Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji za inspiraci, jal jsem se hledat nějakou mezinárodně uznávanou osobnost (vědce, sportovce, umělce, a tak) a nenašel jsem nikoho. Možná mě zde někdo nasměruje. Zato jsem našel Pavla Petkova člena tzv. Českomoravského slovanského svazu, vlivové agentury Kremlu, řízené Putinovým think-tankem Izborský klub. Tento v Rusku uznávaný odborník na Česko a okolí, má, jako Zeman, stejný názor na Merklovou, Trumpa, Dubčeka a také čte zahraniční deníky a napsal:

"I hlavní cizojazyčný deník v Islámské republice Írán Tehran Times si povšiml sebevraždy předního satanisty a havloida Třísky ve Vltavě!", konec citátu.

A tohle mi skutečně vadí, že se na Zemanovi přiživují skuteční škodiči a není jen jeden, tihle pomatenci, kteří nenávidí svobodu v ČR se zatím drží na uzdě, čekají jen na příležitost. Zeman je otevřeně podporuje a mohlo by se stát, že podobné názory budou v ČR běžnou normou, to fakticky není normální.

0 0
možnosti

Obávám se, že žádná světová media nejsou momentálně objektivní. Pravda a realita je už takřka nedohledatelná... :(

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Na štěstí to lámání nás občanů - voličů skutečně "nestrannými médiemi" (;-D) už brzy skončí. A k uspokojivému výsledku nám dopomáhej Bůh... (A všichni svatí). ;-)

0 0
možnosti
Foto

Boha bych do toho moc nepletl, protože by to pak mohl schytat od té skoro poloviny, pro kterou to dobře nedopadne:-)

0 0
možnosti

Také si myslím, že zpravodajství na ČT není objektivní, jinak bychom již mohli vědět všichni jaký ten "náš" prezident Zeman opravdu je !! Stále ho v ČT jen omlouvají !! Informujte o jeho lžích, nepravdivých pomluvách, o schválně zavádějících informacích, o tom jak pohrdá obyčejnými lidmi !!

5 1
možnosti

Dobře napsáno. Myslím, že hlavně ten konec se málo akcentuje. Ať se nám to líbí nebo ne, MZ je intelektuál a vzdělaný člověk se širokým rozhledem. On mnohem víc pohrdá svými voliči, kteří se rekrutují převážně z řad méně vzdělaných osob než nějakou "pražskou kavárnou", která mu může být relevantním názorovým oponentem. Jeho voliči to bohužel ještě neprohlédli.

2 0
možnosti

J29a80r53a 17R93a69n77k

23. 1. 2018 3:24

Zda se, ze se uz soudruzi tesite na potencionalni pripojeni k novemu, jeste silnejsimu CCCP, cely zapadni svet se bavi nad tim, jak skacete ruskym botum na lep.

https://www.lidovky.cz/konspirace-a-dezinformace-prezidentske-kampane-umela-noha-pedofilie-i-zednarstvi-gic-/zpravy-domov.aspx?c=A180116_110548_ln_domov_ELE#utm_source=lidovky&utm_medium=text&utm_campaign=kolotoc

1 4
možnosti

Máte pravdu jako vždy - lidovky "nelžou", jen jdou na ruku svým inzerentům. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej...Rv

0 0
možnosti

Je zvláštní, že muslim Hatem Berezouga rozumí prezidentské volbě lépe než bloger Turner ;-D

7 7
možnosti

Poturčenec horší Turka.

0 0
možnosti

Děkuji. Neviděl jsem to předtím,ale po shlédnutí konstatuji, že tak nějak to cítím i já.

1 2
možnosti
Foto

J71i35ř97í 88L94i18b19e88r

22. 1. 2018 18:52

Když veřejnoprávní televize, která má být zcela nestranná, vedle sebe postaví Františka Ringo Čecha, Luďka Sobotu, Zdeňka Trošku nebo Daniela Hůlku na straně Miloše Zemana a Jiřího Grygara, Danu Drábovou, Zdeňka Svěráka, Bolka Polívku, nebo Danielu Kolářovou na straně Jiřího Drahoše, vypadá to, jako by někdo cíleně vybral absurdně vyznamenané „národní blbce“ vedle respektovaných osobností.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Františka Ringo Čecha, Luďka Soboty, Zdeňka Trošky i Daniela Hůlky si vážím, stejně tak i Jiřího Grygara, Dany Drábové, Zdeňka Svěráka, Bolka Polívky a Daniely Kolářové. Ovšem být některým z prvních čtyřech Vámi jmenovaných, zřejmě bych za ty "národní blbce" zvažoval žalobu. Divné, moc divné máte uvažování Rv

10 2
možnosti

R89a94d25i83m 17K88a74l29a41s

22. 1. 2018 18:44

Autor chtěl říct, že jednu osobnost podporuje elita národa a tu druhou tzv. blbečkové. Co je však na onom sdělení důležité, je právě ono dělení. A zde se ukazuje, že nejde ani o samotného Zemana a Drahoše, ale jde o to, že jedna část společnosti, reprezentovaná autorem, se domnívá, že tu s ní žijí jacísi ňoumové a truhlíci. A to je velice zajímavá zpráva. Ukazuje to totiž na jisté kastování a elitářství. Takže se může snadno stát, že nějaký lehkomyslník propadne falešnému dojmu, že příslušnost k těm správným i z něj samotného udělá někoho lepšího... Z historie známe dostatek příkladů, kdy podobný styl uvažování způsobil neblahé následky. A jestli je tedy nutné před něčím varovat, pak jsou to právě tito Turnerové.

Ostatně dalším stupněm Turnerů jsou např. pánové Halíci. Budeme-li volit mezi těmi známějšími. Právě u Halíků si můžeme povšimnout, že tento typ lidí přímo nikoho neoznačí za idioty, ale z jejich slov vyplyne, že druhá část národa oněmi idioty je. A to je nebezpečnější, než když je podobné hodnocení vysloveno přímo, neboť obsahuje jistou faleš, která je vedena snahou dělat se lepším. Podobně jako věří, že je lepší i pan Turner, na kterého dolehla kromě jiného i jistá frustrace, jíž následně přetavil v dnešní příspěvek.

Vzpomněl jsem si na M. Horníčka a skoro bych se nebál po jeho vzoru a s jistou nadsázkou napsat Chvála idiotům. Proč? O idiotech totiž většinou nevíte a jejich jména se dovídáte tak nějak mimoděk - náhodou. Za to elita je aktivní - tu přemlouvá bábu s dědkem, tu dává doporučení či známkuje, aby posléze sledovala k jakým důsledkům její počínání vedlo. Má-li rozum, posléze se stáhne. Bohužel tím ovšem uvolní místo elitě jiné (každý přece touží býti elitou) a celý proces se do jisté míry opakuje. Proto buďme za neaktivní idioty do jisté míry vděčni.

15 2
možnosti

" Zato elita je aktivní - tu přemlouvá bábu s dědkem, tu dává doporučení či známkuje, aby posléze sledovala k jakým důsledkům její počínání vedlo."

... bez jakékoliv své odpovědnosti za neplánované a netušené důsledky svých aktivit (dodávám)

3 2
možnosti