Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane souhlasím, ale proč tolik lidí volí Babiše? Proč podporují takové zlo, které převažuje nad všemi ostatními politiky? Proč nechtějí tito "dementi" - omlouvám se za to slovo - ale jiné nelze použít, vidět co je Babiš zač? Jsme vůbec normální národ? My si zasloužíme tvrdou diktaturu, potom možná budeme spokojení. Budem remcat v hospodě nebo doma ale budeme spokojení. Je mě z nás zle.

1 1
možnosti

Nevidím problém v lidech, ale v systému, který je vychoval, můj otec vždy říkával "neměj to těm lidem za zlé, neměl je to kdo naučit"

1 1
možnosti

Krytí Babiše zajištují především voliči,kterým je uplně jedno co jejich nový Spasitel a vudce říká a dělá....oni ho stejně budou volit.Proč?Abych řekl nechápu to,to opravdu stačí fnukat jak mu všichni ubližují a hlášky "všichni kradou" a "za všechno muže Kalousek"...?Pokud mají někteří pocit,že musí bojovat proti politikum,měli by si vybrat někoho lepšího než jsou oni a ne někoho mnohem horšího a pro demokracii nebezpečného.Tahle koblihová logika vyhánění čertíku dáblem,jde zcela mimo mě.To jsou ovčani opravdu tak hloupí...?Je smutné sledovat ostatní členy a zaměstnance ANO jak se uplně třesou strachy říci něco proti svému vládci a velkému šefovi.To má být demokratická strana?To jistě ne....

3 1
možnosti

Líbí se mi, jak má své spolustraníky ochočené.

V jiných partajích by se našli dobráci, co mu půjdou po krku, aby se dostali do vyššího patra k ještě lepšímu korýtku.

Nebo že by si ho vážili za to, co dělá ? Myslím výsledky v práci ...

0 0
možnosti

Bolševik je bolševikem navždy a samozřejmě že si navždy "přihrávají". Smutné je jak vysoko do funkcí jsme si je my voliči navolili.

3 1
možnosti

Ja bych s tim STBakem neoperoval. To je jen odvadeni pozornosti od podstaty Podstatne je ze rodina Babisu patrila za totality ke komunisticke elite. To umoznilo Andrejkovi, ze zbohatl. A komu Pan Buh, tomu vsichni svati. V pripade pana Babise to byl taky dnesni prezident Zeman. Nekde jsem cetl, ze Babis a prezident Zeman jsou jako dve spojene nadoby. Tolik pravdy.

4 1
možnosti

Má skvělý výcvik v STB.

3 2
možnosti
Foto

Kdybych neslyšel různé nahrávky, tak bych vaše tvrzení třeba i rozporoval, ale takhle...:-)

0 0
možnosti

Naprosto souhlasím. To je podstatný rozdíl mezi ANO a ostatními stranami. Pokud někdo něco vyvede strana se ho zbaví. U ANO to nejde. Tenhle podstatný rozdíl by si měl každý volič uvědomit. Zasloužená karmaR^

14 2
možnosti
Foto

Také si myslím, že toto je nedobrý trend v politice, a to nejen v té naší, a to bez ohledu na sympatie k tomu či onomu politikovi.

2 0
možnosti
Foto

jinak když dá děcko něco do plínek či do nočníku, tak to je pro mne babiš

3 1
možnosti

tak malé a v podstatě roztomilé?;-)

0 0
možnosti
Foto

já ně su Babiš, já su Bureš, jako sorry, terazky Babiš

4 2
možnosti

R^

Na důkaz toho, že by Babiš chtěl řídit stát jako firmu.:-)

https://www.youtube.com/watch?v=cccpRxsG1ek

2 0
možnosti
Foto

Hezké, řekl bych , že chce stát řídit jako asi jako Stalin.:-)

3 2
možnosti

Mne na tom všem děsí hlavně ta třiceti procentní, bezvýhradná podpora lidu. To je pro tuto zemi průšvih a vlastně pro všechny ostatní normální lidi, kterým se z pana ministra zvedá kufr. Původní odhad, že se tato společnost, po prožití dobrodiní socialismu a deformaci totalitou, morálně zbráborá po dvou či třech následujících generacích, byl špatný vtip. Sto let je málo, spíše to vypadá, že se to tu za hlasitého skandování "nechť žije KSČ," vrátí do područí Ruska.

15 2
možnosti
Foto

Co s tím dělat? Nenapadá mě nic jiného, než všemožně přesvědčovat lidi, že tohle není ta cesta. Viz dnešní aktuální odposlechy nebo to, co výše přiložil pan Leiner.

4 1
možnosti