Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^karma-když něco tvrdím tak bych to měla snadno dokázat, pokud mám pravdu

0 0
možnosti
Foto

Díky. je to tak.:-)

0 0
možnosti

Pane Turnere.

ve svém článku uplatňujete dva naprosto si odporující SVÉ právní výklady

1) V 1. případě má Zeman dokázat že je tvrzení Bártika, o tom že má Zeman rakovin, má podle vás Zeman dokázat, že Bártík nemá pravdu

2) V 2. případě Peroutka, musel Český stát, zastoupený Kanceláří prezidenta, dokazovat že výroky prezidenta byly pravdivé. Pomineme pravomocné rozhodnutí soudu, které dalo většinou za pravdu žalované kanceláři.

Nicméně pokud by platil stejný princip jaký jste prezentoval v případě Bártíka, pak by musela žalující Kaslová dokázat beze vší pochybnosti, že Peroutka nikdy nenapsal článek kde bylo uvedeno Hitler je gentleman. Takže by musela vystoupit s prohlášením: prohledali jsme všechno co kdy Peroutka napsal, nenašli jsme tam nic se stejným významem a vylučujeme, že by se to moglo někdy objevit. Nato by se protistrana zeptala, zda byly prohledány i ta čísla Přítomnosti, která v archivu chybí. A to zejména to z března 1937, kdy se v novinách široce probíralo skandální vyjádření legionářů hájící Hitlera a kdy byl v novinách použit titulek Hitler gentlema.

Pane Turnere,

obávávám se, že to máte poněkud popletené, důkazní břemeno o pravdivosti svého výroku nese strana žalovaná

2 1
možnosti

Najděte si na wiki "dokazování", tam je to popsáno.

0 1
možnosti

J98a87n 74H67y71n72e86k

11. 4. 2018 14:17

Jestli někdo něco tvrdí, tak to má a nebo musí dokázat. Jinak je to lež.

2 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
Foto

Osud Miloše Zemana je, v jednom určitém směru, podobný osudu Donalda Trumpa.

U každého z nich, jejich protivníci, různí aktivisté, zkreslí každé jejich prohlášení tak, aby vyznělo v neprospěch dotyčných.

U Zemana si například pamatuji, jaká příšerná hysterie nastala, když se vyjádřil, proti tehdy podporované inkluzi. Málem ho měli za někoho, kdo chce ubližovat dětem.

A současná skutečnost? Díky hysterii s inkluzí se dějí neskutečné věci. Slyšel jsem o případu, kdy matka vzala silně slabozrakou dceru ze speciální školy pro slabozraké a dala ji do školy "normální". Jakoby ta pro slabozraké normální nebyla.

A výsledek? Žádná inkluze nemůže tomu dítěti zlepšit zrak a fakt, že je v "normální třídě" je velmi draze vykoupen.

Takže od inkluze se dnes ustupuje, ale že to před pár lety říkal Miloš Zeman, se už zapomnělo a zůstaly jen tehdejší "záporné aktivistické body" pro MZ. a tak je to se vším.

A stejně tak by šlo pohovořit o hysterii z jedné jediné zmínky o Ferdinandu Peroutkovi.

9 8
možnosti

To je naprosto normální, protože oba jsou velkohubí. Čím by se měly už média zabývat, když ne výroky nejvyšších představitelů. A že se ukáže, že to jsou bláboly, je pak problém jeho oveček.

5 2
možnosti
Foto

A to si vážně myslíte? Jakože Zeman kandidoval a úřaduje proti své vůli?

4 2
možnosti
Foto

a) Důkaz je na světě: vyjádření osobního lékaře Zemana o jeho zdravotním stavu,

b) Z hlediska občanskoprávního řízení fakt medializované kauzy, týkajícího se zdravotního stavu Zemana před volbami objektivně prospěl. Přes informaci o jeho smrtelné nemoci ho voliči houfně volili, tedy mu to přineslo prospěch, protože tím získal přímo neotřesitelný mandát. Voliči ho, byť úplně nemohoucího, ho přímo na nosítkách vynesli na Hrad.

1 0
možnosti

Nevidím žádnou vědu, ani senzaci ! Miloš Zeman, je strárnoucí a chátrající člověk - odpovídající svému věku a životnímu stylu. Rakovinu taky má - protože ji máme v těle my všichni. Je lékařskou záhadou, kdo - co a kdy, ji spouští do toho neblahého bujení. Nepřeji nikomu, Miloše nemám rád, nicméně nepřeji ani jemu ... :-)

5 1
možnosti
Foto

Co je psáno, to je dáno. Zemanův advokát to zdůvodnil tím, že kromě žaloby na ochranu osobnosti podávají také trestní oznámení a právě v trestním řízení bude míra zavinění žalovaného předně řečena. Autor blogu se chová stejně jako novinář, který toto oznámení otitulkoval "Zeman couvá ze žaloby kvůli údajné rakovině".

4 4
možnosti
Foto

Ten novinář , stejně jako já máme to, čemu se říká právní povědomí a opíráme se o názor lidí, kteří tomu rozumí.

0 0
možnosti

"Důvěryhodný rezident by řekl..." Kouzlo nechtěného? ;-DR^

5 0
možnosti
Foto

To tedy po 6:00 nějak nechápu. Mohlo by, paní Leono, prosím, být nějaké vysvětlení pro, nyní již skoro 100%, seniora?

2 1
možnosti
Foto

Je docela možné, že předmětnou zprávu o zdravotním stavu presidenta pan Ovčáček usilovně hledá, a oba dva jsou si jistí, že ji viděli vlevo dole. R^

14 0
možnosti
Foto

Vy jste, pane doktore, po ránu docela vtipný. A víte o tom, že možná článek s názvem "Hitler je gentleman" skutečně vůbec neexistuje a pan prezident si ho spletl s významově velmi podobným článkem "Dynamický život",, kterým Ferdinand Peroutka oddaně oslavil 50. narozeniny Adolfa Hitlera.

Odkaz dávat nemusím, Článek se objeví, jakmile zadáte jeho název do vyhledávače.

2 4
možnosti