Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě jsem neslyšel, že by kterýkoliv český prezident poslal svou ženu do basy ! Odborníci jsou zbyteční . Miloš vykouří kůrovce ze Šumavy, vyloží Ústavu a nahradí i ministerstvo spravedlnosti. Milošova žena, patří na stránky tisku, kdy oblažila siročinec, sbírkou někomu pomohla. Tedy pomáhá, i obdivovatelé Kájínka nějaké % mohou hodit. Asi jsme se opravdu - již zbláznili ! ... :-)

0 1
možnosti
Foto

Každý prezident na něčem ujížděl a ne že ne.

1 0
možnosti
Foto

Hezké pouze nevím jestli přání není otcem myšlenky. Ono je to jako na houpačce kdyby byl Zeman v znovuzvolen což je dosti pravděpodobné okamžitě bude zase všechno jinak

2 2
možnosti

Jirko, je to přesně tak. Socany a lidovce jsi "vykreslil" naprosto perfektněR^

3 0
možnosti
Foto

Děkuji, Marie, a májově zdravím :-):-)

2 0
možnosti

Ano, ano, dobře jste to vylíčil a já vám dávám karmu. Přesně tak to chodí. Takovéto postoje, když se někdo potápí, se u nás vyskytují v různých obměnách často. Po pádu komunismu také všichni věděli, že to bylo spatné a že to nemohlo skončit jinak.

Jinak vás po delší době mohu pozdravit pod vaším článkem. :-)

3 0
možnosti
Foto

Děkuji, a také vás zdravím, pane Kvapile. Nějak se naším pauzírováním míjíme, ale teď jsem si všiml, že už zase publikujete. Budu se těšit na další zajímavé diskuse. :-)

1 0
možnosti

Neskrýváte své potěšení, že nemáte někoho rád. Nemáte se čím chlubit a proto jsem po tomto sdělení ani dále nečetl.Kdybyste se díval s nadhledem a nezaujatě, viděl by jste jistě i více než nenávistně vyfutrovanou svou duši.

2 3
možnosti

Vážený, nevážený, popsal jste sebe v celé kráse. tak se na to podívejme z blízka. Použil jste pár výrazů, které připisujete autorovi. Nemám někoho rád.

Většinou je to tak, že člověk nemá rád zmetky,což je naprosto legitimní.

Dívat se s nadhledem? To je to co vám chybí. S nadhledem a nezaujatě.

Jako ultrakonzervatista, jste to vy, kdo má nenávistí vyfutrovanou duši. Vše

co přesahuje váš horizont, vás vlastně uráží.

2 2
možnosti

Myslím si,že celý problém je v tom,že se jako společnost dělíme na příznivce a odpůrce konkrétního politika a to je špatně.Veřejným zájmem by mělo být,aby pravidlo padni komu padni platilo na všechny politiky.Takže jestli má odejít Babiš a já souhlasím,bylo by férové aby byli odejiti také Sobotka a Kalousek,kteří také mají prokazatelné hříchy minulosti a další politici.Pořád se motáme v morálním bahně, kde ukazujeme na činy jednoho,ale zároveň bagatelizujeme,nebo omlouváme činy druhého.Z tohoto pohledu brát Babiše jako nějaké lano z tohoto bahna,které nám má pomoct je naprosto směšné.Všichni ví,jak ke svému majetku přišel a takový nám má kázat o morálce a boji proti korupci?Na druhou stranu,když se má ta současná loď spálit,tak s celou zkorumpovanou posádkou nejen s kuchařem.

1 0
možnosti

Jak to víte jak Babiš k majetku přišel ? Všichni ti co tvrzení nemohou doložit navazují na postupy středověké inkvizice a jsou v oblasti matení, či možné úmyslné lži

0 2
možnosti

Jen si vůbec nejsem jist, že většina Zemanových příznivců prohlédla či prohlédne.

Totéž o voličích ANO. A už vůbec nepočítejte s tím, že by si většina z nich řekla, že VV a ANO nejsou náhoda, ale zákonitost. A že volit "spasitele" je ta nejhoší volba.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS