Diskuse

Ústavní soud dal zapravdu páru gayů, zvítězil zdravý rozum nad neschopností parlamentu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Zdravý rozum nevyhrál, naopak, ústavní soud rozhoduje proti lidské přirozenosti a proti dětským právům. Institut náhradní matky je zneužívání chudých nebo méně nadaných žen. Jedná se o zákonný obchod s lidmi? Dítě má právo na svého vlastního otce a matku, náhradní matkou se mu bere obojí.

Už zákon oregistrovaném partnerství je bezprávím proti rodině, měl by býtzrušen. To nepíšu proto, že jdu po krku homosexuálům, nemajílehký život. Jen je třeba, aby stát podporoval rodinu, otec amatka s dětmi jsou základem společnosti a přinášejí jíbudoucnost. Hlavním důvodem ke zrušení toho zákona je, že se rozšiřuje k právu na děti pro tytopartnery stejného pohlaví. To už je naprostý nesmysl, jasný inaší televizní populaci (2/3 z 8000 hlasujícíchwww.ceskatelevize.cz). Dítě má právo na otce a matku, pokud mu honějaký zákon vezme, může být takový zákon platný? Nelzeuzákonit právoplatně takovéto zjednodušení k pořizování dětído života bez táty nebo mámy.

1 1
možnosti
Foto

Souhlasím, že zákon o registrovaném partnerství by měl být zrušen a homosexuálové by měli uzavírat svazky podle stejného zákona jako heterosexuálové. ;-)

V diskusi jinde jsem se vás ptal, na to právo na vlastního otce a matku, tak jsem docela zvědav jak se s tím vypořádáte. ;-)

1 1
možnosti
JK

J39a53n 13K26o87z46á28k

24. 7. 2017 22:20

Zdravý rozum. To je to, co jsem ve vašich nesmyslech ještě nenašel.

0 0
možnosti
Foto

Jestli to nebude tím, že to, o čem je řeč, postrádáte :-)

0 0
možnosti
JZ

Závěrečné obecné poučení samozřejmě zase špatně. Pokud máme na jedné straně pocity a emoce a na druhé straně argumenty a rozum, tak pokud chceme někam přihodit ještě etiku, tak jedině k těm emocím pocitům, na té druhé straně nemá etika fakt co dělat.

0 0
možnosti
ZZ

Bůh věděl proč je neudělal "v normě", příznivci a ÚS to mohou flekovat čím chtějí

0 0
možnosti
Foto

Kdyby měl být bůh brán k zodpovědnosti za vše, co se na světě děje, museli by jím i ti, co na něho věří, zcela opovrhovat. Konečně, stvořil i homosexuály, ne?

1 2
možnosti
MS

Souhlas, jen jsem nějak nepobral, jak je myšleno to, že homosexuálnímu páru odnosila "j e j i c h" dítě náhradní matka. Biologický otec může být jen jeden, takže ten druhý z páru může být pouze adoptivní rodič a to ještě až po vyřízení formalit.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji. asi to nebyla šťastná formulace, bylo to pochopitelně myšleno tak, že dítě donosila náhradní matka rodině dvou mužů, z kterých pouze jeden je jeho biologickým otcem a druhý by měl mít (bohužel ne u nás) práva jako druhý rodič, což mi přijde jako správné a prakticky jedině smysluplné.

0 1
možnosti
AR

Ten kdo takové věci povoluje pozbývá zdravého rozumu. Absurdita je už povolování registrovaného partnerství, natož dokonce jakési svatby. A zcela zločin je takovým vychýleným párům povolit adopci děcek.!!RvRv

10 2
možnosti
Foto

Chápu to správně, že jste vlastně proti instituci "rodina"?

Nebo si myslíte, že bychom neměli mít stejná práva? Že by vám třeba nevadilo, kdyby vás z nějakého důvodu někdo zbavil třeba volebního práva?

1 1
možnosti
MB

Na nic si nehraji - jsem už zcela zmaten. Asi je dítěti lépe v homo rodinách, než-li v děcáku. Na straně druhé bych netušil, kolik podob, pak může mít rodina. Na auto si třeba zřídit ŘP - Vypadá to tak, že podobné školení je třeba prodělat, aby se člověk vyznal v dnešním světě ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Já myslím, že v tomto není dnešní svět nějak specifický. Děti i v minulosti vyrůstali ve velmi různorodém prostředí, v nekompletních rodinách i u pěstounů všeho druhu. Vždy byli i homosexuálové, jenom to bylo tabuizováno.

1 0
možnosti
Foto

R^když selhává klasický model rodiny on-ona tak je toto, ikdyž mám své výhrady, vhodný způsob řešení-hlavně pokud se jednou řekne A musí se počítat s tím, že přijde čas řešit i B atd.

1 2
možnosti
Foto

Klasický model rodiny neselhává, pouze je módní nemít prstýnky.

A tyto úvahy se zabývají něčím, co je zcela okrajová výjimka a bez problémů ji vyřeší soud.

Netradiční páry jsou tak hlučné a agresivní, že budí dojem, jakoby se jednalo o nějaký významný počet případů.

7 0
možnosti
Foto

Tentokrát jednoznačně R^

1 4
možnosti