Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Islám je nepřítelem osobní svobody člověka a proto každý, kdo se zastává islámu a považuje to za správné, nemůže mít všech pět pohromadě.

10 0
možnosti
Foto

Mluvíte o islámu tak, jak je mediálně prezentován, což je zcela mimo realitu.

Z určitého úhlu pohledu se každá ideologie a každé náboženství může takto jevit. Má pět pohromadě, kdo věří v neposkvrněné početí Panny Marie?

0 5
možnosti
SM

To, čo označujete za"aktuálne negatívne prejavy", je práve ten fundament, ku ktorému sa islam vracia. A to naprieč celým islamským svetom. Už pochopili, že vojensky nás nikdy neporazia - a oni snívajú o návrate kalifátu a víťazstve islamu na celom svete. Tak využívajú zbrane, ktoré sme im sami ponúkli. Je to náš humanizmus a naša politika rovnakých ľudských práv pre všetkých. A to na sa odvolávajú, hoci inak našim konceptom ľudských práv hlboko pohŕdajú. Saudskoarabský predstaviteľ v OSN: "Sarija stojí vysoko nad Deklaráciou ľudských práv, na dokonca aj nad Deklaráciou práv dieťaťa." Takto, presne takto nás porazia. A takí ako vy im výdatne pomáhajú.

8 0
možnosti
JM

Máte někde odkaz na tu citaci? Je mi jasné, že si to ten idiot z OSN myslí, ale trochu pochybuju, že by se s tím veřejně chlubil.

0 0
možnosti
VV

Nejak mi ten zdejsi soucasny hon na islam pripomina padesata leta a hon na vsechny cirkve v Ceskoslovensku.

Jen doufam ze se nedockame nejakeho Abu Toufara.

0 10
možnosti
Foto

Každá ideologická kampaň s sebou nese nějaké bezpráví. Mísí vinné a nevinné, přátele a nepřátele ,pravdu a lež...

0 2
možnosti
Foto

Nechapu, jak se nekdo muze zastavat neceho, kvuli cemu se takrka denne vrazdi, znasilnuji se zeny, deti, usmrcuje se ukamenovavanim, prodava do otroctvi atd atd.

3 0
možnosti
Foto

Zdravím Jiří:-), samozřejmě ti dávám karmuR^ ovšem s pochopením nebo snad jen snahou o pochopení, asi nepočítej, ta se jaksi někam vytratila. Zde už dávno zvítězilo něco jiného, glajchšaltování, nenávist a ukájení vlastních frustrací, kydáním špíny na každého s menšinovým názorem; a to tím spíš, je-li to někdo, kdo v životě už něco dokázal - nebudu jmenovat všechny, ale je to už dlouhá řádka významných jmen - a lidí. Počínaje Svěrákem, přes Vašáryovou až po Halíka, Kocába či kandidáty na prezidenta a další. Dost smutná podívaná, jak si tu kdejaká nula honí triko, jen díky strachu lidí - v jistých intencích jistě celkem pochopitelného. :-/

4 12
možnosti
JM

Tak doufám, že vy se považujete za jedničku.

6 0
možnosti

Teď už zbývá jen se zeptat, proč se ze stejných důvodů nezastáváte také nacismu

17 1
možnosti
Foto

To je velmi prosté, nacismus je ideologie, která je sama o sobě zločinná, islám, stejně jako křesťanství jsou náboženské ideologie, které mohou být (byly a jsou) zneužity. Když jsem tuto definici prezentoval svému psovi, bylo patrné, že to chápe. Na vaši obhajobu však musím konstatovat, že můj pes je velmi inteligentní.

2 8
možnosti
Foto

Proč se zastáváte islámu a souhlasíte s přijímáním uprchlíků? Protože stejně jako kdysi v Římě, dosáhla i naše civilizace takového stupně vývoje a zkaženosti, že značná část obyvatel, ke které patříte i Vy,zcela ztratila pud sebezáchovy a jejich mozek není schopen tento nedostatek vyvážit.

20 0
možnosti
Foto

Nevšiml jsem si, že bych se v článku jakkoli zmínil o uprchlících, a to je právě ono:snaha za každou cenu všechno spojit se vším.

0 3
možnosti
Foto

Podle stejneho vzorce se musite logicky zastavat trojcat komunismu,nacismu a fasismu

20 0
možnosti
MB

M23i95l52a20n 40B53í45l26e93k

10. 8. 2017 18:55

No, všechny tyto režimy mají původ v evropské civilizaci, ty zdaleka nejkrvavější celosvětové konflikty vzešly z našeho okruhu...Přesto by bylo poněkud zkratkovité ztotožňovat je s křesťanstvím a osvícenstvím. Stejně tak lze z historického hlediska sotva dávat na roveň islám a teror.

0 0
možnosti
OF

Vidím to podobně. Moc pěkně jste to napsal. Jsem optimista, fanatiků bude ubývat.

Karma.:-PR^

2 13
možnosti
JS

Přesně tak, můžeme se řídit slovy Švejka, který odhadoval dobu trvání první světové války na patnáct let, protože už tu jednou byla třicetiletá válka, a za Švejka byli lidi o polovičku chytřejší, takže třicet děleno dvěma je patnáct. Dneska jsou lidi zase o polovičku chytřejší, takže fanatiků bude ubývat ;-D

7 0
možnosti
EN

E35d67n26a 43N36o76v43á

10. 8. 2017 14:51

Pokud jste nečetl, tak doporučuji knihu Střet civilizací od Huntingtona, nemusíte s nim ve všem souhlasit, ale on je geniální. Je to už taková klasika. A Konec civilizace a poslední člověk od Fuku něco autora, omlouvám se za neznalost, nechce se mi to teď googlit. Jen napsat clanek s takovým názvem vyžaduje silného ducha.

1 0
možnosti
Foto

Tu knihu jsem četl, ale vnímám ji jako jednu z mnohých populárních utopií, které se jako jiné knihy dotýkají nebezpečí totality. Islám k tomu má velmi blízko, stejně jako jiná náboženství a ideologie, které se ve společnosti prosadí.

0 1
možnosti