To je přesně to co se začíná dít.

1 1
možnosti
Foto

Kdybyste se místo takovéto ad hoc teorie rozhlédl, zjistil byste něco jiného. V řadě zemí , kde aktuálně probíhají nebo nedávno probíhaly ozbrojené nepokoje a občanské války, bylo a je zcela zásadním problémem, že je mezi civilisty je obrovské množství zbraní a to i rychlopalných dlouhých zbraní a také to, že někdo začne civilisty záměrně ozbrojovat proti někomu jinému. To je ten problém. Místo aby si dali v hospodě chlapy do držky, tak na sebe z vesnice do vesnice střílí.

2 0
možnosti

Pro obyvatele Moravy a Slezska je uklidnujici, ze konec hrozi pouze samopalnikum v Cechach.

0 0
možnosti
Foto

:-) Moravské a slezské separatisty bych odzbrojil úplně včetně praků.

To žertuji.

Myslel jsem při psaní tohoto článku i vás, Moravany a Slezany, ale jaksi "literárně" se mi více líbilo to "v Čechách" ( jako třeba "Konec vodníků v Čechách a pod.)

2 0
možnosti

Pan Turner si asi neuvědomuje, že tohle pouze začátek. Ted to byly některé samonabíjecí pušky a zásobníky, příště to bude zlý náboj 9mm luger a opakovačky, potom všechny krátké a nakonec nože atd...... Jde o to, že EU byla myšlena jako spolek pro lepší obchodování, ne aby nám kecali do zbraňového zákona, který je mimochodem jeden z nejlepších na světě. Podobní dobroserové se postarali o dokonalé odzbrojení lidí v UK. Teď tam mají zbraně pouze zločinci.

3 0
možnosti

Tak Vy kritizujete něco co se nestalo,ale něco "co se možná stane"....to je opravdu zajímavý myšlenkový pochod.Ted je řeč o to co se skutečně stalo o konrétních faktech a ne o něčích hysterických představách...

2 4
možnosti

Já se hlavně bojím salámové metody. V Británii jsou mimo jiné zakázané i nože s pojistkou. To znamená i Swisstool.

0 0
možnosti

Máte snad pocit,že by v Británii právě proto,že obyvatelstvo není dostatečně ozbrojeno probíhaly nějaké masakry ze strany teroristu?A to jsou v Británii miliony muslimu...

1 1
možnosti

Karma.Fakta dnes nikoho nezajímají.Drtivé většiny majitelu zbraní se toto "odzbrojování" týkat nebude,ale hysterčit se musí...

0 2
možnosti
Foto

Děkuji. Je to bohužel tak.

0 0
možnosti
Foto

Demagogie, kterou jste předvedl v tomto odstavci, cituji vás:

Osobně bych prosazoval mnohem přísnější normu, ale to je můj problém. Tato restrikce se z mého pohledu dotkne jen magorů a nebezpečných individuí "typu Breivik", u kterých hrozí, že jim „rupne v bedně“ a svým vojenským arzenálem vyvraždí celou vesnici nebo část malého města, a to ještě pouze těch, kteří takový arzenál ještě nemají, ty šílence, co jsou již příslušně vyzbrojeni, nic ze strany EU neomezuje, takže mohou být zcela klidní.

Zdroj: http://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=592738

Je opravdu směšná a nebezpečná. Lidé typu Breivika, či jiní magoři si zbraň opatří a vyvraždit celou vesnici pak mohou jen díky lidem typu Turnerů, který obětem vzali možnost účinné obrany.

Problém nastane vždy, když se lidé vašeho typu dostanou k moci a začnou prosazovat své představy o světě, který ovšem funguje jinak, než si vy představujete, že bude fungovat, až prosadíte své pitomé nápady.

3 2
možnosti
Foto

Milý pane Kšíre, ještě jednou stejně jako u pánů před vámi: Kdybyste mi místo záplavy invektiv a prorockých vizí zdělil, co z faktů které uvádím je špatně a v čem vás nebo kohokoli jiného omezuje třeba to, že si nebudete moci koupit útočnou pušku (což si jen tak pro zajímavost bez udělení výjimky nemůžete koupit ani dnes).

A také vám něco odcituji:

Je opravdu směšná a nebezpečná. Lidé typu Breivika, či jiní magoři si zbraň opatří a vyvraždit celou vesnici pak mohou jen díky lidem typu Turnerů, který obětem vzali možnost účinné obrany

To jste napsal před chvílí vy a teď se nad tím zkuste zamyslet.... Představujete si, že každý z těch nešťastníků, které na tom ostrově ten magor postřílel si měl k Marxovým spisům přibalit i M16? A potažmo bychom si je měli asi koupit všichni a chodit s nimi po světě, abychom měli srovnatelnou palebnou sílu s nějakými hypotetickými teroristy nebo blázny, kteří se na světě tu a tam objeví.

V takovémto "kšírlandu" bych opravdu žít nechtěl.

3 2
možnosti

O zbranich vite lautr vy vyte co.Nemam lidi jako jste vy rad,ani nemam proc

4 0
možnosti
Foto

Je od vás hezké, že mi píšete o nějakých vašich pocitech ze mne, ale zapomněl jste uvést jediný argument, jaký z faktů, které jsem napsal, není pravda nebo třeba proč si myslíte, že by měli soukromé osoby vlastnit útočné pušky.

Mýlíte se i v tom, jaké jsou mé zkušenostech se zbraněmi. :-)

2 0
možnosti
Foto

Co kdybyste místo kreslení palečků napsal jeden jediný smysluplný argument, s čím nesouhlasíte nebo co z toho co jsem napsal není pravda.

2 1
možnosti