Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechuť k islámu vzniká především tím, jak se zvyšuje počet teroristických útoků, násilných a jiných trestných činů, které páchají imigtanti z muslimských zemí. S tim nic neuděláte, nápravu mohou učinit jen samotní muslimové, pokud se dokáží přizpůsobit životu v Evropě. Tim nemyslím pobírání sociálních dávek.

10 0
možnosti
Foto

J10i37ř29í 32T73u90r66n24e55r

18. 10. 2017 16:29

Na nechuti k islámu není nic špatného ani nepochopitelného. Špatné a pro mě nepochopitelné je zkreslování reality a tendenční výklady dějin i současného dění, což mimo jiné komplikuje vztah mezi námi a islámským světem (působí to jistě i opačně), čímž ve své podstatě rozporuji to, co tvrdíte: můžeme minimálně udělat to, že se budeme snažit být objektivní. To je samo o sobě nemalý přínos k vzájemnému soužití, které je a bude realitou, jak ve smyslu islámu v Evropě, tak prolínání obou "světů" ve všemožných směrech.

0 0
možnosti
VK

Staletí křesťanská Evropa bojovala s expadujícím islámem. Teď vymírající Evropa chce pro zisky firem pracovní síly - a myslí že to zachrání přijímáním islámských "lidských zdrojů" ? To je historicky - objektivně - totální sebezničující úlet tzv. politických elit. Tedy ne sebezničující pro ty politiky - ty si svoji bezpečnost ochrání. Sebezničující pro obyčejné lidi.

Pozn: a proč vlastně máme vyrábět více, když je to pro vymírající obyvatele ? To je úplná blbost - méně lidí by mělo mít menší spotřebu...

3 0
možnosti
PV

otazkou je, kde je ta hranice, kdy si politicke elity zajisti svou bezpecnost, pri demokratickem principu voleb.

0 0
možnosti
KS

K97a24r53l79a 74S66u94c88h43á

19. 10. 2017 7:52

kašlu na výklad dějin, já je tu nechci!

2 0
možnosti
Foto

To je řečeno naprosto přesně.

0 0
možnosti