Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

....U nás prakticky k žádnému reálnému vývoji nedošlo.....A víte proč? Protože naše společnost většinově k imigraci zaujala správný postoj. Od samého počátku si dovedla spočítat, že nekonečný proud migrantů jiné kultury = stále rostoucí problémy ve společnosti a mimo jiné, destrukci právního a sociálního státu. To si onen "vyspělý západ", ke kterému někteří pořád ještě nekriticky vzhlíží, nepřiznal dodnes a nepřizná to nikdy, protože by to znamenalo zjištění, že jsou docela obyčejně blbí.

3 1
možnosti
Foto

Obávám se, že se mýlíte a pro toto tvrzení těžko najdete argument (proto ho asi ani neuvádíte). Masová migrace nás nepostihla, protože nejsme cílovou zemí migrantů.

Kdybychom se před časem cílovou zemí staly a na slovenskou nebo rakouskou hranici přešli denně tisíce lidí, neudělali bychom s tím vůbec nic, stejně jako s tím nebyli schopni nic udělat Němci. Asi bychom je na hranicích nestříleli.

Není pochyb, že milion bezprizorních migrantů ani Němcům, ani Italům nevyhovuje, ale snaží se to řešit. To nic nemění na tom , že již dřívější migrační politika Západu byla špatná, ani na tom, že vývoj islámského světa je velmi problematický.

1 1
možnosti
Foto

Pane Turnere, migrační, alespoň ta masová, vlna trvá od roku 2015, za tu dobu neudělaly tyto státy vůbec nic, na rozdíl od Maďarska, které se rozhodlo své hranice si chránit a taky to dělá. Tím pomáhá dokonce i tomu Německu i když se od něj vděku nedočkalo. Bohužel, čísi snahou je v Evropském prostoru nechat zahnízdit co největší počet nekompatibilních person a dělá pro to vše co může za nečinnosti odpovědných.

2 1
možnosti

J20a50r74a 38R39a87n28k

5. 4. 2017 2:54

Pane Stastny, jaksi jste zapomel, ze vse zacalo po demonstracich v Syrii v roce 2011, prvni stovky utopenych LIDI, byly uz v roce 2012, jo humanita je pouhe slovicko.

0 0
možnosti

J86a18r96a 44R42a28n24k

5. 4. 2017 2:52

Spolecnost? Ne, od toho jsou imigracni zakony, spolecnost, jak jiste znate se muze chovat zvlcile, nasi predkove to zazili, kdyz "odchazeli" Sudetaci a pak se odkryvaly hromadne hrobyRv

0 0
možnosti