Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud byste namísto celého článku napsal pouze jeho poslední větu, dal bych Vám karmu.

Ale takto?! 8-oRv

1 0
možnosti
Foto

A copak se vám nelíbí na tom ostatním?

0 0
možnosti

Co se týče vhodné cesty pro ČR, kde sice postupně přibývá cizinců, kteří nejsou turisté ani studenti a mají arabskou nebo africkou fyziognomii, ale ještě jich není takové množství jako v jiných evropských zemích, vidím to následovně:

1) Přijmout jako žadatele o azyl pouze ty, kteří budou zbaveni volného pohybu a ochotni žít v internačních táborech dokud se nerozhodne, zda bude jejich žádosti vyhověno.

A to žít velmi skromně.

2) Zrušit vládní podporu nevládních organizací, které svojí proimigrační politikou pracují v rozporu se zájmy občanů ČR.

Zakázat i jejich podporu ze zahraničních zdrojů.

3) Donutit všechny cizince, aby ve veřejném prostoru respektovali dominantní kulturu a náboženství.

Abychom postupně nedospěli k vzdávání úcty zvykům kanibalů.

4) Vybudovat účinnou ochranu zelené hranice.

5) Činnost ozbrojených složek i tajných služeb přesměrovat z kritiků přistěhovalecké politiky EU a ČR na aktivity imigrantů.

1 0
možnosti
Foto

Nezlobte se, ale Vy jste totálně mimo. Jak chcete proboha zajistit, že se muslimové vzdají své pokroucené víry a ještě pokroucenějšího smyslu jejich života, když už tak žijí stovky let, po které se to nepodařilo nikomu a nikdy...? Představujete si ten problém jako ten pověstný Hurvínek válku...

6 0
možnosti
Foto

Tímto příspěvkem reaguju na vaši myšlenku, že jediná cesta jak z toho ven je cesta smíru. Jak si chcete usmířit někoho, kdo Vás nenávidí už jen proto, že věříte v jiného Boha, respektive že nevěříte v žádného? S nimi dialog NENÍ MOŽNÝ, a to ne z naší viny, ale jednoznačně vinou jejich víry.

7 0
možnosti

Hlavně je pakovat tam, odkud přišli.

3 0
možnosti
Foto

Vypakovat teroristy a radikály je jistě správné, ale problém je v tom, že zhruba 15% občanů Británie nejsou etničtí Britové a aktuálně cca 30% školních dětí jsou příslušníky menšin. Teď jde o to, z nich ty teroristy "neudělat".

0 0
možnosti

Jak už píše někdo níže, ignorance terorismus nezastaví ani neomezí; muslimové reagují jen na sílu. Je potřeba přinutit evropské muslimy, aby měli zájem na potlačení teroristických útoků. Za každý útok přitvrdit až třeba do zavření všech mešit.

Jiná otázka je, kde je kořen zla; a ten je přímo v islámské nauce a tu vyznávají obě strany: radikálové i t.z. "umírnění". Čím jiným se mohou odlišit, než označením dobových středověkých veršů, pro moderní dobu nepoužitelných. Byly cíleny na tehdejší dobu. Ale to musí udělat sami muslimové a co nejdříve! Pokud se tímto způsobem zásadně neodliší, jsou "v jednom pytli" a tak na ně bude pohlíženo.

4 0
možnosti
Foto

Tohle napsal Pavel Kohout a já s tím naprosto souhlasím : "Moderní západní civilizace je civilizací soucitu. Vinu hledá kdekoli, jen ne u viníka. Pokud někdo vraždí, mohou za to určitě zlé a nespravedlivé vnější podmínky, nikoli sám pachatel. A tak se vina hledá v dědictví západního imperialismu, v kapitalismu, v nedostatku rozvojové pomoci, v údajné izraelské okupaci palestinských území, v globálním oteplování, zkrátka všude, jen ne tam, kde vina skutečně je. Nikomu nevadí, že západní imperialismus zrušil otroctví, že kapitalismus dostal z bídy více lidí než jakýkoli jiný systém, že rozvojová pomoc bývá vždy rozkradena, že palestinská území okupuje především teroristická organizace Hamas, a že svět se globálně otepluje již stovky let."

13 0
možnosti
Foto

Dneska jste si na mě vzal pana Kohouta? No, to jste mi udělal radost. Pavla Kohouta mám moc rád jako dramatika a hlavně jako básníka a taky tak k němu přistupuji.Víte, básníci mají rádi patetická prohlášení, dramatické situace a především metafory. Neberte básníky úplně vážně a hlavně ne úplně doslova. :-)

0 3
možnosti

Ještě by bylo dobré se semknout a zapálit obětem víc svíček...

