Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^:-)moc pěkný:-)

kdo má sex rád a umí si ho užít tak si potěšení z něho asi nedá vzít ničím:-)

0 0
možnosti
Foto

Jo - a vlastně proč jsem to psala - ten sex "s Turnerem" musel být za socialismu lepší už jen proto, že Turner byl mladší a fyziologicky způsobilejší.

Pokud ovšem Turner politicky cítí, že sex s ním je lepší dnes, nelze než ony (všechny) ženy politovat...

0 0
možnosti
Foto

;-DVidím, že se zde pořád ještě diskutuje...Prve jsem článek přelétla a v diskusi se pozastavila nad "disidentstvím" studenta gymnázia, kam se člověk se špatným kádrovým profilem nedostal - natož jako pedagog, viz. můj příspěvek níže.

Kryla, Nohavicu (a jasně, vím, že je evidovaný..), Plíhala jsme tak nějak zpívali u táboráku všichni (jsem zhruba o 8 let mladší než vy a zpívali jsme to na táborech ZŠ pod hlavičkou Pionýra(;-)) a přiznám se, že jsem si nikdy nemyslela, že jsem disidentka nebo rebel. A to do dneška:-P

2 0
možnosti
Foto

Ba i modřiny od pendreků byly takové modřejší :-)R^

7 0
možnosti
JL

Tak ty ještě pamatuju.:-)

2 0
možnosti
JK

Autore, jak jste se mohl se svým rebelstvím dostat na gympl? Dobré známky na to určitě nestačily.

4 0
možnosti
Foto

Ptali se na to mnozí a mnozí se ptali, jak jsem tam mohl vydržet a posléze se dostat i na vysokou. Ta skutečnost trochu nahrává těm, kteří tvrdí, že to s tou nesvobodou zase nebylo tak horké. Je asi pravdou, že v osmdesátých letech nebyly kromě boje proti třídním nepřátelům zase takové restrikce. Například jsem nikdy nebyl v SSM a nikomu to nevadilo. Gympl, který jsem navštěvoval bylo vysloveně hnízdo rebelů, a to i z řad pedagogů, kteří byli často z politických důvodů vyhození profesoři s vysokých škol a oněch osmdesátkách je někdo vzal na milost a nechal je učit na střední.

3 2
možnosti

Nejlepší sex za socialismu měla Švorcová s Haničincem v seriálu Žena za pultem. Ta scéna mě straší dodnes.;-D

6 0
možnosti
Foto

Jo, to bylo dobrý, taková antikoncepce, kdo to neznal, tak by to ani po shlédnutí scény zkusit nechtěl.:-)

5 1
možnosti
VV

Proc by ta pani z Pensylvanske University nemohla bejt odbornice na sex v Cechach. kdyz tady mame odbornika na EU z Mexika?

2 0
možnosti
Foto

:-) jistě může, a je - viz komentář pana Kvapila

0 0
možnosti
Foto

Rád si to přečtu, i Vám hezký den:-)

0 0
možnosti

Jen dvě věci

1) Spokojenost lidí se měřit dá a slušně koreluje s rovností ve společnosti. Takže věřím tomu, že průměrný člověk byl za socíku spokojenější než je teď

2) Sex byl asi také lepší. Jeden z největších nepřítelů sexu je stres a stresu je dnes o hodně více než za vlády naší osvícené strany

Ale zpátky bych nechtěl ani omylem

2 0
možnosti
Foto

Osobně bych řekl, že míra spokojenosti u jednotlivce, natož ve společnosti je velmi iluzorní element. Tedy pokud se u spokojenosti, stejně jako třeba u štěstí nebo svobody nějak objektivně definuji kritéria, tak to jistě lze měřit, ale jak měřit pocit, pocit spokojenosti, pocit štěstí,pocit lásky nebo pocit svobody a jejich opaky? Taková "měření" pak asi dost zkreslují vnímá nějaké doby, tak jak to uvádím v článku.Někdo pak řekne: za komunistů bylo lépe, protože mě bylo lépe. Byl jsem mladý, zdravý, zamilovaný, měl jsem dobrou práci, čas na své zájmy atd. atp.

3 0
možnosti
JK

Váš text mě pobavil. Ta esej Kristen Ghodseeové bude asi pořádný nářez. Četl jsem asi pět různých článků v našich novinách, které o ní referovaly. Možná by stálo za to zmínit také, že ta Ghodseeová vykládá o tom, že ženy měly za socialismu nejrůznější výhody, režim jim shora zajistil ekonomickou nezávislost, a tudíž měly také lepší sex. Ghodseeová je totiž nějaká levicová feministka, která se snaží rehabilitovat a adorovat totalitní režimy.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji.:-) A děkuji i za informaci o té dámě, jejíž existenci jsem zpochybňoval. To , co ní píšete leccos vysvětluje

0 0
možnosti