Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

invaze běženců byl úmysl...má totiž mnoho následků, a o některých jsme psal před 2 roky......jeden jsme tenkrát myslím vynechal...........STRACH....když se lidem dostane do podvědomí strach..i když říkají, že se nebojí....bojí se v podvědomí.......a člověk , který má strach, je snáze manipulovatelný......a tak strach má pomoci vládnoucím vrstvám nás "ukočírovat"...a to je další důvod, proč vládnoucí vrstvy nejsou schopny...protože nechtějí....najít skutečné řešení tohoto problému..oni ten problém potřebují...proto ho neřeší...........

0 0
možnosti
PK

Měl by jste, jako já více chodit se psem na procházky a užívat si života a přenechat alespoň do prvního ohrožení starost o teroristy patřičným orgánům. Chápu,že psychická prevence je asi důležitou přípravou ale proč se děsit a též spoluobčany předčasně.

0 0
možnosti
LC

Bezpečnostní rámy při vstupu na Hrad? Tsss. Připravte se na to, že bezpečnostní rámy budou všude. Na stadionech, v kinech, obchoďácích ... když to přeženu, zkrátka všude tam, kde se bude scházet více než deset lidí. Inu, multikultura. Každá kultura má jiné koníčky, tak stát bude muset dělat opatření, aby ty kultury mohli vedle sebe existovat. Jak se ukazuje, jejich propojení se poněkud nedaří.

0 0
možnosti
PA

P88e27t44r 91A12g71u77l96á33r

27. 9. 2017 21:35

Podle autorovy logiky jsou Američané největší strašpytlové na světě, protože na zbrojení dávají nejvíc peněz na světě. Měl by se jim to snažit vysvětlit. Mohlo by to mít dva důsledky. Oba by byly fajn, byl by klid.

2 0
možnosti
BL

Moc Vaše blogy nesleduji, mám jen dojem, že jste byl migraci vcelku nakloněn, ale mohu se mýlit. Nebo také celkem snadno zjistit. Je to trochu zmatený blog, v něčem s Vámi souhlasím - např.to "obalování" dětí a přehnaná opatrnost, nicméně např.: umíte si představit, co se může stát, když, jako řidič nepojedete sám, nebudete připoután a káru párkrát přetočíte někde ve srázu, nebo i v poli? Vám se nemusí stát nic, ale spolujezdci, ale i lidem vzadu se to líbit nemusí. Ale hlavně nesouhlasím, že strach nějak mimořádně posiluje terorismus, resp.,že ignorance by ho měla oslabit. Islám to.má prostě v manuálu a jediné, co to může postupně eliminovat, je aktivní přístup, spočívající v nekompromisním vyhošťování, kontroly v detenčních střediscích bez vycházek, vymáhání zákonů.. Když již tad, v Evropě, muslimové jsou. Být by tu neměli, mimo obchodních jednání a turistiky. To vše tu již bylo a nebylo to vůbec dobré. Teď jsou rozlezlí všude a průběh to bude mít hodně dramatický a krvavý. Vlastně již má...EURv

5 1
možnosti
PB

R^

Dobrej blog.

A "U Bansethů" maj dobrý pivo (Plzeň i vlastní) a kachnu. :-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji a naprosto souhlasím ( s tou kachnou a pivem):-)

1 0
možnosti
JZ

Vite, ono je to jako automobilova vs letecka doprava. Ta letecka je sice 'na papire' bezpecnejsi, ale presto se mnohem lepe citim, kdyz jedu autem. Proc? Protoze nad tou statistikou mam moc tim, ze nejezdim opily, ridim slusne, duveruju svym reakcim, pokud potkam na silnici magora nebo dojde k technicke zavade, a kdyz uz necham ridit nekoho jineho, tak jedine ososbu, ke ktere mam naprostou duveru, ze uvazuje stejnym zpusobem, k zadnemu magorovi do auta nenastoupim.

Naopak pri letu letadlem nemam nad moznou neprizni osudu naprosto zadnou moc. Dojde k poruse? Nemuzu delat nic. Dostane psychicky labilni pilot (ano, na to jsou testy, ale uz se to take stalo) chut to napalit do nejblizsi hory? Je po mne. Atd. Proto jsem presvedcen, ze pri letu letadlem mam ve skutecnosti radove vetsi sanci zahynout nez pri jizde autem. Proto se letani letadlem na rozdil od jizdy autem radeji vyhybam.

Stejnou logiku lze aplikovat na jizdu autem vs riziko terorismu.

0 0
možnosti
JT

No, v některých zemích, teď třeba Somálsko (a mnoho dalších), máte větší šanci přijít o život terorismem než jízdou autem. A valí se to sem.

1 0
možnosti
Foto

Tenhle blog se Vám vůbec nepovedl. Je to asi tím, že co se terorismu týká, vůbec netušíte, která bije...Rv

8 3
možnosti
JL

Prosím pěkně, která bije? Už nemluvím u vás na Jarově.

2 3
možnosti
JL

Svět se tak nějak posunuje, aniž bychom to chtěli nebo nechtěli. Co jiného nám zbývá

než se nové situaci přizpůsobit? Ti co mají průvan v trenkách, nám v těchto věcech těžko pomohou. Tady nepomohou žádné dráty ani bezpečnostní rámy. Můžeme si říkat, že svět se zbláznil, co nás od vlastní odpovědnosti nemůže ochránit. Otázka by

mohla znít: Jsme schopni, kvůli vlastnímu pohodlí, se zřeknout hodnot, které jsou nám blízké? Někteří tak uvažují. Ale jsme to potom ještě, my?

2 1
možnosti
Foto

R^:-)Svět se mění a s mnohými změnami se mění náš přístup k bezpečnosti. Byly doby, a není to tak dávno, kdy otázka cti a důstojnosti byla mnohým vnímána silněji než obava o vlastní život a projevy strachu. Před devadesáti lety chodil český prezident sám pěšky z Hradu na Vinohrady (tajně sledován svou ochrankou) a to měl měl mnoho fanatických nepřátel a pravděpodobnost atentátu byla nesrovnatelně větší než dnes.

1 1
možnosti