Souhlasím s názorem, že teroristé využijí jako zbraň cokoliv a že nedává dobrý smysl se tomu bránit zákazy. Lepší by bylo odstranit útočníky.

Bylo vhodné také zakázat islám a zavřít mešity v Evropě. Tím by se podpora teroristů stala nelegální.

Také odstoupení od mezinárodních dohod a smluv, podepsaných před desítkami let za zcela jiné situace by bylo potřebné.

No a k tomu odstranění útočníků:

- je třeba zastavit islámskou invazi do Evropy

- je třeba najít a internovat osoby s chybějícími nebo neplatnými doklady a následně je deportovat mimo Evropu

- pokud již občanství získali a šíří Evropě nepřátelské názory, toto občanství zrušit a deportovat je rovněž

Jsou islámské země, kde cizinec nezíská občanství nikdy a nikoho to neudivuje a tak by ani toto nebylo nic zvláštního.

V případě nátlaku Bruselu na přebírání nelegálních migrantů z neválčících zemí zvážit členství v EU. Britové pochopili sice pozdě, ale pochopili, že nereformovatelná EU se svými nevolenými arogantními komisaři, blahobytem zkorumpovanými europoslanci a 60 000 zbytečných úředníků se nikdy pozitivně nezmění a ochranu jim neposkytne.

9 0
možnosti
Foto

Promiňte, ale to je sci-fi. To je jako bychom řekli: zničme všechny zbraně a nebudou války. Migrace bude různými formami pokračovat a lidé jiných etnik a náboženství budou dál v evropských společenstvích žit. Takže znovu a lépe, co udělat, aby se z nich nestali teroristé?

1 7
možnosti

M65i82l26a81n 30K12e98s11l

5. 6. 2017 10:41

Oko za oko,zub za zub.Na hrubý pytel hrubá záplata.Kdo tyto nesmysly vymyslel.To když vás někdo mlátí ,držte a čekejte až ho to přestane bavit.Kdepak ránu za ránu a ještě trochu přidat.Je na čase uvažovat s trestem smrti za vraždy způsobenou teroristy.

4 0
možnosti
Foto

...že bychom sebevražedné atentátníky ( stejně jako ty, co jdou na jistou smrt zastřelením) slepili a dodatečně je oběsili, to je dobrá myšlenka, to si to ti ostatní určitě rozmyslí....:-)

0 4
možnosti
Foto

8-o Žádné ,,tzv. ideály" sami od sebe nepadly. Budˇ se ,,přežily", což je ovšem otázkou generací, vč, ,,pokroku",nebo byly poraženy. Ovšem silnějšími. Tím však nikdy zcela nezmizely. Ovšem rodové vazby a zvyky nelze nikdy vymýtit. Jsou dané snad až geneticky. Bez nich by totiž mnohá společenství byla odsouzena k definitiv. záhubě. A tak se brání. Po svém a všemi, až jakýmikoli jim dostupnými prostředky.Teror je ,,jen" jedním z nástrojů. Stejně jako války:-/

2 0
možnosti
Foto

Ale padli, pane Jiroudku, padli, na základě toho skončila de facto IRA, ETA, Frakce Rudé armády apod. Tedy nezmizela ideologie a mnohdy ani cíle, ale padly pohnutky ji tímto způsobem prezentovat.

Názor o terorismu jako genetické výbavě bych tesal do kamene, to jen tak někdo nevymyslí, možná ještě tak katolíci jako prvotní hřích. :-)

0 2
možnosti

Myslím si, že medializace útoků je ve skutečnosti podporuje. Vlastně jsem si tím "jistá". Pomiňme ale reálnost uměřenějšího chování médií; co by se stalo, kdyby teroristické útoky ztratily na účinnosti? Sice útočí převážně osamocení zoufalci, ale snaha o radikalizaci islámu a výrobu těch zoufalců jak na běžícím pásu je podporovaná masivněji a poměrně cílevědomě. Je tedy otázka, co by "ti na pozadí" dělali potom. Možná je tenhle průběžný terorismus ještě docela dobrá varianta z toho všeho, co by nás mohlo potkat. Nepřestává mě fascinovat, jak málo životů a škod ve skutečnosti nadělá. Možná, že kdyby měl malou odezvu, obují se do toho důkladněji.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, v tom kvasu ve kterém je muslimský svět je míra terorismu v Evropě pozoruhodně nízká, což svědčí o tom, že mezi radikálními názory, nenávistí a teroristickým činem je velký kus cesty a snad to tak i zůstane.

Boj proti teroristům má jistě význam a zvláště pak boj proti těm, kteří je podporují, ale to se týká Al Káidy a pod.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS