Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesmírně mi vadí ona Vaše paušalizace (ano, ozývám se jako potrefená husa a sám s k tomu hlásím). " S StB zjevně spolupracovat, ač ho soud „očistil“ (patrně tam má být očistil)

To, čemu se dnes říká "Státní bezpečnost" měla na starosti řadu úkolů, z nichž velmi mnohé byly prakticky shodné s činností ČSLA a přesto armádního generála Petra Pavla (1961) nikdo nevláčí bahnem, proto, že ve svých mladých letech hájil, jako člen KSČ, zájmy socialistické vlasti a jejího vedení.

Ale, když pan Babiš a mnozí a mnozí další hájili státní a ekonomické zájmy téže socialistické vlasti, je to špatně. Je to na vláčení tiskem.

A nejkomičtější na celé té situaci je to, že samozřejmě nejvíce promořená a prolezlá agenty StB byla, jako jediný rádoby oponent režimu Charta 77. Ale, o těchto lidech se nemluví a žijí klidně mezi námi.

Ano, je to, pane Turnere, Kocourkov a Vy jste jeho zdatným a přičinlivým radním.

2 3
možnosti
Foto

On to nejspíše pan T. ví, ovšem...;-)

0 1
možnosti
Foto

Jeden ,,detail". Tzv. služební zákon od r. 2014 umožnil odpolitizování stát. správy. Do té doby si náměstky na ministerstvech vybírali politici ! Pí S. absolovovala výběr. řízení dle kritérií onoho zákona, tedy NIKOLI dle politic., či rod. vazeb!

4 0
možnosti
VV

Ale urcity pokrok je videt. Nacisti i komunisti ty rodiny zavirali.

2 0
možnosti
Foto

V myšlení mnohých ovšem onen ,,pokrok" vidět není, že:-(

0 1
možnosti