Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste přímo líhní skvělých nápadů. Ve svých článcích hledáte pochopení pro Muhammadovu pedofilii, vysvětlujete, proč obhajujete islám, z George Orwella jste udělal spojence sluníčkářů, Čechy jste klasifikoval na národ Brouků Pytlíků, kritiku akce Prague Pride jste přejmenoval na "homofobií páchnoucí šlichtu" a nyní chcete bojovat za mír pomocí atomovek. Myslíte si, že jedna nebo dvě atomovky budou stačit? A není to málo, mistře?

0 0
možnosti

Spíše by si pan bloger měl dát pozor, aby lidi, co se uměle nehlásí k hrdosti, nenapadal svými nenávistnými názory. Na co jsou hrdí ti pochodující v Prague pride a všichni jejich příznivci? Že odhodili konzervativní morálku a vedou proti ní vyhlazující boj jako soudruzi od univerzit po školky či církve. A svou nenávist k jasnému a svobodnému názoru paní Jochové či hejtmana Čunka nazývají podle svých již prosazených zákonů nové tyranie pokrokářství: homofobie. S těmi svými novými hodnotami se velice mýlíte, nejsou to hodnoty, ale společenské viny proti všem lidem. Ideologie, která mnohým hrdým dnes popletla hlavu je všude, ale konečné slovo nebude mít lhář a svůdce - ale Ten který je a zjevil svou lásku ke každému člověku v Ježíši Kristu před 2000 lety.

0 1
možnosti

Víte, že už jste asi tisící, který se ptá, na co jsou účastníci v tom průvodu hrdí? Proč si to jednoduše nenajdete? Nebo neumíte logicky uvažovat? Přece dá rozum, že být hrdý na sexuální orientaci je nesmysl. Tak přemýšlejte, na co by tak mohli být hrdí.

0 0
možnosti

J71a19r49a 46R80a12n91k

16. 8. 2017 3:28

Napsala jsem prispevek, ale jako obvykle se neukazuje, takto vypadal pruvod ve Vancouveru a deje se tak uz 39 let.

'Look at all the happy here today': Vancouver's Pride parade lights up ...

http://www.cbc.ca/.../look-at-all-the-happy-here-today-vancouver-s-pride-parade-lights-up-the...

Aug 6, 2017 - Thousands of people hit downtown Vancouver on Sunday for the 39th annual Pride parade.

0 0
možnosti

J94a33r40a 42R35a37n53k

16. 8. 2017 3:26

:-)R^ jako kazdy rok (pokud se nemylim je to po osme) se tady bavim nad clanky vsech tech hodnych krestanu o te hruze, ktera se jednou za rok v CR deje a z jakych duvodu si ta mala komunita mysli, ze by mela byt respektovana. Ve Vancouveru byla pride parade pred tydnem a ucastnilo se 360.000 lidi, celkem dobry business pro mistni hotely restaurace a NIKDO nepsal nechutne blogy. Uplne nejlepsi jsou poznamky jako "co jim schazi, vzdyt uz je akceptujeme". O co horsi jsou heterosexualove prznici vlastni deti, nebo i cizi deti.

1 0
možnosti

Dobre. Takze kdyz Jochova svolala Pochod pro rodinu, pak ji taky budeme povazovat za nenormalni, protoze verejne a okazale prezentuje svou sexualitu.

Kdyby lidi byli normalni, nikdo mi nerekne ani pul slova, kdyz pujdu po ulici se svym partnerem za ruku. Nevim, proc to lidi delaji, nevim, za co bych se mel stydet.

2 0
možnosti

Děkuji Vám za reakci.

Opravdu se domníváte, že když někdo svolá pochod pro rodinu, tak tím "verejne a okazale prezentuje svou sexualitu"? Takže vlastně všechny mámy a tátové, kteří před sebou tlačí dětský kočárek, veřejně a okázale prezentují svou sexualitu? Je mně líto, ale lidé, kteří se zúčastnili pochodu pro rodinu, vyjadřovali něco úplně jiného. Chtěli jen společnosti připomenout, že ona prastará rovnice "máma + táta = děti" není pouhým překonaným zpátečnictvím, které podlehne nezastavitelnému pokroku a patří na smetiště dějin, ale že ta rovnice je pro lidstvo nezbytnou realitou, která má věčnou platnost jako ta matematika. Asi měli pocit, že v dnešní době, kdy se kdekdo předhání v tom, jak speciálně definovat nějakou minoritu, jak ji zviditelnit a vybudovat pro ni legislativní aparát, se jaksi ztrácí podpora toho, co je podstatou lidstva.

Nejlepší je ta Vaše věta, která začíná slovy "Kdyby lidi byli normální..." Aha. Takže lidi nejsou normální? Já nemám žádné právo mluvit do Vašeho osobního života, dělejte si to, co je Vašemu srdci drahé, ale domnívám se, že rozhodně není vhodné, abyste na základě toho hodnotil, kdo je a kdo není normální.

0 0
možnosti

Pěkný článek, aspoň jeden, který to vidí racionálně (na rozdíl od Siemka, Mikuláška, Vlachové, Záloma a jejich věrných poskoků, kteří se můžou přetrhnout v udílení karmy). Ale stejně si myslím, že Vás utlučou, protože jste jim šlápl na kuří oko.

Přečetl jsem téměř všechny, jelikož se mně jako nedobrovolného člena skupiny týkají, a nestačil jsem žasnout, kolika lidem leží v žaludku láska dvou osob stejného pohlaví. A když do toho ještě zapletou náboženství, pak se to už nedá brát vážně.

