Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D79a34v74i43d 13V47l94k

6. 4. 2018 14:27

Je to šaškárna!

0 0
možnosti

Jo, dost vtipná parafráze Havlíčkova epigramu..R^

Ale když si vezmu okázalé přijetí "soukromého turisty" Ryana ve sněmovně (označené za "politickou událost roku") nebo zbrkle snaživou a demonstrativně rozhořčenou podporu britských přímočarých obvinění (stojících zatím pouze na vodě)... tak si asi pod šašky představím někoho jiného;-)

1 5
možnosti

Škoda, že pan prezident při svých citací nepoužil také "Křest sv. Vladimíra", který klasik napsal, když navštívil naší vzorovou slovanskou destinaci a vyjádřil tím svoje zhnusení a rozčarování nad touto poloasijskou autokracii, a když zjistil, že ta zem je nereformovatelná. Ale asi se to nehodí do krámu "mistra bonmotů"....

3 0
možnosti
Foto

:-)R^ V "Křestu sv. Vladimíra (Vladimíroviče)" by mohl pan prezident najít mnohé

0 0
možnosti

Chodící lidskou trosku by měl nějaký ten hradní Kruliš poučit, že výraz "black tie" znamená, že si ten který pozvaný potentát má obléci smoking.

5 0
možnosti
Foto

...a ten jako jediný má mít leklé klopy... lesklá saka nosí pouze hoši od kolotočů typu Míša David.

1 0
možnosti

1. Takže máte k dispozici naprosto jasné a nezvratitelné důkazy o tom, že ministr Pelikán postupoval v souladu se zákonem. Co budete dělat, pokud se někdy v budoucnu prokáže, že tomu tak nebylo?

2. Opouští dobrá paměť ... Naprosto nepochybuji o tom, že Vy byste dokázal zpaměti odrecitovat min. 2x tolik textu, co ve svých veřejných projevech zpaměti odrecituje Zeman, ale při vší skomnosti nám to patrně nepředvedete.

3. Nevím, kdo co interpretoval, ale pokud ministr spravedlnosti rozhodl na základě nějakého politického nátlaku (třebaže může 100x tvrdit opak), je to prostě špatně. Tohle bych pochopil, pokud by Nikulin byl třeba nebezpečný terorista a spáchal např. bombový útok, při kterém by zahynulo spoustu lidí. Osobně si myslím, že Nikulin má nějaké info, které USA velmi zajímá - proto ty monstr akce kolem. Což ve svém textu samozřejmě neuvádíte. Uvádíte pouze to, co se Vám hodí - u Vás nic překvapivého.

:-)

P.S.: Jasně, člověk má právo NEMÍT někoho rád. Ale napsat na téměř každou událost, nějak spojenou s předmětem nenávisti, rovnou celej článek, a tam si tu nenávist se svou skvadrou ještě ventilovat, mi fakt přijde poněkud ujeté.

8 12
možnosti

... a co kdyz Nikulin privital spis transport do USA nez do Ruska?

1 0
možnosti
Foto

Zoufalství těch dvou souputníků je již neměřitelné. Pan Klaus má taky problémy s myšlenkami. Prostě nejsou. R^

24 3
možnosti

Žádost o vydání Nikulina, přišla z ministerstva spravedlnosti USA. Republikán Jeff

Sessions, sám podezřelý s kontaktu s Rusy, prohlásil, že nebude dohlížet nad vyšetřováním ruských hackerů. Kdyby se jednalo o důkazy proti Trumpovi, jak to tvrdí

Zeman, musela by taková snaha přijít od demokratů. Každopádně konspirační teorie,

že bychom se vměšovali do vnitřní politiky USA, je naprosto směšná.R^

15 1
možnosti
Foto

R^Přesně. To jsou takové křeče. Snaha, jak vysvětlit, zcela neomluvitelné postoje

4 1
možnosti

Miloš stárne a již má potíže i se zrakem. Tuhle si stěžoval, že o vydání do USA nebyl informován . Nechápu, když mu zpráva byla doručena do plechové zaměstnancké skříňky na Barrandov a leží tam vlevo dole ! Když byl zvolen D. Trump vzal si Paul Ryan na protest černou kravatu. Předseda Sněmovny reprezentantů měl ale při veřejném vystoupení kravatu modrou. Podobně neviděl v sále kdysi Shapira a urazil se. Přítomný Shapiro zase seděl vpravo nahoře ! No nevím, je to divné, co když si Miloš splete už i mobilizaci s kanalizací ? To stočné a jímkovné, mu zatím jde dobře. Doporučuji červené tlačítko někam radši skrýt ! Jinak bavič, je to dobrý ! ... :-)

20 1
možnosti

Na našem prezidentovi se mi líbí, že je vidět, že ho ta funkce fakt baví, i když sotva chodí, občas blábolí, občas vypadá, že omdlí.

14 1
možnosti

jo jo, ty souvislosti...

spis nez blabolit by si mel Z davat pozor, aby v Tatrach nenastyd

v jeho stavu by to mohlo byt na povazenou

7 1
možnosti
Foto

:-)R^...třeba už nastyd

2 1
možnosti