Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Studená válka není ničím jiným než válkou na frontě, kde existuje rovnováha sil. A kde tedy obě uznaly, že relativní klid zbraní na daném úseku fronty přináší více výhod než nevýhod.

Ostatně ta studená válka přerůstala lokálně ve válku horkou, počínaje korejskou válkou a konče třeba válkou v Angole.

0 0
možnosti
Foto

R^globální oteplování-studená válka-třeba se to vyrovnáR^

0 0
možnosti
Foto

;-) Věčná, mnohdy až,,vděčná" dilemata i témata. Od ,,já si nezačal, to von/voni", přes ,,rozdíl mezi útočným a obranným klackem, až po ono osvědčené ,,nepřítel mého nepřítele je můj přítel". To poslední pak vždy dle ,,akutál. stavu", resp situace, atˇ tu v bližším, tu vzdálenějším horizontu, jakož i ,,variabilně". Ale to i v retrospektivě, viz. dějiny lidstva.:-/ A také stále platí i to, že ,,válka je pouze pokračováním politiky, toliko ,,jinými prostředky". Ovšem, válečné hospodářství i války, VČ.TZV. STUDENÝCH, jsou i ,,osvědčeným motorem pokroku", jakož i ,,pohonem světa". A TO AŽ ,,GLOBÁLNĚ", jakož i ,,furt a porád". Inu lidé, ta havětˇ i červíci pozemští;-)

0 0
možnosti
KM

K81a28r55e34l 56M81a41s21e46k

29. 3. 2018 19:42

Co to žvaníte, osobo? Zase na šrot?

1 3
možnosti
JS

Pokusil jste o filozofickou esej, ale stvořil jste opravdu ojedinělou karikaturu, kde jedna "perla" následuje druhou. Nejlépe to ilustruje například tato "moudrost", cituji: "Stejně tak málo mají společného punské války a 2. světová válka, až na to, že v obou případech umírali lidé."

Není co dodat ;-D

3 0
možnosti
Foto

Nebyl ten titulek dřív jinak?

3 0
možnosti
LT

L75u62d31ě24k 24T75o61n46d96r

29. 3. 2018 12:35

Nová studená válka už začala. Teď se znovu pilně pracuje na znovuvztyčení Železné opony.

1 0
možnosti
Foto

Ale kdeže. Nárazníková pásma jsou nedílnou součástí DĚNÍ I DĚJIN, jen se, čas od času, posouvají dle situace, resp. úsudků, ale i potřeb těch, či oněch ,,stratégů";-)

2 0
možnosti