Rodiny samozřejmě podporuju, slyšel jsem, že počet uzavřených manželství byl vyšší než loni a to mě moc těší. Pokud by se průvod pro rodinu konal jindy, účastním se i jeho, protože nemám rozumný důvod bránit dvěma lidem, aby se vzali a měli potomky. A vzal bych tam i svou rodinu. A čeho se dočkám? Za to, že někomu přeju spokojený život, zdravé děti a pohodovou rodinu, se dozvím, že jsem úchyl a měl bych se jít léčit. Tohle fakt není fér.

Opravdu bych byl rád, kdyby se lidé nedělili podle sexuální orientace. Byli bychom všichni šťastnější.

4 0
možnosti

Neřekl bych, že lidem "leží v žaludku láska dvou osob stejného pohlaví". Spíše jim vadí způsob, jakým některé osoby dávají svou odlišnou sexuální orientaci najevo.

Také píšete, cituji: "Opravdu bych byl rád, kdyby se lidé nedělili podle sexuální orientace. Byli bychom všichni šťastnější." Jenže cíle akce Prague Pride byly jaksi naprosto opačné. Její účastníci dávali naopak doslova demonstrativním způsobem najevo svou odlišnou sexuální orientaci, takže divák poněkud nevěděl, co tam hrálo větší roli, jestli odlišná sexuální orientace nebo bytostný exhibicionismus.

Vy byste byl rád, aby se lidé "nedělili podle sexuální orientace". Bohužel, lidstvo je na sexualitě doslova založeno. Dokonce i Bible píše, že teprve muž a žena tvoří celek zvaný člověk (hebrejsky Ádam). Před měsícem vyšel na Novinkách článek s tímto titulkem: "Genderové šílenství v Londýně: Metro končí s oslovením Dámy a pánové". V Londýně se totiž rozhodli nahradit toto oslovení pohlavně neutrálním "Dobrý den všem". V Londýně Vaše přání o zrušení pohlaví dotáhli do důsledků a nepochybně jsou tam všichni šťastnější.

Zde je odkaz na článek:

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/443548-genderove-silenstvi-v-londyne-metro-konci-s-oslovenim-damy-a-panove.html

0 2
možnosti

Lenost,hněv,obžerství,smilstvo,závist,pýcha,lakota....to je sedm hlavních hříchů.Je tam homosexualita ?Já ji tam nevidím. Proč nemáme děti ? Jsme líní,jen někteří máme málo peněz,chceme se mít dobře,užívat si volného času,budovat kariéru.......

nepomáháme si navzájem, nepodporujeme rodinu..... za to mohou homosexualové ?

Nebo Prague Pride ? :-P

5 0
možnosti

Ta definice sedmi hlavních hříchů pochází až od papeže Řehoře I. z 6. století. Dobrá ilustrace, jak je nevhodné nahrazovat tradicí původní novozákonní texty. Lepší pochopení dává List Římanům 1. kapitola. V této diskusi jsem se pokusil naznačit tolerantní a přitom jednoznačný výklad http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A170812_618344_blogidnes

0 0
možnosti

snůška nesmyslů

5 2
možnosti

Co je na tom nesmyslného?

2 0
možnosti

Pokud někdo pořádně kořenil, tak to byli především účastnícti Prague Pride, to bylo docela názorně vidět v televizním zpravodajství. Mnozí se ani nenamáháli alespoň předstírat, že jim jde o nějakou toleranci, chtěli prostě zakalit, zhulit se, a provádět na veřejnosti to, co by za jiných okolností vypadalo šíleně.

Vy mluvíte o "zrovnoprávnění před zákony" nebo o "zpochybňování rovných práv" případně o "blokování posledních zbytků zákonem daných nesmyslů".

Rovnost před zákonem je u nás zaručena přímo ústavou, celý náš právní řád je založen na právní rovnosti všech občanů. Dodávat do něj nějakou další speciální rovnost – to ve skutečnosti znamená rovné prostředí narušovat výjimkami.

Máte jistě pravdu, že leckterý homosexuální pár může fungovat lépe, než heterosexuální. Jenže, jak správně uvádíte, to je "vždy nutné posuzovat pouze individuálně". Na obecné úrovni platí, že skutečnou rodinu, z níž povstalo celé lidstvo, může vytvořit pouze muž a žena. Žádný jiný model k udržení lidstva nevede a vždycky bude jen náhražkou.

Člověk není zvíře, takže harmonické citové prostředí je pro vývoj dětí vždy lepší, než cokoli jiného, a v tomto ohledu opravdu nezáleží na tom, jestli původcem takového citového prostředí jsou dva muži nebo dvě ženy nebo muž a žena, ale principiálně není rodina založena na homosexuálním vztahu. Tak to prostě je, a to nikdo nikdy nezmění. Musíme si přiznat, že rodina založená na dvou otcích, je vždy experimentem, ze kterého bude nutně povstávat více extrémů, než z biologicky přirozené rodiny. Pokud máme problémy i v tradiční rodině, těžko můžeme očekávat, že v experimentálních rodinách těch problémů bude méně.

Domnívám se také, že způsob zviditelnění, který volí někteří příslušníci sexuálních menšin, těmto lidem spíše škodí. Například už sám pojem "bisexuál" ukazuje, že principem bisexuality je promiskuita. Co asi chce demonstrovat bisexuál v maškarním úboru? Že to chce dělat s každým? To může i bez průvodu, každopádně na tom není nic pozitivního.

10 3
možnosti

Prima článek. Souhlasím a také mám mezi gayi a lesbičkami spoustu známých a přátel.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS