Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O98t96a 69K34i89n63c

30. 5. 2017 20:54

Myslím si, že soudce nebude mít jednoduché rozhodování, ať rozhodne tak či onak, bude mít mnoho odpůrců. Tady se v diskuzi vyjadřuje většina lidí, kteří o případu vědí pouze zprostředkovaně z tisku. Mám tím na mysli obě skupiny diskutujících, tj. jak těch, kteří střelce považují za vraha, tak i těch, kteří ho považují za hrdinu. Fakt je, že sídliště mezi Chomutovem a Jirkovem nepatří zrovna mezi nejbezpečnější, ale na druhé straně je otázka, zda použití střelné zbraně bylo zrovna adekvátní situaci kdy si tamní obyvatelé vyřizovali účty.

1 0
možnosti
Foto

Z duše jste mi promluvil!R^ Když bych to měla ještě upřesnit: proběhla tam poprava za rušení nočního klidu. A to !!těžce labilním vrahem, který nikdy neměl dostat zbrojní pas- zbraň. !!Bydlím na rušné ulici s mnoha kluby, vinárnami, apod., kde je živo i v noci. Kdybych měla střílet všechny spiťary, co nám vyřvávají pod okny, nedělala bych nic jiného...

1 0
možnosti

Trosku jsem uvazovala nad myslenkou strileni do hulakajicich ozralu (bez ohledu na barvu pleti), kteri rusi nocni klid a musim rict, ze se mi v zasade libi.

1 0
možnosti

Blábol od člověka, který v CV nikdy nebyl.

0 0
možnosti
Foto

Tak posté a poprvé: Máte-li jiný názor nebo jiné informace, proč je v komentáři neuvádíte namísto spekulací, kde jsem nebyl a označujete můj článek za blábol, aniž byste opět vysvětlil s čím nesouhlasíte, nebo co je podle vašeho názoru jinak. Kdo tady tedy blábolí?

0 0
možnosti

Karma.Přesně tak,je opravdu velmi nepravděpodobné,že by na chomutovském polocikánském sídlišti bylo potřeba ve tři ráno zachranovat nevinné lidi před teroristou,pokud tedy nechtěl "statečný střelec" zachranovat uřvanou cikánskou rodinu...a něco mi říká,že ty určitě zachranovat nechtěl.;-)

1 1
možnosti
Foto

Děkuji. Ano, taková možnost nepůsobí příliš pravděpodobně.:-)

0 0
možnosti
Foto

S Vaším článkem hluboce nesouhlasím. Jak můžete vědět, co by řidič ve voze dělal dál? Klidně nemusel přejet žádného svého rodinného příslušníka, kteří tam byli, ale mohl se vydat na jízdu bůh ví kam a protože byl opilý, mohl klidně zabít někde někoho jiného. Dále Vaše představa tak rychlého příjezdu PČR na místo, aby stihli její příslušníci zastavit rozjetý vůz, je dost naivní. Nechal bych to na soudu, ale pokud najížděl do lidí a aut, pak mám já osobně ten názor, že střelba byla na místě. Jak byste argumentoval, kdyby jste šel náhodou okolo (vykašlete se na to, v kolik to bylo hodin a že nebydlíte v Chomutově, bavíme se hypoteticky...) a ten opilý rozzuřený řidič by najel do Vás, nebo do Vám osoby blízké? A přesně to se mohlo stát komukoliv jinému. Možná kdybyste šel okolo, byste pak byl za střelce vděčný...

5 2
možnosti

To si opravdu myslíte,že střelac chtěl zachranovat uřvanou cikánskou rodinu,do které mohl zastřelený Rom trochu nešikovně najet?Jediná zraněná byla jeho teta...prostě mu v noci při řevu ruply nervy a nasypal do Roma osm střel...střílel z boku,tak je to víc než jasné.Já si narozdíl od Vás nemyslím,že každy opilý,zfetovaný řídič má být preventivně na místě zastřelen...

2 2
možnosti

D73a67v16i47d 71V98l72k

30. 5. 2017 16:26

Souhlasím JiříR^

2 0
možnosti

D88a30v83i47d 62H53o24l51e88c

30. 5. 2017 15:34

cikán se choval jako muslimský terorista.Těch výstřelů bylo ale zbytečně moc.

0 1
možnosti

Najíždět do někoho,v tomto případě najíždí opilec,který nezvládá vozidlo do skupinky uřvaných příbuzných stojících okolo a najet v plné rychlosti do skupiny nic netušících lidí s umyslem je zabít je opravdu hodně velký rozdíl...

1 0
možnosti
Foto

Konec článku je scestný.

Je celkem běžné, že policajt/strážník se postřelí nebo spáchá sebevraždu služebnou zbraní. Nikdy jsem po takové události neslyšel volání, aby se policajtům odebrli zbraně.

4 0
možnosti

Čekat na rychlý příjezd policie znamená obvykle čekat mnoho minut. Víte kolik škody může ozbrojený útočník za pouhých 5 minut napáchat? V Izraeli jsou teroristé mnohem častěji zastaveni ozbrojenými občany než policií či vojáky, pokud by v něm byla vyslyšena vaše absurdní touha po omezení zbraní, počet obětí by byl mnohem vyšší. Děkuji, nechci, radši zachráněný život samozvaným pistolníkem(který se zbraní často zachází lépe než profík) než tiché umírání při čekání na příjezd policie.

Co se tohoto konkrétního případu týká, skutečně počkejme na závěry vyšetřování...

13 0
možnosti

P63a85v34e14l 29V94é45b78r

30. 5. 2017 14:21

On totiž ani příjezd policie neznamená, že se nám dostane pomoci: viz Uherský Brod...

3 0
možnosti