Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za článek. Pana Rozvorala nečtu, ono bohatě stačí ty nadpisy a jeho veřejně deklarované působení v jedné politické straně.

2 0
možnosti
Foto

Díky, Tomáši, jsem na tom podobně. Tentokrát jsem si říkal, jaké bude jeho velikonoční poselství. Udělal jsem dobře, záhy mu administrátoři zatli tipec.:-)

0 0
možnosti
JS

Nebo také, čím méně rozvoral, tím méně velikonoce. Jinými slovy, čím více nenávisti k příslušníkům jiného etnika a jiného náboženství vyjádříme, tím důstojněji a upřímněji oslavíme zmrtvýchvstání Ježíše Krista.

To je citát z Vašeho příspěvku.

Vážený autore, jste si vědom toho, že stejným způsobem postupujete Vy proti těm, kteří nesdílejí Vaše názory? Proč bych já měl vítat v mé zemi cizí etnikum, Když Vy neprosazujete, aby toto cizí etnikum ve své zemi vítalo křesťany?

1 0
možnosti
LM

Díky za článek R^ Asi není co dodat. Kdybych uměla psát, lépe bych to nenapsala. ;-D

4 0
možnosti
JS

... a tak zmlátíme ty naše ženský pomlázkou.. ;-D

0 0
možnosti
LM

Na to vám někdo napíše, že symbolický a něžný zvyk se nedá srovnávat. Další, že na ty modřiny a trapný pocit ponížení, též za nemožnost odmítnout, jinak člověk vypadá jako trapná kráva, nevidí nic sympatického. Někdo další, že on přece zná hned několik, co odmítají, a nikdo jim to nemá za zlé, tak co to tady dotyčná píše, a zase další, že do modřin mlátí jenom burani. A další se nosatlgicky rozněžní nad tím, jak to chodí u nich. Další odsekne, že radši sedí doma a někdo další utrousí, že půl dne sedět doma, když už je ta lenost a neochota to řešit, nikomu neublížilo. A další... ;-D

1 0
možnosti
JS

Je opravdu zajímavé sledovat, v čem se pokoušíte vidět toleranci a v čem naopak netoleranci.

V naší zemi sice máme tradici velikonoční pomlázky, ve které se spojuje křesťanská symbolika s pohanskými rituály, ale ve své podstatě jde o veselou taškařici s výhradně pozitivním obsahem.

Aniž bych chtěl hájit nějakého konkrétního poslance z SPD, tak názor, že "islámská ideologie opovrhuje ženami" je bohužel pravdivý. V Koránu hovoří Allah ve formě nezrušitelného zákona naprosto jasně, a takto přikazuje mužům (např. v súře Ženy): "Jsou-li vaše ženy neposlušné, vykažte jim místo na spaní a bijte je!". Tento zákon je naprosto jednoznačně podpořen Sunnou, tedy dochovanými příklady výroků a činů Proroka. Tohle není žádná lidová taškařice, ale zákonná nadřazenost s právem trestu. Postavení ženy ve společnostech pod vlivem islámu je přímým důsledkem Allahova a Prorokova pohledu na ženy. Není to žádná veselice, je to skutečná nelidská zvrácenost, kterou by nikdo, komu slouží rozum, neměl obhajovat v rámci jakékoli tolerance.

Islám není náboženstvím tolerance, ale nadvlády. Islám je náboženstvím, kde panují velice přesně definované vztahy nadřazenosti a podřazenosti – nadřazenosti muslimů a islámu nad všemi náboženstvími, nadřazenosti mužů nad ženami atd. Važme si toho, že tady zatím platí principy Listiny lidských práv a svobod a nikoli prinicipy islámského práva.

Vyjadřovat respekt k takovým tradicím a obhajovat toleranci ke zlu je znakem tmářského myšlení. Ale vůbec se tomu nedivím. Tmářství se totiž vzájemně přitahuje.

9 0
možnosti
MP

Co nám kazíte Velikonoce nějakým Rozvoralem, který už dávno blogerem není 8-o. A navíc, když citujete, měl byste uvést přímý odkaz nebo aspoň název a datum článku.

Zase jsem se nachytal na docela vtipný nadpis a perex a Váš článek, bohužel, otevřel :-(.

2 0
možnosti
Foto

K47a95r28e88l 91M78á38d54l20e

29. 3. 2018 11:02

Článek je (resp. BYL) z dnešního rána, ještě jsem ho stihl přečíst a dát mu karmu. Jestli náhodou nebude problém v tom, že majitel tohoto prostoru (nebudeme věřit na pohádky o svěřeneckém fondu) se po volbách těsněji přimknul k té bruselské ruce, která sype dotace na řepková pole.

0 0
možnosti
Foto

K77a59r45e18l 86M51á48d33l70e

29. 3. 2018 10:12

Ten Rozvoral zmizel úplně jako mlíkař za minulého režimu. Asi ho nějakej eurosvazák nahlásil jako závadného.

4 0
možnosti
Foto

To je zde velmi běžné, protože jsme "normalizovaní".

1 0
možnosti
Foto

Pane Turnere, já nechápu, že dokážete předstírat, že nechápete. To mi připadá na dospělého, rozumného, vzdělaného a svéprávného člověka trochu nepřiměřené.

Protože, jde samozřejmě, o migranty islámského vyznání. A co dělá muslim kdekoli na světě? Vyznává islám že? A v tom je ten zakopaný pes, v tom je to ohrožení naší kultury.

Dám příklad. Sice z totalitní minulosti, ale z té lepší, předhusákovské totalitní minulosti. Film z roku 1965, který režíroval Miloš Forman, velký kamarád Václava Havla, což je vlastně takové dvojí pozitivum.

Tématem filmu je život mladých děvčat, pracujících v socialistické textilce. A těmto děvčatům chybí chlapci. A moudrý činovník vládnoucí strany žádá armádu, aby do města vyslala posádku.

A myslíte, že ten mladý muž, když do toho města obdrží povolávací rozkaz, bude vůbec tušit, proč je přesně tam povolán? Nebude o tom mít ani šajna, ale, jakmile bude mít po přijímači, tak se na vycházce bude za těmi děvčaty nejen ohlížet.

A proč? Protože již Vladislav Vančura napsal asi toto: Přitažlivost obou pohlaví je starší, než skály a moře. A proto ani mladého muže a ani muslima nemusí nikdo navádět, co má dělat, že? Bude jednat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

3 0
možnosti
Foto

P.S. Pro ty, kdo nepoznali, o jakém filmu mluvím. Je to film Lásky jedné plavovlásky s Hanu Brejchovou v hlavní roli (Loves of a Blonde).

https://www.google.cz/search?q=l%C3%A1sky+jedn%C3%A9+plavovl%C3%A1sky&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=Apy8Wru0JLHL8gf64b_wBg

0 0
možnosti
KM

Díky za článek.

1 2
možnosti
Foto

Rádo se stalo. Byl to možná zbytečný počin, ale nějak jsem si po přečtení blogu pana Rzvorala nemohl pomoci.

1 1
možnosti