Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babiše asi nebude volit nikdo, hnutí ANO 2011 tak 30-35% voličů, mimo jiné i já :-)

0 1
možnosti

Já také. Jsem normální, vzdělaný a mám se dobře...to pro ty, co dělají z voličů ANO kobliháře...

0 1
možnosti
Foto

V12l37a48d97a 82V64a92n79e39k

24. 9. 2017 11:59

Cituji;

Langer velice výstižně popsal naší možnou budoucnost. Babiš rozehrál svojí hru způsobem,který mu v podstatě zavřel zadní vrátka k návratu do normálního života mimo politiku,protože svým nepodloženým osočováním všech kolem sebe,dosáhl toho,že se o něj a jeho špinavou minulost začalo to okolí zajímat a výsledky nejsou pro pana Babiše zrovna lichotivé. Zjistilo se,že Babiš lže,křivě přísahá,zneužívá funkce MF k likvidaci konkurence a vlastnímu obohacování a o podvodu s Čapákem ani nemluvím. Urval si tak velké sousto,že bez zachování absolutního politického vlivu na dotační politiku se jeho impérium může rychle rozpadnout. Proto jsou volby pro Babiše existenční záležitost a on nebude šetřit prostředky na to,aby zvítězil a dosáhl svého. Jeho silný spojenec Zeman,mu pro uchopení moci vytvoří optimální podmínky.Tím to ale neskončí. Babiš se bude mstít všem,co šli proti němu. Je to psychopat a despota ,který nesnese odpor. Je zvyklý,že každý skáče,jak on píská,a to bude muset každý občan. Myslete na to až půjdete volit.Možná je to naposledy svobodně.

0 0
možnosti

"jsem schopen pochopit i ty, co volí socany, lidovce, pseudopravici, pravici, ultrapravici, ekologické aktivisty, „referendčiky“ a snad i ty komunisty."

No to je ten problém! Já třeba neumím pochopit ty, co jsou ochotni volit ČSSD, ODS, TOP09, lidovce, ekologické teroristy( ano, teroristy - viz. dotace na solární elektřinu, za kterou by se dala postavit nová atomová elektrárna), a už vůbec nemám pochopení pro ty, co jsou ochotni volit nacisty či komunisty.

A pak už zůstává jen pár volitelných subjektů mezi kterými mám i ANO. A útok mainstreamu na ANO mě nabádá právě k této volbě!

3 0
možnosti
Foto

V47l94a13d42a 97V31a67n65e20k

26. 9. 2017 14:05

A že Bureš představuje to,co kritizuje vám nevadí? NENÍ schopen doložit původ majetků,likvidace firem zneužíváním MF, zneužívání dotací,které byly určeny pro MALÉ firmy,di jejich regionu za udržení zaměstnanosti ! "Uzeniny"z odpadů z ciziny,které jsou určeny na psí konzervy..Zaměstnávání cizinců za 7 tis za 12 hod denně?! Likvidace spodních vod,chemii pro řepku ,od které se upouští,jen Bureš agent od r 1980 namlouvá hlupákům,jak o ně "pečuje "! Kudy chodí tudy lže.:-P

0 0
možnosti

Kdyby bylo hnutí Ano tím strašákem,tak by proti němu nebojovali ostatní strany v jednom šiku. Nám tady chybí libovolné demokratické hnutí,které bude schopné převálcovat staré pořádky. A lidé vše vidí a přemýšlí.

2 0
možnosti

P21e31t86r 50S21k28á96c80e60l

21. 9. 2017 22:23

Nic nám nechybí, ani zdravý rozum. Ten dokonce má v názvu Strana zdravého rozumu již od roku 2002, tehdy založená. Nyní SZR spojila další dvě strany a dvě hnutí pod "Rozumní" č.10, víte?

0 0
možnosti

Jen hlupák se spálí dvakrát o jedny kamna. ODS, Kalousek, ČSSD, KDU, Stan, atd. atd. No tak teď třeba ANO.

2 0
možnosti

No ale ANO nejsou stejné kamna jako ODS, Kalousek, ČSSD, KDU, Stan, komunisti atd..

1 0
možnosti

Babišovo tažení mi připomíná dobu, kdy k nám vtrhla západní reklama. Věděli jsme, že tradiční pan Vajíčko nám lže když uváděl nevýrazné spoty se suchými texty, ale nekriticky jsme věřili bombastickým mikrofilmům s krásnými mladými lidmi, dětičkami a mluvícími zvířátky. Je to uhrančivé a někteří jsou

Podobnost s kampaní ANO není náhodná, vědí dobře co dělají, suché programové body jsou nezajímavé a stejně se nakonec neplní, ale takové sny v barvě, to je bomba, dá se vydávat nemožné za možné a nakonec to jsou jen sny a ne realita, že jo, to se plnit nemusí. Takže jestli se vám zdá, že Babiš je to pravé - je to SEN.

2 2
možnosti

a volte si ho hlupaci, mu je to jedno, ze nam zkur... vodu, hlavne ze s toho ma zisk, nechutnost nejvetsi

0 1
možnosti

Podezřelou a masivní mediální kampaň proti panu Babišovi, kdy mnoho předestřených informací lze jen těžko objektivně zhodnotit. Trošku to vypadá celé jako klasický a tolik kritizovaný projev závisti od mocných a všeho schopných lidí z politických kruhů, kteří dokaží ovlivňovat veřejné mínění. Obávám se, že tentokrát snahy odebrat voliče ANO se ukáží jako kontraproduktivní.

4 0
možnosti
Foto

V33l95a97d82a 67V82a62n21e11k

20. 9. 2017 11:59

Pokud vás uspokojuje "vysvětlení"původu majetků

od Bureše,který spolupracoval s "křišťálovým Grossem"

Tak jsou i lidé kteří mají pochyby..

Pane Babiši, odkud berete peníze ? B: Z nočného stolíka. A kde se tam vzaly ? B: Dala je tam Monika. A odkud je má Monika ? B: No ode mne, přeci ! A kde jste je vzal Vy ? B: No veď vám hovorím, že z nočného stolíka !!

4 5
možnosti

Všem voličům ANO. Uvědomte si prosím, že jste pouze uvěřili dobře zpracované reklamní kampani, která Vám nabízí pouze prázdná hesla :-)

12 2
možnosti

Zrovna letos z jara jsem si vzpomněl na Topolánkova předvolební slova někdy z před deseti let,kdy sliboval, že pokud ODS sestaví vládu, budou daňová přiznání na jednu stranu A4. Vládu sestavil, to jo, tím však skončilo u předvolebních slibů.

Šlo tehdy o prázdná hesla?

7 2
možnosti

J25i64ř83í 74G38a90n78o

20. 9. 2017 8:12

Volit ANO nebudu to nejde. Zaujímají mě příspěvky typu, ODS udělala více škody, tak ANO možná tolik škody neudělá a tak jim dám hlas - jo to je důvod. Jsme asi fakt hloupý národ

10 3
možnosti

Souhlasím s Vámi, že takovéto jednoduché uvažování (které nabízí sám Babiš) je asi opravdu řešením pro ty hloupější, a nebo alespoň pro ty, kteří nechtějí nebo neumějí samostatně přemýšlet a laciná hesla jim imponují :-)

4 3
možnosti