Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J48o97s39e22f 51P30o62t33r

2. 4. 2018 13:08

Pane Turnere,

divíte se, dívíte se čemu všemu lidé věří. Samozřejmě to není jen voda, ve všech oblastech lidské činnosti je tomu tak. A kladete si otázku proč je to, ale bez odpovědi. Dovolil bych si na ní odpovědět. Je to tím, že lidé prostě nevěří vědě. Věda jim není schopná dát odpověď na základní otázky jejich existence, a tak nevěří ničemu, ani tomu co říká o obyčejné vodě. To nakonec se projevuje i zde, v podstatné většině autoři příspěvků i diskutující prezentují výmysly a teorie, které nemají s vědou nic společného, protože pochybují a nevěří tomu co věda říká. Tím se ovšem opouštějí oblast vědy a dostávají se do oblasti víry.

Jsem přeživší reálného socialismu, toho učení, kde odlišný názor od vědy bylo tmářství a zpátečnictví (nakonec se ovšem jako tmáři a zpátečníci ukázali filozofové, myslitelé, politici, učitelé.... na celé té šťastné šestině světa) Dneska by se tak dala charakterizovat drtivá většina lidí, přestože všichni jsou ve vědě, a jen ve vědě vychovávání

0 0
možnosti

Reálný socialismus není žádné učení a vědecký marxismus má k vědě hodně daleko. Je to spíš náboženství. Obecně ono tmářství odpovídá nedostatku kritického myšlení. Podobní šarlatáni byli vždy a vždy se našli tací, kteří jim naletěli. Právě rozvoj kritického myšlení a také studium může být obranou před podobným tmářstvím. Je příznačné, že vyzýváte k opaku.

0 0
možnosti
Foto

R^ Tedy, to je pomalu jako bakalářská práce. Zrovna o ionizované vodě mi dlouze povídal kamarád. Tvrdil, jak už jinou vodu nepoužívá. Podíval jsem se na jím zmiňované odkazy. Připadalo mi to, jak lidé blbnou s užíváním minimálního množství snad něčeho takového jako je savo.

0 0
možnosti
Foto

Je to takový pozoruhodný jev. Tak jak se zpřístupňují informace ke všemu, řada lidí má tendenci věřit těm méně pravděpodobným výkladům a podezřelým informacím různých hochštaplerů místo informacím odborníků a seriozních institucí. Můžeme spekulovat, proč to tak je, ale docela mě to občas inspiruje se k tomu vyjádřit.

Ionizovaná voda je sice nesmysl , ale vcelku přesvědčivý nesmysl, lidé jsou však schopni věřit i zcela neuvěřitelným věcem.

Děkuji za zastavení se a komentář.:-)

0 0
možnosti
Foto

jinak seznam použité literatury je sice působivý, ale nejmoudřejší kniha knih Bible nám říká, že Ježíš proměnil vodu ve víno a ne naopak;-D

0 0
možnosti
Foto

On je to spíše seznam stránek, kde se může každý seznámit s nabídkou zázračných vod. O nadpřirozených vlastnostech vína bych si nedovolil pochybovat, tím méně o tom, kdo ho zcela unikátní technologií dovedl vyrobit.:-)

0 0
možnosti
Foto

R^voda je voda a rum je rum;-)

0 0
možnosti
Foto

nicméně i v rumu je voda:-)

0 0
možnosti

D66a94v64i70d 87V79l46k

28. 3. 2018 16:19

Sákra to je elaborát: Tady u nás si kdysi jeden pán postavil barák za prodej jakési harmonizováné Pí-vody. Já furt nechápu jak může být úplně obyčejná H2O něco jiného než H2O, jedině že už by to nebyla H2O ale nějaká jiná látka ne?

0 0
možnosti
Foto

Zrovna o té pí ( nebo π , to je prašť jako uhoď) se rozepisuji. To je ukázkový příklad toho, že nejlépe se vydělává na lidské hlouposti. A ještě to není ani právně napadnutelné. Voda je voda, a něčím jiným může být jen, když se do ní něco přidá, třeba rumem , když se přidá dost lihu, cukr a nějaká tresť. :-)

Díky za zastavení se:-)

0 0
možnosti
Foto

Také jsem si řekl UFFF, měl jsem to dlouho rozpracované a jsem rád, že jsem to dokončil a publikoval.:-)

0 0
možnosti