Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale z veřejných bazénů ještě historicky nedávno vyhazovali "z hygienických důvodů" lidi v koupacích bermudách. Docela rád bych si poslechl definici hygienické nezávadnosti burkin.

4 0
možnosti
JS

V prvé řadě je nutné si uvědomit, že liberalismus logicky není tolerancí nesvobody.

Vy například v souvislosti s liberalismem tvrdíte toto: "Když akceptujeme plavky, které prakticky nic nezakrývají, musíme akceptovat i plavky, které zakrývají vše." Jenže tenhle Váš výrok nemá s liberalismem vůbec nic společného. Podle Vašeho myšlenkového schématu bychom klidně mohli říci, že když akceptujeme buddhismus, musíme akceptovat také náboženský kanibalismus, když akceptujeme pacifismus, musíme akceptovat také militarismus.

Měl byste si uvědomit, že burkiny nejsou otázkou módy nebo vkusu. Burkiny nejsou symbolem liberalismu, ale přímo jeho opaku. Žena v burce, hidžábu nebo v burkinách dává najevo svůj souhlas s podřadným postavením ženy v islámu. Burky a hidžáby jsou vnějším výrazem společenské i právní nerovnosti mužů a žen v islámské společnosti.

Vy si klidně v rámci liberalismu noste na hlavě květináč s pelargoniemi, ale není žádný důvod k tomu, abychom tolerovali cokoli, co směřuje proti liberalismu.

14 0
možnosti
RC

Akceptace burkin jako plavek neznamena automaticky akceptaci islamu.

Neakceptace burkin je naopak zastupny problem odmitacu islamu.

3 4
možnosti
VJ

Tak přehřátí organismu. Vám by mohl pasovat i turban, ale už je asi příliš pozdě.

1 2
možnosti
Foto

Vždycky jsme někoho vitali. 1939, 1945, 1968 a nyní též. A nějaké ty symboly tam byly vždy.

5 1
možnosti
RC

Autor ale nepise o vitani! Autor pise o toleranci.

0 3
možnosti
TH

To neni okrajovy problem. Ale zasadni co se tyce migrantu a jejich respekt k nasim pravidlum.

Jste tolerantni k netoleranci.

7 2
možnosti
Foto

My se ovšem, jako návštěvníci, v muslimských zemich vždy přizpůsobit musime.

0 1
možnosti
ZZ

to zase bude pochval! Já ale nechci soužít s takovou kulturou a vy a vaší podporovatelé nemáte žádného práva mě do toho nutit. Plaval jsem závodně a plavu dlouhé roky(desetiletí) ve veřejných bazénech a vždy jsem viděl téměř celé tělo toho, od kterého jsem mohl být něčím nakažen a tak jsem mohl na toho přenašeče upozornit v případě se zdekovat. Nikdy(!) jsem nic na bazénech nechytil a chci umřít, aniž bych nějakou exotickou nemoc poznal

11 2
možnosti
Foto

Není to nic jiného než podvolení.

2 0
možnosti