Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Volební superlídr SPO - to mi připomíná "Světový rozruch vzbudil hlavně na Litoměřicku".

0 0
možnosti
DV

D80a77v30i80d 65V53l57k

27. 8. 2017 9:21

No o Ringovi se toho říká spousty.Třeba , že součástí přijímacího pohovoru do jeho divadla bylo u hezkých žen orální uspokojení mistra Čecha. Taky je třeba připomenout , že pan Čech zničil kdysi skvělého Jirku Schelingera. A jinak byl to kašpar, je to kašpar a bude to kašpar a ten se Hradu vždycky hodí.

6 0
možnosti
Foto

A to jak "zničil"? Já je oba v 70. letech viděl naživo a Jirka zrovna moc zničeně nevypadal a nevím o tom, že by s ním tehdy FRČ do toho Dunaje skákal.

Jinak, co se přízně dam souboru principálovi týče, mnohém jsem zaslechl i o Jirkovi Suchém, samozřejmě v mladších letech.

Tak teď jen, aby pánové JD a MH, čím více, tím lépe, také obstarali své dvorní kašpary.

0 0
možnosti
Foto

R^;-Dvrána k vráně sedá rovný rovného si hledá;-D

máme to ale elity:-/

2 0
možnosti
Foto

:-) No jo, už je to slušné hradní vraní hejno.

1 0
možnosti
Foto

Pane Turnere, výborný blog - pobavil jste mne. I když je obsah smutný.R^

10 0
možnosti
Foto

Ale diskuze je veselá.

0 0
možnosti
OZ

Jsem docela zvědav na volební výsledky téhle strany v Praze s novým "superlídrem" Tipuji ještě horší, než poslední volby.

1 0
možnosti
Foto

Praha se nepočítá.

0 0
možnosti
PB

Celkem souhlasim.

Jen si říkám v jaké době to vlastně žijeme, že podobně obskurní (dříve zajímavé) postavy vůbec stojí za zatláskávání veřejného prostoru.

5 0
možnosti
Foto

A koho byste navrhoval?

1 0
možnosti
RJ

R84a68d21e67k 55J24a56r24o95š

26. 8. 2017 15:13

Snad byste měl pane Turnere (máte-li) vyhodit první album Pražského Výběru z r. 1988 (půlka textů je od Ringa včetně Pražákům je tu hej, Zubatá a Hrabě X).

Pryč s tím škvárem...

Dále bych doporučoval zhnuseně vyhodit všechny Návštěvní dny Šimka a Grossmana, neboť tam Ringo nejen vystupuje ,ale i hudebně doprovází se svou skupinou "Shut up", kteroužto Jiří Šlitr neprozřetelně angažoval do divadla Semafor.

Důkladně bych na vašem místě probral i případnou diskografii z let předrevolučních a nekompromisně s neskrývaným odporem vyřadil ringovský druhořadý šit např. v podobě písní Raketou na Mars (Špinarová), Nápoj lásky č. 10 (Gott), Chanson d ́Amour (Zelenková), El Condor Pasa (Urbánková), nemluvě o většině songů Jiřího Schellingera

Pevně věřím, že nejste příznivcem fotbalu, a pakliže ano, tak si alespoň ostentativně úporně zakrýváte uši, kdykoliv zazní Ringova zpívaná verze "Zelená je tráva"

A propos, malířský směr, který Ringo uplatňuje není absurdní umění, nýbrž je v odborné terminologii nazývaný "naivní umění". Podobně i Ringovy divadelní hry. Neplést!!!! Absurdní umění/divadlo bylo doménou Václava Havla...

Kvituji, že jste velmi správně odhalil Ringovo zjevné bubenické diletanství. Též nemohu pochopit, jak mohl být v r. 1965 vyhlášen nejlepším českým beatovým bubeníkem a potažmo tak získat přezdívku Ringo... To se snad tehdy všichni zbláznili...

Drahoráčkům zdar, nazdááár R^:-)

7 8
možnosti
PB

Hehe,

Jasně že "naivní" má o několik řádů vyšší úroveň než "absurdní".

Jsem si zcela jist, že každému uměnímilovnému člověku je to zcela jasné a proto na "Parním stroji" jeďme vstříc úžasnému příštímu lepšímu. :-)

6 0
možnosti
Foto

I strana mírného pokroku v mezích zákona měla své podporovatele. A kdeže jsou, všechna jejich jména, co já jsem znal;-D

1 1
možnosti
JL

Na vás je hned po prvních tónech vidět, že nejste absolventem Křížovnické školy, čistého humoru bez vtipu. A ten váš sekundant se tak leda hodí do dikobrazu. Politický škleb, nic víc.

Pěkný víkend pro pozéry všeho druhu.

2 0
možnosti
VF

POZOR!

Je tu pan Jiří Hermánek, diskuse se bude točit jenom podle něho.;-D

5 0
možnosti
Foto

Milá paní Foltýnová, pokud mě nějaká diskuze zaujme, tak často disktuji ke každému jednotlivému vstupu.

A pokud Vás to uráží, sdělte mi prosím, jaké psané či nepsané pravidlo porušuji.

0 0
možnosti