Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Zase spousta spekulací. minulý týden jen ukázal čí jsme vazalové. Jak mohu věřit naší vládě potažmo soudcům, kdy nepotřebují k činům důkazy???

1 0
možnosti
Foto

Můžete uvést nějakou reálnou spekulaci, kterou jste nalezl v článku místo zcela vágních narážek na vazalství, důvěru ve vládu a soudy ?

1 0
možnosti
DV

D15a28v28i82d 96V25l41k

31. 3. 2018 12:02

To je blog jak má býtR^

6 1
možnosti
Foto

Děkuji Davide:-), chtěl bych také upozornit na blog pana Čermáka( v kolonce "zaujalo nás"), který na tento článek reaguje a jehož autor asi z vrozené zdrženlivosti nediskutuje zde, ani pod svou reakcí. Upozorňuji na to i z toho důvodu, že ne rozdíl od tohoto blogu je ta reakce psaná zábavnou formou. :-)

2 0
možnosti
Foto

jak che Zeman zastavil muslimy když nemá pod kontrolou ani vlastní ministry?8-o

a proč USA o toho hackera tak stojí když se Doník dušoval že žádné ruské ovlivnění voleb v jeho prospěch se nekonalo-žeby přece?8-o

2 0
možnosti
Foto

To je prvně co se dozvídám, že prezident má vlastní ministry.

2 0
možnosti
Foto

Babiš si připravuje pozici pro předčasné volby. Všechny jeho kroky naznačují, že nemá zájem být s kýmkoli v koalici. Pokud rozkol mezi Babišem a Zemanem není jen domluvená hra, pak se může stát, že nám tu bude zanedlouho vládnout úřednická vláda a otěže moci bude držet pouze Zeman. A to žádná výhra nebude, takže radovat se ze Zemanova neúspěchu je hodně předčasné.

2 0
možnosti
AM

Bylo by to hezké, ale zkušenost říká, že od Miloše Zemana je třeba čekat kontraúder, ne že bude sepisovat v Lánech knížky...

3 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že to platilo o Zemanovi model 2008, model 2018 učiní už jen pokus, který může mít nějakou odezvu, ale už je to jen labutí píseň "politického aligátora"

1 0
možnosti
MK

Vy máte pane Turnere nějaké důkazy o ruské účasti na otravě, pro kterou je masová výměna diplomatů?? Zeman vybízel ke zdrženlivosti a jeho postoj není ojedinělý (např. Rakousko a další). Co by se stalo, když by k vypovězení došlo třeba za 14 dní?!!

Vždy se při takových příležitostech ptám: komu to slouží?! Komu vyhovuje rozhádaná Evropa s Ruskem?

4 11
možnosti
JK

J87i71r19k92a 38K82o46r34n

30. 3. 2018 23:21

Určitě SŠA, že jo?:-)

2 1
možnosti
AR

R^R^ No a mimo mýlení se i také trochu lže!!

5 1
možnosti
Foto

Osobně si myslím, že demenci vyvolanou alkoholem již nelze dále tlumit a skrývat. Pan Zeman již ztratil jakýkoliv kontakt s realitou, přežívá - ovládán několika figurami kriminální podstaty - a nejspíše už neví, co má dělat.

Nicméně se obávám, že je ještě schopen nadělat mnoho zlého.

17 3
možnosti
Foto

Tak já ho dnes viděl ze záznamu včerejšího rozhovoru se Soukupem. Pravda, nejsem ani lékař a ani psycholog či psychiatr, ale dojem dementního člověka na mě nedělal.

A to mám dost ústních informací o tom, co dělají či říkají osoby s podobnými problémy. Nebudu zacházet do podrobností, ale myslím, pane doktore, že Vaše naděje jsou liché.

Tak třeba, podle jiného, zde aktivního lékaře, by Zeman již dávno měl být na prkně. A myslím, že i Vy jste podobný názor zastával. Tedy, místo kompletního kolapsu demence? Takže, alespoň něco.

2 4
možnosti
JL

Zeman, velmi nerad prohrává. A to může být pro někoho nebezpečné.R^

10 1
možnosti
Foto

Také si myslím, že nezůstane u oceňování psích záchranářů (to mu moc slušelo) a začne s nějakou destruktivní činností.

4 1
možnosti
Foto

Bez zbytečných řečí - karmaR^:-)

13 2
možnosti