Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přemýšleli jste o tom nápadu proč se stát presidentem.... Proč...?? do penze kousek. Nevěřím, že je to jen lákavá měsíční výplata. Mě 200 tisíc měsíčně či více, mi ;-)nic neříká. Možná je to snaha zapsat se do dějin. Jo být na místě Babiše, tak tam se dá s věcmi pohnout a poslat mnoho lumpů do kriminálu. Vyčistit ten chlív.

Pan president jen representuje, nic víc.

0 0
možnosti
Foto

Karma, pane Turnere, já osobně vidím druhé kolo na 55:45 pro pana profesora, ale k tomu panu Čermákovi. Jestliže jeho včerejší blog byl úsměvný, tak ten dnešní je hysterický. Ale je pravda, že jsem dala jen titulek s perexem, tak se třeba mýlím. :-)

1 0
možnosti
Foto

Beru tento nový příspěvek mojí milé přítelkyně Marušky jako nahrávku či výzvu.

Všechny naše předpovědi jsou jen házením kamínku do vody. Voda se zavře s nezbude po ní nic.

Já osobně si myslím, že šance obou na zisk prezidentského stolce jsou v podstatě vyrovnané a vše bude záviset na okamžitých náladách voličů, protože výsledek může být velmi těsný. 55:45 pro kteroukoli stranu je výsledek snový a neuskuteční se.

Roli budou hrát dva faktory:

1. Mobilizace a nadšení příznivců. Sám se pamatuji na vánoční turnaj ve volejbale, kdy moje mužstvo žen z domácnosti hrálo s takovým nasazením, že jsme "vyklepli" mužstvo, kde byli zdatní registrovaní hráči.

2. Hlavní roli, ale, budou hrát televizní debaty. Zatím jsem něco zaslechl o třech a myslím si, že to prostě je Zemanova parketa, zatímco Drahoš umí jen opakovat naučené floskule.

Půjdu a vsadím si 500,- Zemana. Má horší kurz, než Drahoš, ale občas je nutné i konat proti větru.

1 0
možnosti

Váš článek se nese ve stejném duchu jako p. Čermáka, na který zde odkazujete, byť samozřejmě v opačném gardu. Jinak hodně zjednodušujete, koho budou ve druhém kole volit ti, jejichž kandidáti se dále nedostali je těžké odhadnout, někteří třeba v dalším kole k volbám vůbec nepůjdou, viz. zdejší třeba bloger p. Kroupa. A pak je tu ještě nemalá skupina těch, kteří naopak v prvním kole nevolili, ale druhého se již zúčastní a nemusí nutně podpořit kandidáta, o kterém se zde zmiňujete jako o jediné správné volbě, neboť to, co je správná volba ukáže až čas, podobně jako v parlamentních volbách, předvolební vábničky jsou sice hezké, ale co kdo bude skutečně dělat po volbách, to je ve hvězdách...

3 0
možnosti
JZ

Tak Drahoš nejspíš skutečně vyhraje. Snažím se na tom najít něco pozitivního: pokud už to tedy nejde jinak, než že jedno volební období nám bude na hradě sedět vyložený vítač, tak mnohem lepší, když to tak bude za současného rozložení sil ve sněmovně, než kdyby se tak stalo například před pěti lety a jeho mandát se kryl s celým čtyřletým obdobím Sobotkovy vlády. To by teprve byla pohroma.

2 2
možnosti
MK

RvVelmi předčasné početní úvahy; moc se těším na Váš článek po druhém kole, bude-li jaký. Ale neděláte špatnou práci, když víříte kal ode dna. Možná se zvednou ti, kteří v prvním kole nebyli a dají přednost jasným názorům před bezpohlavní, rozmazanou názorovou rozbředlostí, vyjadřovanou často jen rétorickými hesly.

7 6
možnosti
KT

Vy jste někde poslední pět let viděl, kromě plivání jedovatých slin, nějaký názor?

3 5
možnosti
Foto

Dá-li pánbů (teda příroda):-)

0 0
možnosti
KT

Proč by voliči Topolánka měli volit Zemana? To by museli být padlí na hlavu.

11 3
možnosti

možná někteří voliči Zemana volili v prvním kole Topolánka.

2 4
možnosti
Foto

Přesně tak,Zeman své voliče zmobilizoval již v prvním kole.Už není kde brát,počet zfanatizovaných duchodcu a disciplinovaných okamurovcu už je vyčerpán.Představa,že cca 30 procent voliču Horáčka,Hilšnera nebo Fischera jde volit Zemana je komická...zcela nová Zemanova lež o podpoře Karla Gotta mu moc nepomuže,ještě nás čeká z Hradu dost svinstva a dalších lží....Rv

7 2
možnosti
Foto

Zeman něco mobilizoval? Vždyť seděl za pecí a místo něj na schůze chodil fíkus.

5 1
možnosti
Foto

Karma, teď jen přežít ve zdraví těch 14 dní - hlavně tady, na blozích "staré fronty" ;-)R^

10 1
možnosti
Foto

Díky, Karle, dáme to ...:-)

5 0
možnosti
Foto

Moc jsem to nečetl, bo smysl je zcela zřejmý. Autor ovšem pomíjí fakt, že "starý Pyrrha" tak zahořekoval proto, že jeho vojsko bylo po té bitvě zcela zdecimované a neschopné další bitvy.

Nemám ten dojem, že by Miloš Zeman a jeho "vojsko" byli ve stejně špatné formě.

Jinými slovy. Používat rčení "Pyrrhovo vítězství" je zcela nesmyslné, protože nám, Zemanovým příznivcům, účast na volbě prezidenta žádné síly neubrala.

4 5
možnosti
Foto

;-D ... prý ani Zemanovi, cítí se plný síly a dokonce mlád - asi na něj ta útočící aktivistka, zapůsobila pozitivně;-D

5 0
možnosti