Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRvRv No, snažíte se; co další článek, to větší perla: senilní monarcha, servilní patolízalové, vyčítáte ohodnocení těch zoufalců v ulicích - jak byste nazval ty, kteří masově skandovali "Miloše do koše" nebo Babiše tamtéž - to není jasný záměr změnit výsledky voleb? To Vám nestojí za komentář, Vy demokrate?! Copak kritika ČT je snaha o potlačení svobody slova? ČT neplní co má - být nestranná; to nelze kritizovat? Nebo ti, co ji platí, nemají právo (dle Dvořáka ještě k takové informaci nedorostli!!!) vědět, za co jsou jejich poplatky vydávány? Za takový výrok by už příští den nebyl ve funkci!

Pan Vodvářka, tradiční přizvukovač, se přidá už tradičně se svým předčasně vypsaným úmrtním listem, nu a Vy se v závěru pokoušíte provokovat.

Až bude potřeba jít do ulic proti elitářským snahám o puč a vytlačení řádně zvoleného Zemana z funkce, vězte, že Václavák nebude stačit.

1 7
možnosti
LV

Kdo rozhoduje o tom, jestli je ČT nestranná? Vy? Zeman? Babiš? Kdo? A na základě čeho? Mně přijde ČT docela v pořádku.

Ostatně - nestranná média jsou samo o sobě nesmysl, protože pouze nestranný pozorovatel může určit nestrannost médií. Takový pozorovatel není. Ani nemůže být.

Řekněte rovnou, že ČT netancuje tak, jak Zeman s Burešem pískají, a jak by i Vám vyhovovalo, a ušetřete si své osobní výpady proti všem, kteří Vám oponují.

Mimochodem - změnit výsledky voleb je zcela legitimní snaha všech subjektů na politické scéně. Už si nevzpomínáte na odborářské pochody Prahou organizované ČSSD za vlády premiéra Nečase? Nevzpomínáte si na sestřelení vlády Mirka Topolánka Paroubkem v době předsednictví ČR Evropské unii? Nevzpomínáte si na jmenování úřednické vlády Jiřího Rusnoka v době, kdy koalice s většinou v parlamentu přišla se svou vládou? Nevzpomínáte si na demonstrace organizované podivnými individui okolo tzv. Holešovské výzvy? To nebyly elitářské snahy o puč?

Vy sám jste naprosto tendenční člověk, jak Vy můžete určovat, zda je ČT závislá nebo ne?

4 1
možnosti
Foto

Naprostý souhlas! Kolik hnoje bude ještě muset hlava státu na občany vykydat, kolik přešlapů a svévolných "úprav" ústavy bude muset provést, aby si toho konečně povšimli i jeho voliči?

Karma R^

4 1
možnosti
Foto

karmaR^kdo by předpokládal, že se Zeman zachová slušně a se sebereflexí ohodnotí současnou situaci tak musí být hodně naivní

4 1
možnosti
Foto

Děkuji. To, co se děje je očekávané, ale mě to stejně nějak nedá...

0 0
možnosti
Foto

Máte tam jednu věcnou chybu, Jiří. Předpokládáte morálku a etiku hlavy státu. Žádná není, pakliže nazývá své odpůrce "blbečky, idioty" ... atd netřeba opakovat jeho slovník.

Mě by opravdu zajímal názor jeho voličů za dva tři roky, až tělesná a zejména duševní stránka pana Zemana dosáhne svého dna. Budou hrdi na svou volbu? Nebude jim líto, že svým hlasem prodloužili život chorému starci? Budou opravdu smutní?

Karma

10 2
možnosti
Foto

Rozhodně nebudu, když si vzpomenu na ty, kdo kandidovali proti němu,. Mezi slepými i jednooký králem.

2 2
možnosti
MS
VV

Aby nebyla, kdyz ho volila.

2 0
možnosti
Foto

Tady je politický marasmus od roku 1990. Vytunelovalo se, co se dalo, banky spadly do rukou cizinců a každým rokem z nich putuje přes kopečky více než 50 mld, energetické firmy, potravinářské firmy, vodovody, svoz odpadků atd. To způsobilo, že nastupující generace bude chudší než mohla být. Nezpůsobil to Babiš, tem se zasloužil, že konečně zadlužování skončilo. Jeho trestní stíhání je dílo těch, kterým sáhnul na penězovody, kterým každoročně odsávali miliardy ze státní kasy. Dělali to mazaně. FVE, korunové dluhopisy to mohli včas zarazit a svádět to na hloupost je nesmysl. Mohla za to vychytralost. Proti tomu by měly být organizovány demonstrace a žádat důsledné vyšetření a potrestání viníků.

3 3
možnosti
Foto

Vždyť proti tomu jsou!

0 0
možnosti
LC

Kurňa, proč by měli příznivci Zemana svolávat demonstraci na jeho podporu. Tu snad dali dostatečně najevo před dvěma měsíci na jiné demonstraci. Jmenovalo se to volby a kandidát Zeman byl všem více než dostatečně znám.

8 3
možnosti
MS

Kurňa, a proč by odpůrci Zemana nemohli svolávat demonstrace proti jeho výkonu funkce prezidenta ČR ? I kdyby byl zvolen 99% většinou, byl by pořád kritizovatelný, natož, když zvítězil jen poměrem 51,36: 48,63 hlasů. :-P

9 1
možnosti
Foto

Buď ty protesty přinesou jen frustrace, protože budou bez výsledku, nebo povedou k revoluci, která nutně ještě končí větší frustrací, neb revoluce požírá své děti. Doporučoval bych všem respektovat ústavně určenou délku volebního období.

1 1
možnosti
Foto

A také termín 30 dní pro sestavení vlády.

1 0
možnosti