Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vůbec nemám problém s tím, že ČT nevysílala závod v přímém přenosu. To bylo mnohokrát vysvětleno, objasnění pokládám za dostačující a důvody za objektivní. Vadí mi, že si Vichnar ani expertka Hrstková ponechali výborné mezičasy Ledecké zcela bez povšimnutí a jen si tam tak tlachali. Vichnar si v poslední chvíli všiml, z projevu Hrstkové se mohlo zdát, že na komentátorské stanoviště pronikla myš.

Nikdy jsem nebyl nadšený z Holického, byl někdy vtipný za každou cenu a někdy spíš křečovitý, ale proti Hrstkové je jeho výkon kultivovaný. Hrstková především neumí mluvit. Takže asi tak.

0 0
možnosti

Celé se ani nedalo dočíst.

Problém vidím jinde. Zatím co jsem se díval na záznam vítězné jízdy na slovenské STV2, naše ČT o přestávce hokejového zápasu vesele vykládala o Nadanu. Našim reportérům to zcela uniklo.

Prostě ČT kterou všichni zcela zbytečně platíme. ;-€

3 2
možnosti

Jako asi takhle: na jednu stranu maji pravdu ti, ze ten komentar je treba videt v kontextu toho, co se delo v celem zavodu a ze prvni mezicasy vedouci zavodnice byly slabsi. Na druhou stranu je zase pravda, ze minimalne nektere zahranicni komentare byly podstatne kvalitnejsi. Ja osobne jsem tedy shledl akorat jeden v nemcine, a tam uz pred druhym (tedy prvnim zelenym!) mezicasem spolukomentator vyznamne zvysoval hlas, ze Ester ma neskutecny "drajv". To je ten rozdil oproti spolukomentatorce CT, ktera, jak koneckoncu sam uvadite, zminovala pouze to, co zvladl zaregistrovat i kdejaky laik.

3 0
možnosti
Foto

P78a79v56e24l 56V90á76v28r59a

26. 2. 2018 16:11

hm.

přemýšlím, co mělo být smyslem článku:

1_že STR jela tak boží závody, že je ubohost se bavit komentářemi, který byl odborně na výši?

2_že kritizovat komentátory se dvojnásob nesluší pro politika, protože by měl mít víc noblesy?

ad1_jestli je kritika komentátorů oprávněná nechť si každý posoudí sám za sebe, ubohé mi ale připadá kriitizujícího ostrakizovat, což pane autore vlastně děláte svými zvoláními o "čecháčkovství"

ad2_že by našim politikům, zvláště tomu na hradě, slušelo více noblesy, která mu zcela chybí, ví snad i jeho největší obdivovatelé. Překvapivé je jen to, že to ještě někoho překvapuje.

Takže komentátorům to odpusťme a už tuto debatu celkem o prdu uzavřeme.:-)

2 0
možnosti

Zbytečně povyku pro nic, má dvě zlaté a je zdravá a spokojená...

6 0
možnosti

Matuška a Hermánek, moc moc se mi chce napsat, kam máte jít, ale nesmím ... tak tam jděte...

1 1
možnosti

Souhlasím ,pane autore, jen chci dodat, že i mě připadalo, že výkon komentátora Vichnara a expertky Hrstkové nebyl na špičkové úrovni ale to vůbec neopravňuje neodborníka Zemana aby se společně s diletantem Soukupem podíleli na hloupé kritice České televize.

4 0
možnosti

Kdyby pan Soukup pokaždé podal alespoň takový výkon jako pan Vichnar s paní Hrstkovou u onoho památného závodu, byla by úroveň TV Barrandov na jiné úrovni.

6 1
možnosti

Přiznávám se, kritikům komentáře popisujícím chyby v jízdě Ester Ledecké nevadí a to ani v nejmenším stejné komentáře např. u krasobruslení, gymnastiky... Ty komentáře tam jsou od toho, aby nás laiky informovaly o kvalitě či chybách při vystoupení daného sportovce, které ve většině nejsme schopni rozeznat...

A co se týče vyjádření tzv. "hlavy" státu... Vážení, všimli jste si, že si vždy počká na "hlas lidu", které pak "korunuje" svým názorem? A nikomu z těch, pro které se stal jakýmsi "bohem" na zemi to nevadí...

Z mé strany, pane autore, karma...

6 2
možnosti

ježíš, že by to bylo asi tím, že u krasobruslení nejde o čas? ;-D;-D;-D

2 1
možnosti

a druhou stranu bez médií by nebyl vrcholový sportovec nikým. Nikdo by o něm nevěděl a neměl by většinou ani prostředky na to, aby mohl svůj sport vrcholově provozovat.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=650972

a proto jsou nejbohatší sportovci golfisté po kterých v mediích ani pes neštěkne, že ?

1 2
možnosti

P92e98t27r 49C20h24ý32l62e26k

26. 2. 2018 14:54

jak jste prosím došel k pozoruhodné myšlence, že o golfu v médiích ani pes neštěkne. hold jde o to, jaké média sledujete. Anglo americká to zřejmě nejsou.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS