Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

K87a21r94l75a 46S82u30c97h13á

29. 10. 2017 5:15

po dlouhé době jsem se dívala na předávání, nevím co dokázal v životě pan autor nebo pan Ábelovský, ale nazvat ty vyznamenané osobnosti "cejchovanými", což adoruje dobytek, je hnus

3 0
možnosti
BV

Pane Turnere.

měl byste upřesnit, kterého prezidenta jste měl na mysli. Já znám minimálně dva prezidenty ČR, kter ́ří vyznámenávali svoje kamarádíčky.

Nebo to vztahujete ke všem co to dělali?

2 0
možnosti
VS

Vynechal jste treti kategorii. To jsou ti, kteri by prevzali ale nikdo jim nic nenabidl.

1 0
možnosti

To je trapné i na Vás.

0 0
možnosti
MK

Víte, ono to bylo třeba konkrétně v případě Jiřího Suchého, který si vyznamenání stoprocentně zaslouží (snad jen naprostej pablb by jej označil za nýmanda), s tím udělováním poněkud jinak:

https://www.dotyk.cz/publicistika/jiri-suchy-za-vetsinu-problemu-si-clovek-muze-sam-20161020.html

A mimochodem, pokud máte problém to udělování sledovat, stačí jednoduše přepnout na jinej program anebo televizor prostě vypnout, kdo by to byl řekl.

2 0
možnosti
MB

M84i54l87a83n 27B98í43l54e85k

28. 10. 2017 21:27

No, že bude oceněn i zasloužilý komsomolec Petr Žantovský...asi jak pěkně v 80. letech pomohl rozehnat redakci Melodie:-)

1 0
možnosti
Foto

Zeman je v této situaci jen reprezentantem republiky. Nicméně je pozoruhodné, kdo je na metál navržen. A tak se nedivím, že minule se někteří pro metál nezastavili, když se dozvěděli, kdo ho také dostane (Č... a pod.).

Po letošních návrzích jsem nepátral, nicméně mi stačilo, co se mihlo v médiích.

2 1
možnosti
JB

Díval jste se? Mluvil také o Vás.

1 1
možnosti

Slyšela jsem, že Hrad platí za přijetí vyznamenání obstojnou sumu v řádu tisíců EUR, které jsou vypláceny oklikou přes jednu ruskou společnost a částka se liší dle významu vyznamenané osoby a běžným otrapům se nenabízí. Na Hradě prý má tuto agendu na starost "černá duše", která využívá vlastní kancelář a má blízko k Nejedlému. Koordinace financování těchto PR akcí není jedinou náplní práce této osoby. Jejim hlavním posláním jsou finanční toky mimo běžné oficiální cesty. Jde vesměs o peníze, které Hrad získává od východních sponzorů. Můj zdroj tvrdí, že ten maník má na 100% velmi blízko k FSB. V textu jsem použila slova užitečný otrapa. Tak prý letos Mynář hovořil v soukromí o několika letošních adeptech na metál a Nohavica byl údajně jedním z nich. Paní Špinarovou by bývali takto chtěli zneužít posmrtně.

0 3
možnosti
JN

Já jsem slyšel, že Zora Šulcová žere psy. Je to jen shoda jména?

3 0
možnosti
MK

RvTakže udílení ocenění je jako cejchování dobytka? To takto cejchovali všichni počínaje Masarykem? Opravdu pojmenování aktu hodné inteligenta!Rv

4 1
možnosti
JN

Až do loňského roku, kdy pan prezident nepodlehl nátlaku ministra kultury a neudělil vyznamenání jeho strýci, bylo vše v pořádku.

Ale letos vám je jasné, že Zeman vyznamenává jen lumpy. Máte asi hodně jednoduchý život. Ale nezávidím vám.

7 3
možnosti
Foto

Karma, tak jako Zeman znevážil prezidentský úřad, znevážil i vše, co s ním souvisí.

5 9
možnosti
Foto

J37i53ř37í 36T77u54r24n15e86r

28. 10. 2017 18:04

Děkuji. :-) je to sice smutné, ale úloha osobností v dějinách může být a i taková., že zdiskreditují i neutrální a pozitivní akty.

2 3
možnosti