Diskuse

Paroubka na vás, holoto!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^je to kocourkov, když policajta potřebujete tak tam není.- jsou na technopárty:-)

0 0
možnosti
PH

P76a89v41e52l 18H84e54k

31. 7. 2017 17:07

Pokropit je močůvkou, popřípadě jinou esencí, bylo by po problému.

0 0
možnosti
FD

Plně souhlasím s p. Josefem Kominíkem. Myslím, že pro takové nasazené množství policajtů nemůže být problém vypnout a zabavit aparatůry. Pěkně je uskladnit a až hoši vystřízlivý, za pěkně tučnou pokutu se to můžou vyzvednout. Alespoň se nasazení policajtů částečně zaplatí. Proč já mám demokraticky platit daně, z nichž jsou tito policajti placení a jenom dohlíží na konání trestných činů.

1 0
možnosti
JR

J51a23n 85R88á25ž

31. 7. 2017 15:25

Stát musí především zajišťovat ochranu ústavně chráněných občanských práv. Jak to dopadne, když státní moc nezasáhne preventivně razantními prostředky když jsou práva občanů porušována, jsme viděli při řádění anarcho teroristů v Hamburku. Selekce po kom je dodržování pořádku nekompromisně vymáháno a po kom ne, ve spojitosti se ztrátou respektu k nedotknutelnosti vlastnictví vyplývající s vědomí, že nedotknutelnost vlastnictví je státní mocí ignorována, je vždy důkazem úpadku autority státu, zejména u mladých.

Právě z toho jaké mělo následky, že policie na Czech Tecu nečinila preventivně hned, kdy docházelo k prvnímu porušení pořádku, si měl policejní prezident vzít ponaučení. Rozkaz k výzvě na opuštění protiprávně zabraného cizího majetku měl přijít hned, když se na louce začalo instalovat ozvučení. Později by razantní zákrok vyvolal nežádoucí excesy na obou stranách a možná je z tohoto důvodu dobře, že policie rezignovala. Ale autoritu státu a jeho represivních složek to rozhodně poškodilo.

Jsem si jist, že razantní preventivní zákrok policie by Chovancovi přihrál spíše kladné body, než by ho poškodil a žádný křik medií nebo lidskoprávních skupin by na tom nic nezměnil, i kdyby byl tvrdý. Nálada veřejnosti, oproti době Czech Tecu se změnila a veřejnost je většinově spíše proti takovým akcím. Reakce v diskuzích na všech webech, kde se nečinnost policie rozebírá, svědčí o tom, že toleranční pole většinové veřejnosti k podobným akcím, díky Hamburku, ale i nečinnosti státní moci v případě žižkovské Kliniky, bylo překročeno. Hrozba toho nějaký skutečný populista v blízké budoucnosti využije, je toho přímým důsledkem.

1 0
možnosti
MS

Tiše předpokládám, že dnes již není možné zabrání louky bez souhlasu jejího majitele, takže případné problémy s technem vznikají jen kvůli větší hlučnosti, nebo nedodržení podmínek nájemní smlouvy. Pokud by skutečně mělo jít o svévolné zabrání louky, je na místě bezodkladný zásah policie, ať si tanečníci skuhrají jak chtějí.

2 0
možnosti
Foto

;-) To, že na tyto ,,akce" přijíždějí i ,,hosté" z poza hranic asi též o ,,čemsi" svědčí. Možná i o tom, že u nich doma by asi jen těžko ,,cosi takového" prošlo.

1 0
možnosti
RJ

R97a32d62e62k 14J52a37r23o82š

31. 7. 2017 12:25

Přivést a nainstalovat vlastní mohutné směrové aparaturu a nahustit do technařů dechovku anebo Evu a Vaška. Což by zajisté ocenili i bodří venkované žijící v okolí... :-)

0 0
možnosti
JB

Kdo by měl zaplatit to pohnojení louky, po které by dle autora blogu louka znovu rostla jako divá? Nehledě na to, že ĺouka bude exkrementy technařů " pohnojená " už takhle dost?Možná bude potřeba sanace. Předpokládám, že majitel louky tuto obhospodařuje. Třeba má nějaký skot, nebo králíky, prostě sklizeň sena potřebuje. Jedna sklizeň už proběhla, obvykle se ještě sklízí otava. Prostě druhá seč. Ta už nejspíš neproběhne. Jestli majitel louky na druhou sklizeň spoléhal, a potřeboval ji, tak bude muset výpadek nějak nahradit. U nás, ve středočeském kraji, se ani ne moc velký balík sena - kulatý - prodává s dovozem na 700 kč. Kolik balíků sena nahradí zničenou druhou sklizeň? Devastace okolí louky - dle mluvčí policie je okolí v lese, v důsledku absence toalet posr...ané. Drobní živočichové na louce a okolí mrtví, nebo někde stresovaní. To jen na okraj, pohledem člověka, co louku vlastní, také zvířata, odkázaná na seno, přes léto z louky sklizené.

Takhle jsme před časem bojovali s motorkáři - pletli si okolí s motodromem. Párkrát jsem jim skočila před motorku, riskovala že mě přejedou, ale byla to taková léčba šokem. Teď už je zde nevídám Policie mi poradila - máte vidle? Ano? Tak jim je strčte do kola, řekněte, že vás ohrožovali, a vy jste uskakovala..:-P.Naštěstí, už nebylo potřeba.

4 0
možnosti
JK

Zabavit aparaturu, vybavení - třeba by si to příště rozmysleli. Takhle zjistili, že jim vlastně nic nehrozí.

4 0
možnosti
TB

přesně tak R^....ještě by mě zajímalo a nikde se to nepíše, jestli organizátoři zaplatí majiteli pozemku nějaké peníze jako odškodné za zničenou trávu, znečištění a podobně.....

2 0
možnosti
BM

Buďte si jistý že, pokud by jste vzal pár, třeba deset svých přátel a nějakou aparatůru nebo něco podobného a obsadil bez dovolení nějakou cizí louku a užívali by jste si svého "techna", alkoholu a třeba i "houbiček" Tak...............................lze domyslet.

3 0
možnosti
PS

P26e53t86r 98S28k74á80l27a

31. 7. 2017 12:03

Jestli ono to nesouvisí s tím, že "zpacifikovat" deset, patnáct lidí není zas takový problém. Ale pokud je jich několik tisíc, tak..............lze domyslet.

0 0
možnosti