Diskuse

Seš černej, tak se legitimuj!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RV

V každém případě je snad dobře, pokud lidi nejsou nevšímaví. Pokud se v okolí objeví něco neobvyklého, třeba černoch nebo žirafa někde na návsi, neuškodí upozornit orgán. Aspoň v no- go zónách se taky místní samospráva zajímá, proč tam jde žena v minisukni, nebo policajti.

1 0
možnosti
GJ

Teď jsem to napsala do diskuse na iDNESu pod článkem a dovolím si to zopakovat i zde (podotýkám, že pana Sedlačíka osobně neznám):

Trochu na vysvětlenou: Hodonín je malé město, cca 25 000 obyvatel. Černoši se tam absolutně nevyskytují. To všichni vědí, a Sedlačík jako zastupitel patrně věděl i to, že žádná taková osoba se k pobytu zde nepřihlásila.

Dále je podstatné, že Hodonín je pohraniční město, převaděči zde snad odjakživa fungovali, mají v nedalekých Karpatech své cesty. Hodonín je na hranicích se Slovenskem, blizoučko je Rakousko. Je to prostě město, kudy prošlo mnoho lidí, kteří se někam ilegálně přesouvali.

Toto všechno ať si uvědomí ti, kteří se Hodoňákům smějí, že by se v Praze z černochů asi zbláznili.

Já myslím, že nezbláznili. V Hodoníně je prostě jiná situace

2 3
možnosti
Foto

Nelži a nezaváděj,žiju v Hodoníně i ve Skalici,koupat se chodim do Rakouska a všude je klid,celý čas a taky sem ostražitý a lidi kolem mě taky......,Sedlačík je i-t,celá oblast je turistický region,všude kolem řeky Moravy jsou cyklisti,chataři,rybáři,lidi na lodích,v Ho.na hranicích imrvere policejní hlídky....

2 3
možnosti
Foto

Kdo je z Hodonína,tak ví kdo je Sedlačík,v prvnim řadě,jak poznamenal pan Novaček a upřesnil,nebyl starosta,dal se zeptejme,jaké měl předpoklady k výkonu práce ve funkci,vzdělání,kvalifikaci,vyjadřování....,je to jen urážka a výsměch lidem,který třeba dělají komunalni politiku s určitou úrovní vzdělání a vystupování a třeba i láskou k regionu a městu.Ja se v regionu pohybují a reálné registruji a vnímám tohodle člověka a zatím mě nic nepřesvědčilo o jeho schopnostech.Mimochodem,když se v mém rodném městě Skalica,hned vedle Hodonína, pohybovali nějací migranti,bylo jich jen pár,tak byli všemi pod takovým dohledem,že neudělali krok,aniž by se o nich nevědělo a nikdo nedělal trapnou histerii,sami museli citit,že tady jim pšenka nepokvete....,tento člověk jednal jen hodno svému intelektu.

Další příklad inteligence byl,když jeho partnerka ležela na JIP v NTGM Hodonin,kde mezi čtyřma očima vyhrožoval sestře,že si ji najde a ať si nezahrává.

Úroveň galavečerů v TB odpovídá i úspěchům,které v tomto sportu dosahl on sám a lidi z jeho tréninků si po čase radej dou zatrenovat někde jinde,treba k nám,protože byli zklamaní a mohl bych pokračovat.....

Nejsem žádnej vítač,multikult,kdysi sem dělával i špinavou práci,dokonce nemam s tímhle člověkem žádný osobní spor,ani se neznáme,ale spíše dělá ostudu a sam se strapňuje a pro ty,co si ho zastávají,zjistěte si nejdřív fakta....

Sam žije s mixlou a bude kázat o obezřetnosti a opatrnosti před černýma.

Vůbec nechápu,jak se mohl dostat do zastupitelstva,když sem ja kandidoval pred 20 léty v našem městě,to bylo jiné sito bojovat proti intelektuálům.

Pro autora blogu-trochu zapracovat na sobě....

1 2
možnosti
GJ

Proč do kauzy s legitimováním černochů pletete galavečery, a jak ležela ta paní na JIPu? Proboha.

0 0
možnosti
OU

Zkoušel jste se někdy dívat na definici terorismu? Její významnou součástí je šíření strachu. Lidé, co skáčou z teroru do stropu, dělají pro šíření teroru více, než ti Vaši vítači (ideální je podle mě třetí cesta. Brát vše pragmaticky)

Kdybyste srovnal šanci být zabit na týdenní dovolené v Egyptě se šancí být přejetý (za ten samý čas) v Praze autem, dost možná by vyšlo, že to auto je pravděpodobnější

1 0
možnosti
FN

Přístup pana bývalého místostarosty odmítám. Nicméně bych měl drobnou poznámku autorovi.

"Přišlo by snad panu Sedlačíkovi divné, kdyby Čech narozený v Čechách a žijící v Německu mluvil kromě češtiny a němčiny lámaně anglicky?"

