Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J91a84r67a 19R79a38n56k

10. 6. 2017 23:57

R^R^Diky za skvely rozbor situace, 5 milonu v sousednich zemich ve "stanovych lagrech"

v zime v lete, nekteri uz 5 let a po celou tu dobu nikdo nereagoval, az geroj Vladimir po 5 letem vetovani v OSN sel vysvobodit Assada, ne ten bezny lid, ten ho nezajimal, zakladna se nesmirne hodi do budoucna a jeho oranzovy obdivovatel z USA tam hodil 59 "strel", ktere nikomu neublizili, protoze sveho kamarada varoval.....zijeme ve smesne dobe a nikdo nemysli na ty, kteri trpi. Kanada uz oficialne od lonskeho ledna prijala 35.000 Syranu.

0 1
možnosti

S vámi si nikdy nerozumím, teď už jsem měl nakročeno, ale zase jste to spláchla tím omšelým antiruským blábolem. Ono je to tak, myslím, že demokracii navyklá civilizace nemůže používat vlastní metr na Orient. Fujfuj ten ošklivý Kadáfí, Assad, Mubarak, Saddam Hussein a další, říkáme si, ale co přišlo, když byli za našeho spravedlivého potlesku napadeni nebo dokonce zlynčováni? A Putin - ten si hledí svého, nás ani nikoho jiného neohrožuje - kdyby se nestaral, Rusko by se dávno stalo šílenstvím poznamenaným nebezpečím pro celý svět. To hošík Truddeau nikdy nepochopí. A ano, Kanada, to je to správné klima pro nebohé Syřany.

1 0
možnosti

J37a80n 24R82á43ž

10. 6. 2017 17:28

Většinou s Vámi nesouhlasím, ale tento článek považuji za objektivní exkurz do dnešní situace i historických souvislostíR^

Dal jsem karmu!

2 0
možnosti

Je to vlastně pokračující středověk v modernějším hávu a hledat nějaké spravedlivé je ztráta času.

3 1
možnosti
Foto

Novověk je pokračující středověk moderním hávu a představa, že lze problematiku muslimského světa neřešit, je zcela absurdní. Pokud ji někdo řeší, musí řešit i s kým bude a proti komu a měl by také řešit, co je kdo zač.

Tedy, není to ztráta času, ale naprostá nutnost.

1 0
možnosti

víte, pane autore a všichni co s ním souhlasíte nejen v tomto blogu, mým neštěstím je, že jsem s vámi svázán a bohužel pro mě, s tím, zatím, nic nenadělám. svázán v tom, že máte volební právo a svým názorem, tak daleko od mého, mě směřujete někam, kam jít a být nechci. Co by jste mi poradili, abych nemusel sdílet Váš osud?

s teroristy v rouše migrantů, uprostřed kolektivistického spolku EU, s jednotnou měnou a atd. atd.

2 1
možnosti

K59a76r49e25l 31M64a23s48e26k

10. 6. 2017 18:13

Zkuste seznamovací inzeráty.

1 2
možnosti

Dobře napsáno. R^

Sdílím váš pesimismus stran dalšího vývoje v této oblasti i po případném pádu Islámského státu.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji. K optimismu opravdu není mnoho důvodů.

1 0
možnosti

Dobry clanek. Takze ve shrnuti vsech uvedenych dat muze zaznit 'ne Asad', ale predevsim nestastna nabozenska vira. Nenavist, netolerance, potreba ovladat cloveka. Navic zneuzita imperialnimi zajmy jistych mocnosti. A tuto infekci chce prave nekdo rozsirit po Evrope.

2 0
možnosti

Exceletní článek.R^

1 0
možnosti

Zajímavě a přehledně napsáno.Nadále však zůstávám odpůrcem masové migrace obyvatelstva Afriky, Blízkého a Středního východu do Evropy.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji. Vnímání migrace pro Evropany je věc jiná, sám jsem jednoznačný zastánce pomoci tam a ne tady.

5 0
možnosti
Foto

Velice zajímavý a fundovaný rozbor. Vyznat se v této situaci je opravdu velmi složité.

4 0
možnosti

Jak se v Sýrii projevil pád sovětského bloku?

Můj známý tvrdí, že stejně jako se privatizovalo v ČR, privatizovalo se i v socialistické Sýrii. A že tyhle ne v rukavičkách vedené převody ze socialistického do soukromého, ještě mnohem divočejší než u nás, do značné míry přispěly k napětí, jež posléze vyvrcholilo ve známých událostech.

Nekecá?

1 0
možnosti

J58a82r66a 66R18a21n62k

11. 6. 2017 0:08

Zrejme nekeca, partner delal jako geolog pro Shell v Syrii a vidi to jinak, nez Soveti.....Assad po mirne demonstraci pozaviral studenty, vezeni praskala ve svech a lid se bouril...

Russia, China boycott Syria sanction talks at UN Security Council

http://www.theaustralian.com.au/.../russia-china-boycott-syria...un.../22ff042737b2cd7d38c...

Aug 26, 2011 - RUSSIA and China have boycotted UN Security Council talks on a ... Ambassadors or their deputies from the 15-member council were invited ...

China and Russia boycott sanctions against Syria | Public Radio ...

https://www.pri.org/stories/2011-08.../china-and-russia-boycott-sanctions-against-syria

Aug 26, 2011 - Russia and China have boycotted U.N. Security Council talks on a proposal to impose sanctions on Syria's President Bashar al-Assad. ... council were invited to the talks but China and Russia failed to show - proving it will be ...

US leads boycott of UN talks on nuclear weapons ban | News | Al ...

http://www.aljazeera.com/.../leads-boycott-talks-nuclear-weapons-ban-170327191952287.h...

Mar 27, 2017 - US leads boycott of UN talks on nuclear weapons ban ... The ambassadors of Russia and China were notably absent, but both major nuclear powers are also sitting out ... "Look at Russia denying using cluster bombs in Syria.

Russia, China Boycott Security Council Talks on Syria — Naharnet http://www.naharnet.com/stories/en/8243 Jun 14, 2011 - Russia and China boycotted U.N. Security Council talks on a draft ... The Syrian people need the Security Council now." ... take that so called security council and shove it were the sun don't shine, so say Russians and china. Russia, China boycott Syria conference - The Hindu http://www.thehindu.com/news/international/russia-china-boycott-syria.../article2929198.ece Feb 25, 2012 - Russia, China boycott Syria conference ... on Syria, minus Russia and China — two key members of the United Nations Security Council ... headed towards the Tunisian capital, the Russians and the Iranians were, in parallel, ... R

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS