Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Ten perex hovoří za vše. R^R^

0 0
možnosti
Foto

Nevíte nic bližšího,ale titulek,to je magnet,ze?:-) píší,ze pes patřil příteli matky. Nevíme,jak dlouho jsou spolu. Co se tam odehrálo. Mozna mu vlezla do jídla. A stale platí v kazdem soužití,ze dite nenechavat nikdy samotné se psem. Zvlášť,kdyz s nim nevyrusta od malička.

0 1
možnosti
JAN

Je to vážné téma, takže - co jste udělal poté co vám ten "milý páníček" vyhrožoval drtivým útokem svého dalšího miláčka ?!? Napíšete blog ? To je asi jen klasický "kynologický vtip" ! Měl jste na něho HNED zavolat policii, "možná" byste tím někomu dalšímu ušetřil nervy, minimálně ! Dle mého by se chov bojových plemen měl zakázat, tak jak je tomu v některých vyspělých zemích. Ale my Češi to "zvládneme".

0 0
možnosti
Foto

R^Super článek souhlasím. My žijeme, Čínskými chocholatými psy a briardy. Čínské holky absolvovaly zákládní výcvik a obě běhaly agility. Jsou výborné společnice na gauč, ale nebojí se pohybu a sportu.

Briardi jsou komedianti, jejích výchova, výcvik je trochu jiný než třeba u NO. Oba velmi dobře stopují. Dcera z jedním, zkuší záchranařinu.

Oba jsou neskuteční mazli pro pochvalu by se přetrhli. Moc se mi líbí, že hlídají. Ovšem když zjistí, že já pro ně cizího člověka znám, kamárádí se také. Obě plemena mají vrozenou nedůvěru v cizího člověka, stačí jim ukázat, že je vše v pořádku. R^

0 0
možnosti
PN

R^trefně napsáno. Ve psech problém není, ten je vždy na druhém konci vodítka. Kdo nemá čas a chuť se psiskům věnovat, aby zvládli socializaci a alespoň základní poslušnost, neměl by si temperamentnější hafany vůbec pořizovat.

4 0
možnosti
Foto

R^pejsky miluju ale jsem slabota a rozmazluju je takže volím radši menší plemena -měla jsme maltézačka, spiclíka, podvraťáčka -jsou to úžasní tvorové:-)

2 0
možnosti
Foto

U nás doma taky nikdo není schopný vychovávat, tak máme už druhého bulmastifa, což jsou dobráčkové od přírody. Začínali jsme nejdřív také malým psem, měli jsme ši-tzu a byla to potvora zlá a zákeřná, nesnášela jiné psy ani děti. Naštěstí padla do oka starším příbuzným, kteří už měli děti odrostlé, takže u nich v klidu dožila.

0 0
možnosti
Foto

Německý ovčák je mercedes mezi psy a přes to nejede vlak!

3 0
možnosti
Foto

..anebo Belgický ovčák-Maliňák:-) to je taky krasavec.

1 0
možnosti
VV

Nejsou, stejne tak jako zdejsi diskuteri.

0 0
možnosti
Foto

Mě se nejvíc líbí Československý vlčák. Zatím mi ale stačí, když se občas starám o fenku boloňáka mé matky. :-)

1 0
možnosti

Jirko, naprosto souhlasím. Pravdou je, že jsem taky viděla v mnoha případech na druhém konci vodítka, na kterém byl pitbul, nějakého fitkového vyholeného svalovce. Mají je jako módní doplněk, a demonstraci síly. Od takových raději dál.

Ale bulíci, ti jsou skvělí, že? Kdybych na to měla podmínky, určitě bych si ho vybrala:-)

Jaké máš štěně?

3 0
možnosti
Foto

Děkuji, Marie, mám opět hovawarta, tentokrát psí holčičku jménem Cassiope (abych po tom Síriovi zůstal u hvězd). Fenečky jsou klidnější, méně dravé a méně dominantní, říká se... tak tedy máme raketu, se kterou si opravdu užijeme, konečně už jsem o ní psal v blogu "Černý terorista":-)

2 0
možnosti