Angličtina je úředním jazykem v Nigérii, proto je výše uvedená hláška zbytečná. Nevím jak dobře umí anglicky pan bývalýmístostarosta aby hodnotil kvalitu anglického jazyka Nigérijce, pravdou však je, že srovnání angličtiny Nigérijce a angličtiny Čecha žijícího v Německu pokulhává, protože vyučovacím jazykem na českých školách není angličtina (na rozdíl od nigérijských).

Městská policie není oprávněna kontrolovat cizince, pokud se cizinec nedopustí porušení zákona. Toto oprávnění však má cizinecká policie:

§ 167 odst. 1 písm. d), e) zák. č.326/1999 Sb. - Policie je oprávněna provádět pobytovou kontrolu cizince za účelem zjištění, zda se na území zdržuje oprávněně a zda splňuje podmínky pobytu na území podle tohoto zákona, a zjištění, zda dodržuje povinnosti stanovené tímto zákonem. V souvislosti s hraniční nebo pobytovou kontrolou požadovat po cizinci prokázání totožnosti.

A mezi rozpoznávací znaky cizinců bude ještě dlouho patřit rozdílnost v barvě tváře, stejně jako verbální projev v jiném jazyce...

7 0
možnosti
JS

Naprosto dokonalý postřeh a argumentace R^

1 1
možnosti
JS

Možná byste si měl vzpomenout na mnohé své předchozí články. Ve svém únorovém článku o Muhammadovi jste s klidem prohlásil, že Muhammadova pedofilie je pouze relativní a že je pouze otázkou tehdejší doby a kultury. Doufám že za sto let nebudou lidi Vašeho typu stejnou relativistickou metodou hodnotit nacistický holocaust. V jiném svém článku o zbraních jste si jako oporu svého názoru přizval spisovatele George Orwella, aniž byste si vůbec uvědomil, že Orwell měl naprosto opačný názor, než Vy. U mnoha dalších článků jste prokázal naprosto fatální neznalost tématu, ale přesto si dál hrajete na morální autoritu.

Aktivita nějakého hodonínského zastupitele možná může znít směšně, ale když se dobře podíváme na to, co se děje na západ od nás, tak poněkud mrzne úsměv na rtech. Francie má výjimečný stav, všechny židovské objekty v Německu musejí být nepřetržitě střeženy bezpečnostními službami před islámskými fanatiky, Francii opouští nejvíce Židů od konce druhé světové války, britská policie maří padesát islámem motivovaných útoků týdně a občas některému policejnímu šéfovi "neprozřetelně" unikne, že policisté jsou zoufalí. A Vy se smějete nějakému Sedlačíkovi.

11 1
možnosti

Nic proti, ale pedofilie a homosexualita byly součástí kultur, na které je založena současná evropská společnost - tj. řecké a římské. Ono to je skutečně věc kontextu doby.

2 1
možnosti
TP

Tak už ani legitimovat se nesmí...

4 0
možnosti
Foto

Tady přeci nejde o to, jestli se smí nebo nesmí legitimovat. Pokud k tomu má policista nějaký důvod, tak příslušnou osobu legitimuje. Tady jde ovšem o to, že jakýsi komunální politik má pocit, že kdokoli s jinou barvou pleti (nebo možná kdokoli se jakkoli lišící od našince) je automaticky podezřelý, má být zpovídán a legitimován a vlastenecky smýšlející lidé mají chodit po světě a taková "individua" "lovit".

2 0
možnosti
JZ

Pro pana Leinera a spol.: zadna 'hysterie strachu pred necim cizim' tady neni ani omylem, to jen tech par procent extremnich multikulturalistu (jako treba vy) neodmitne jakoukoliv prilezitost hodit tech par promile extremnich nacionalistu do jednoho pytle se zbytkem obyvatel CR.

5 0
možnosti
JL

Inu, jak říká Doug Badman: Potřeboval byste přebalit.

1 1
možnosti
Foto

Přemýšlel jsem, že na toto téma taky napíšu blog ale pak jsem si uvědomil, že podobným bezmozkům nemá smysl dělat reklamu. Jen jsem v jedné diskusi napsal, že se asi budu muset do Hodonína na něj zajet podívat, protože podobného exota na světe už jen sotva potkáte. A přitom lidé z Hodonína jsou docela příjemní, podle mých zkušeností z celkem dvou návštěv v tomto městě. No jo, ale všude se najde mimoň.

7 1
možnosti
Foto

No, tak trochu ujel, že? Svět se nezbořil.

1 1
možnosti

Jirko, původně jsem myslela, že ses dal na pohádky. Ocenila jsem neotřelé téma. I když tedy pro děti by to nebylo:-)))))

Ale že v Hodoníně může být ještě údiv typu: jé, černoch! To je na pováženou. A přitom je ta naše zemička jak plivátko:-D

Ale zase se člověk nemusí divit po volbách, když ten hodonínský "vtipálek" je...taky volič (nebo jiný tvar toho slova...kratší:-))

Díky, že jsi to napsal.

0 0
možnosti