Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proto je výrok britské premiérky "enough is enough" výrazem maximálního pokrytectví... A celkem laciné body pro Corbyna.

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Mayová, Trump a Merkelová žvaní o boji proti terorismu a přitom prodávají zbraně za stovky miliard eur ortodoxním a radikálním islámským režimům, podporují jejich obchod a intervence a tak přispívají k šíření nenávistné a radikální ideologie po světě. Jsme připraveni "lynčovat" holku v hidžábu a vítězové Ligy mistrů nosí na prsou " fly emirates" výkladní skříň wahabistického režimu, který je státní ideologií většiny emirátů. Žijeme v divném světě.

1 0
možnosti
Foto

J49a53k74u35b 46R77o63t33h

6. 6. 2017 11:45

Já tedy především nevím, o jaké zamlčování zločinů islamismu jde. Kdo a co zamlčuje? Pokud tedy pan Míth nemyslel fakt, že už si evropská média holt nevšímají úplně každého útoku islamistů proti jiným muslimům. Těch je opravdu děsivá spousta, s děsivými oběťmi a ledaskteré se na stránky novin a do půlhodiny zpravodajství ani nedostanou. :-/

4 0
možnosti

Tak tak, ten Míthuv text má nesmírně agresivní titulek, jak je v dnešní době zvykem. Po pravdě by ovšem měl znít: "Kdybychom zamlčovali zločiny islamistů....."

1 0
možnosti
Foto

ODS se v posledních vládách moc pravicově nechovala. Žádný úřad nezrušila, nesnižovala daně ani nesnižovala počet státních zaměstnanců.

1 0
možnosti
Foto

Mrzí mě to, že se ODS nezásadově chová, ale nechtěl jsem to do této diskuse plést. Pouze mě rozzlobilo, že někdo, kdo se zde jasně etabluje jako politik ODS, překroutil a zneužil to, co jsem ve svém minulém článku napsal.

1 0
možnosti

A co ta nedávná tragédie v petrohradském metru?

A co ten terorismus, který si dělají muslimové mezi sebou navzájem?

0 0
možnosti
Foto

A co s ním má být? Já ho snad popírám nebo schvaluji? Na co reagujete?

0 0
možnosti

v tom případě je nutné se distancovat od německa

0 0
možnosti
Foto

Jak jste na to přišel? Současné Německé je snad nacistický stát? Nebo si snad myslíte, že máme vnímat státy podle toho, jakými byly dle našeho výběru ve své historii? Já si myslím, že se k nim máme chovat tak, jak vystupují aktuálně.

Tedy Německo jako spojenec a dobrý soused a třeba Saúdská Arábie jako ideologická základna radikálního islámu a podporovatel lokálních válek v regionu.

0 0
možnosti