Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jiří, v rámci předvolební kampaně jsem byl / a nejen sám / po kritickém článku k panu Babišovi, případně panu Okamurovi, některými diskutéry důrazně napomenut, že negativní kampaní přispívám k jejich zvolení.

I zde v diskusi zaznívají podobní názory.

Takže, Miloš Zeman je svěží rétor, jehož sláva se dotýká hvězd. Jeho projevy jsou vybroušeným démantem, sem tam nějaké to ostřejší slůvko je tou pověstnou špetkou soli na kuchařském majstrštyku.

Na Hradě má okolo sebe jen charakterově vyzrálé osobnosti, jako třeba myslitel pan Ovčáček či spolehlivý a diskrétní pan Mynář. Pan Nejedlý je skvělým tykadlem na jednu z nejlepších demokracií na světě.

Pan president je zcela zdráv, vrávoravá chůze je z přepracování, nevyspání atd. To, že by nestřídmě pil a kouřil jsou jen hnusné pomluvy pražské, ostravské a koneckonců i boskovické kavárny.

Tak je to a ne jinak. Howgh.

3 1
možnosti
Foto

Zajímavé!

Až na toho Mynáře (který je opravdu ostudnou kreaturou, která tam bez řádné prověrky nemá co pohledávat) jste se docela trefil. Člověk by skoro ani nepoznal, že se má jednat o hloupý pokus o sžíravou ironii .... :-)

0 1
možnosti
Foto

Prezident Zeman v žádném případě není "nahý"!

A vy, pane Turnere (a vám podobní) tady v žádném případě nejste tím pohádkovým "čistým dítětem", které by bez zábran mohlo křičet jakousi pravdu v podobě, že "král je nahý" a rádoby "odhalovat a pranýřovat" ostatní, kteří podle vás žijí v jakési falši a lži! Rv

Obávám se, že opak je ve vašem případě pravdou a zaslepuje vás velká osobní animozita až spalující nenávist k prezidentu Zemanovi, a to až do té míry, že nejste obrazně řečeno objektivně schopen ani malé násobilky. To, co tady předvádíte totiž není věcná kritika práce či názorů prezidenta Zemana, ale čistá dehonestace na základě vašich subjektivních pocitů a dojmů.Rv

1 2
možnosti

RvRvRv Stačilo napsat: volil jsem knížete a článek mohl být čtvrtinový.

P.S.

Zemanův exkurz do své profese byla sebekritika, na kterou jako oslí můstek navazovala poklona oceněným vědcům.

2 2
možnosti
Foto

Každý si musel povšimnout, že letošní ceremoniál udělování státních vyznamenání 28.října na Hradě byl přizpůsoben zdravotnímu stavu prezidenta. Ceremoniál byl zkrácen. V minulosti vždy prezident přicházel do Vladislavského sálu sám a manželka jej již očekávala na svém místě. Letos přicházel v doprovodu manželky, které se křečovitě držel za ruku - potřeboval při chůzi oporu. V minulosti vždy prezident přicházel s medailemi k vyznamenaným. Letos se prezident opíral o stůl a vyznamenaní si k němu přicházeli pro medaile sami. Jen u několika obtížně se pohybujících vyznamenaných jim přišel v ústřety na půl cesty. Režie se také úzkostlivě vyhýbala detailním záběrům na pohybujícího se prezidenta.

Vyznamenaných bylo letos mnohem více než v minulosti. Možná si prezident říkal: "Co když je to naposledy?"

Zhoršující se zdravotní stav prezidenta je v posledních měsících evidentní. A nejedná se jen o ty nohy, zřejmě jde i o hlavu. Přesto se obávám, že podlehne pochlebování jeho nejbližšího okolí a kandidovat bude znovu. Zatím u nás v prezidentském úřadu zemřeli jen Klement Gottwald a Antonín Zápotocký.

4 2
možnosti
Foto

A co z toho vyvozujete? Kolik dní, za své funkční období, strávil pan prezident v nemocnici?

A pokud byste ho chtěl srovnávat s jiným prezidentem, pak, prosím vězte, že nulou dělit nelze.

Někdo říká, že vyjde nekonečno, ale není to pravda.

1 3
možnosti
Foto

Tak já myslím, pane Turnere, že nejlepší by bylo stokrát napsat "Nemám Miloše Zemana rád" a každý by to ocenil.

2 4
možnosti
Foto

Údajně je projevem stáří problémem jednak myšlenku uchopit a dtto jí pak i opustit(volně dle Járy da C;-D). Ovšem, že by to platilo pouze u jakýchkoli seniorů, ergo i u těch, atˇ už z jakýchkoli důvodů zastávajích jakoukoli fci, to bych si nedovolil tvrdit ani náhodou:-P Ale to nic, jen ,,svou" myšlenku držte;-)

1 1
možnosti
Foto

J98a61k98u19b 44R90o67t79h

1. 11. 2017 18:52

Tu hru s ním hrají ti, kdo se též veřejně obnažují bez špetky studu. Ti, kdož vidí-li krále nahého, hned též sundavají trencle bez ohledu na obecné pohoršení. Karma.

2 1
možnosti
Foto

Máme tady cca 70 dní do voleb, jak dopadla negativní kampaň proti ANO už víme. Zemana za prezidenta nechci, ale tímto způsobem volbu zase vyhraje. Důvod? Někdy méně znamená více. Ve volbách si rádoby pravicové strany rozdělily hlasy tak, že se málem do parlamentu nedostaly. Zeman je takový Okamura, má své jisté. Protikandidátů je hodně a jeden, který bude "vhodně" zmedializován se s ním utká. A jak to minule dopadlo ...

4 0
možnosti
Foto

J97a39k28u85b 19R32o82t80h

1. 11. 2017 18:54

Máte recht. Nyní by všichni měli mlčet. Média, oponenti... A bude slyšet jen radostné hýkání stáda oslů. Nebo ne? :-/

1 2
možnosti
Foto

To je dnes úroda.... už potřetí lituji, že jde udělit jen jednu KARMU.

Díky, moc dobré. R^

Jen při zmínce o malé i velké rošádě mne napadlo, že mnoho jeho činů a úkonů je na úrovni ohlášení tahu na D12.

9 2
možnosti
Foto

Je dost smutné, když se někteří domnívají, že někdo zahrál v šachu aut;-D Měli by si tací nastudovat braní pěšce mimochodem:-P

2 0
možnosti

Faktem je, že projev byl velmi sebestředný a zbytečně prošpikován odkazy na jednotlivé zahraniční autory a jejich tvorbu. Spíše než jeho projev však na mě zapůsobil jeho zdravotní stav. Co se týče vašeho blogu je to jen další příspěvek k dehonestaci MZ.

Respektive:

Cílem spinu okolo Zemana je vytvořit mediální prefabrikát, který pojme česká veřejnost za svůj názor, že český prezident škodí této zemi a že když lidé vyjdou do ulic, aby měli pocit, že je to jejich volba a jejich rozhodnutí, že tam jsou.

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS