Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

máte překlep v názvu asi jste myslel:

od Angely po Zemana

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že nemyslel. Attila je OK.

0 0
možnosti

Musím se Miloše zastat, žádný psychopat - naopak, jde o nejlepší produkt flory Vysočiny! Ojedinělý kousek samostu - pařez. Ten se pohybuje pomalu - tedy i u dění OF 1989. Přichází pozdě, vpravo již obsazeno - uvelebí se tedy,na levé části paseky. Nutno uznat, že zbytek , kdysi urostlého kmene, docílil i mnohých úspěchů - Povozil se v autobuse, vytáhl % strany i premiéroval. Jak už to bývá, pevná dřevní hmota chátrá, navíc napadena různýmu plísněmi a houbami. Jsme svědky vzniku nových kultur - R.Koch i Sir A.Fleming, by hleděl ! Tu mikrob, Velebného pařezu , strany nesvéprávných houbařů - Tu, jednobuněčný, řečný choroš mluvčí ... I muzikanti u pařízku rádi zahrají, hle nová skupina Ringosrp. Dějství přechází do poslední fáze - divadelní ! Hle, Miloš Lomikar, je zde ! Miloši, Miloši - do 5 měsíců a 1 dne ... :-)http://www.zemancountdown.cz/

1 1
možnosti

Každý kdo se mnou nesouhlasí a ještě svůj názor tvrdošíně brání musí být na hlavu, vždyť já přece vím, že mám pravdu...

3 0
možnosti
Foto

Jistěže, nikdo jiný pravdu mít nemůže, že?

1 0
možnosti

Inu, psychopat je člověk, který uplatňuje své potřeby, a také, což je důležité, svá přání a své cíle bez ohledu na to, co s tím komu způsobí, dokonce často i bez ohledu na to, co tím sám sobě způsobí, protože psychopaté nemají strach

..........................

Mně tahle Vaše definice mnohem spíše než na Zemana sedí na sluníčkáře, kteří podporují migraci do Evropy.

Dělají to bez ohledu na to, co způsobí jiným lidem, ale dokonce i bez ohledu na to, co způsobí sobě a svým potomkům, jelikož důsledky migrace se neomezí na nás, kteří proti ní vystupujeme. Ty dopadnou na sluníčkáře a jejich potomky.

Takže Zeman mi moc do téhle definice nesedí.

9 4
možnosti
Foto

Chápu , že je někdo nakloněn Zemanovi ( z článku vyplývá i proč) a nenakloněn sluníčkářům. Fajn, ale argumenty by měli mít nějakou logiku. Sluníčkáři, kteří lákají migranty do Evropy, což je spíše mýtus, než realita,ale dejme tomu, naplňují nějaké svoje ideje, možná hloupé nebo v důsledku škodlivé ideje, ale rozhodně ne nějaké své zvrhlé osobní potřeby, kdežto Miloš Zeman většinu toho co činí, činí jako prosazování svých osobních zájmů. Chápu, že se někdo s jeho zájmy ztotožní, ale to nic nemění na tom, že jsou to jeho zájmy. Na základě toho si dovoluji tvrdit, že je to psychopat a vy příslušník té dvoutřetinové většiny.:-)

8 1
možnosti
Foto

And what about Václav Havel? Co si potom, prosím, ve své diagnostické úvaze myslite o něm?. Vždyť pouze silou svých myšlenek a ducha dokázal porazit 41 let trvající a nenáviděný komunistický režim..

0 5
možnosti

Nerad bych odpovídal za autora, on vám to řekne sám. Jenom poznámka.

Pro pragmatického antihrdinu, je každý podezřelý.:-)

Ale bez takových lidí, by nebyla historie. Otesánci historii nepíšou. Ti se jen chlubí, že ústřední topení hřeje a hřeje.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS