Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale ze to byla prilezitost cele tydny kopat do muslimu.

0 1
možnosti

do muslimů se moc nekopalo ale do předpodělánků

9 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že se problematika islámu a migrace dá v dnešní době napasovat na jakékoli téma. Někteří zdejší komentátoři jsou na to mistry, ale v tomto případě to nebylo tak těžké, protože tento projev přehnané a zbytečné politické korektnosti st muslimy souviset může. Lidl je původně německá firma a v Německu jsou čtyři miliony muslimů, a statisíce příslušníků jiných náboženství a etnik. Obchodník, který to absolutně nezohlední je blázen. Toto ovšem považuji za úplný nesmysl, viz článek.

1 0
možnosti

Zaujímavé uvažovanie. 4 mil. moslimov (vaše číslo) je asi päť percent z počtu obyvateľov NSR. Obchodník, ktorý uprednostní názor päť percent potenciálnych zákazníkov pred zvyškom je blázon, to je fakt. ;-)

3 0
možnosti
Foto

možná že Němci nejsou tak fanatičtí obránci východořecké ortodoxní církve jako čeští protestanti kteří díky Habsburkům konvertovali na katolictví a spousta z nich jsou ateisté ale vesměs všichni správní a horliví křesťané

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že jsme.

0 0
možnosti

Pane Laco, uvedl jste naprosto dokonalý argument R^

Pan Turner považuje za blázna obchodníka, který nezohlední pět procent zákazníků a zároveň ignoruje devadesát pět procent všech ostatních. Řekl bych, že to velice názorně ukazuje, že pan Turner uvažuje naprosto shodně, jako člověk, který to vyretušování křížů zadal.

2 0
možnosti
Foto

Nevím jestli jste mi správně rozuměl (ta slova jsou ve slovenštině téměř shodná), nepsal jsem upřednostní, ale zohlední, což je rozdíl a k tomu jsem dodal, že tento způsob zohlednění je nesmysl.

1 0
možnosti