Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Neuveritelny, clovek ze zapadakova....ten proste v zivote nebyl dal , nez v ty vesnici.

2 1
možnosti
DB

zajisté..jeho selský rozum je ohraničen katastrem obce........a přes okraj svého venkovského talíře již nevidí.............protože nemůže......

0 0
možnosti
JS

Věc jsem pochopil trochu jinak. Nějaký člověk zavolal policii na podezřelé lidi. Kouzlo je v tom, že policie se dostavila a tito lidé zmizeli.

2 0
možnosti
Foto

Kouzlo je v tom, že nějakému hlupákovi je podezřelý ten, kdo má jinou barvu kůže než on.

7 1
možnosti
Foto

Sice to s věcí souvisí jen velmi okrajově ale napíši to.

Je to více, než sedm let, na mě vletělo dvoučlenné policejní komando v černých mundůrech. Žádní dopraváci. A provedli rychlou perlustraci, cajky na alkohol a drogy neměli, ale chtěli vidět kufr auta.

Krátkou chvíli jsem váhal a pak jsem jim kufr otevřel. Byla tam basa Plzní a policisté se ptali, jestli na party. Já jim řekl, že pro vlastní potřebu, oni odzdravili a vyšuměli pryč.

Chvíli jsme se se ženou vzpamatovávali a už jsme viděli, že mají v práci jiné auto.

My se ničeho nedopustili, nebyli jsme ani náhodou něčím podezřelí. Ale prostě, ti policisté pokládali za nutné nás zkontrolovat, protože prostě chtěli zkontrolovat co nejvíce vozů.

Chvíli jsem přemýšlel, proč ta akce a pak jsem došel k názoru, že hledali ztracenou Aničku z Tróje.

A tuto jejich akci považuji za zcela oprávněnou, stejně tak, jako považuji za oprávněnou kontrolu každého cizince, který v našem děravém Schengenském prostředí vzbudí něčí zájem.

6 2
možnosti
SB

Také si myslím, že je v podstatě nemožné, aby policisté vždy sdělovali důvod, proč mě třeba kontrolují.

Někdy by tím mohli nepřímo prozradit nějaké služební tajemství.

Nemohou říci, že dělají zátah na ty a ty osoby a že si pro jistotu chtěli ověřit, zda k nim nepatřím.

Na koho dělají zátah, to je přeci služební tajemství a už z principu mi ho nemohu říci.

1 2
možnosti
SB

Z jednoho nesmyslného excesu, kdy dotyčný samozřejmě pravdu neměl, nyní sluníčkáři udělají skandál. A to při tom nebyl nikdo zraněn nebo zabit.

Ale když jiný jedinec spáchá atentát, při němž lidé skutečně zahynou, hned se píše, že to nemá nic společného s tím či oním a že to bylo selhání jedince.

12 8
možnosti
Foto

Ano, byl duševně vyšinutý a s Islámem neměl ten atentát nic společného a to že volal Allahu Akbar a mával u toho mačetou, to bylo jen pominutí smyslů.

Připlave na pláž, zapíchne pár bílých turistek v bikinách a tady se mudruje, že to byl "zneuznaný gigolo, který dostal kopačky" a ne terorista.

5 2
možnosti
JL

Ta, rozpoutaná hysterie strachu před něčím cizím, se úplně vymkla. Začíná žít svým vlastním životem.R^

8 3
možnosti
Foto

Mám také ten pocit, síla medií vyvolávat hysterii je mimořádná. Ten člověk, a asi to nebude úplný prosťáček, si vůbec neuvědomuje, jak směšný a absurdní čin udělal a ještě se tím chlubí. :-)

9 1
možnosti
ZB

Karma.Větší nebezpečí než muslimové pro naši společnost představují takový to pošuci,nyní si hrající na "vlastence" v mnoha ruzných "vlasteneckých" straničkách.Tohle je obzvlášt bizardní parta hrající si na "ratířský řád" a jejich "velmistr" agituje na koncertech Ortela.Dokonce spolu vydali společné prohlášení k "národu",tedy k těm pár fanatikum a hlupákum,kteří jim ochotně naslouchají...

13 5
možnosti
Foto

Vy máte něco proti kontrolám neznámých osob? Tak od čeho ta policie vůbec je?

1 3
možnosti
DB

Pane Turnere, myslím, že jste se trefil, že starosta viděl černocha in natura poprvé v životě.............a pro to ta celkem nelogická reakce........když totiž někomu vadí barva pleti , mohla by mu vadit i velikost nosu, či výška tělesného vzrůstu..a tak podobně...........je velmi zvláštní, že lidé si volí i takové své představitele..........

A je i možné, že pan starost pro danou obec něco udělal, ale zároveň TO JASNĚ UKAZUJE že existuje mnoho úrovní vedení lidské skupiny a že někteří mají jen na tu nižší úroveň..........prostě si tohoto starostu představte jako prezidenta...tedy na jiné vyšší úrovni vedení společnosti.........., který dostane návštěvu z Afriky a okamžitě na ně pošle policii.........úsměvné, že? Prostě prokázal že na tuto úroveň nemá.......

0 0
možnosti
Foto

A není to spíš tak, že viděl neznámou osobu?

0 0
možnosti
Foto

co navrhujete pane Hermanku? že by všem buranům vláda měla z evropských dotací zaplatit zájezd kolem světa aby viděli že existuje víc než jejich zaprděná venśnička?;-D

2 5
možnosti
Foto

Nechápu Váš dotaz. ĺ

Možná kvůli tomu udělal ten člověk moc velký rozruch.

Ale malé zaprděné české vesničky prostě netouží být kosmopolitní a mohu Vás upozornit, že před 50 roky po tom ani Němci z velkých měst netoužili.

Jak je to teď, to bohužel už z první ruky nevím.

2 2
možnosti