Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za mě karma.

Dle komentářů vidím, že se spustě lidí nelíbí, že se nás muslimská migrace minula a budou opět strašit, "počkejte až se to objeví u nás"....Tihle lidé pořád blábolí, za 5 - 10 let, kdy tohle šílenství pomine si najdou dalšího strašáka, třeba eskymáky, jelikož je tání ledovců žene na jih. Pak zavládnou znovu hesla typu " Ne Eskymákům, Evropu si vzít nedáme". Radil bych jim, ať se vzpamatují a dají si sami sobě otázku, ohrožuje mě osobně někdo? Kdo je to? Ale no ať si každý odpoví sám a nestraší.

2 3
možnosti

J45a96k80u49b 64Š94o58l85c

27. 4. 2018 15:21

Asi Putin, ne?

1 0
možnosti

o Sorosovi tu byl clanek vcera a ten clovek neni namocen jen migracni krizi.

2 0
možnosti
TK

Aneb přání otcem myšlenky..

2 0
možnosti
Foto

Jo a jen tak mimochodem, pokud to nedej bože u nás bude jednou vypadat stejně, jako to s muslimy vypadá v současnosti v sousedním Německu, tak nám "populistům" argumenty zůstanou dál, kdežto vám, co tvrdíte, že muslimové nebezpečí nejsou, zbude holé nic...

9 1
možnosti
JJ

J71i64ř34í 96J35a21n14d57a

27. 4. 2018 14:04

Nebojte, oni to na někoho svedou, že se ta integrace nepovedla. Jako za socialismu. Taky by se určitě povedl, nebýt všech těch rozvracečů.

7 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^ Mně také fascinuje, jak mnozí z těch, kteří by chtěli řešit uprchlickou krizi v životě neviděli jediného muslima, nedokáží zabezpečit sami sebe , nadávají, že mají malé platy, ale zeměkouli by řídit uměli. :-)

8 6
možnosti
Foto

Chápu, že u vás v Budějicích jich asi moc nemáte, takže nevíte, o čem píšete, my jich v Praze pár máme, i s mešitou...

5 1
možnosti
Foto

Lidé, kteří mají názory jako máte Vy, by se také měli nazývat "populisté". Jste přesně to, co kritizujete, jen v opačném grádu...

4 4
možnosti
Foto

... když už, tak v opačném gardu, ne? Ovšem jaký div, právě u tebe ... ;-DRv

4 0
možnosti
MK

Rv Článek je naivní skloubení polopravd.

1) Stále ročně přicházejí statisíce, většina bez nároku na azyl.

2) Většina z toho více než 1 miliónu v r.2015 by měla jít zpět; podařil se doposud jen nepatrný zlomek; návratová politika totálně selhává.

3) Selhává rovněž ochrana společných hranic a to je nebezpečný rozkladný element EU. Řecko a Itálie finance právě cílené na tuto ochranu "spotřebovaly " jinak.

4) Invaze převážně nelegálů lze vyhodnotit jako nepřátelský akt, zvláště, když je podporovaná cíleně mafií a jinými. Vojenský zásah, i proti zemím, které tuto invazi umožňují má své oprávnění. Zde m.j. také selhalo NATO.

5) Historie nás má poučit: 1400 let se islám rozlézá po celém světě a to převážně za použití své zločinné ideologie. Ti, co přicházejí jsou z více než 90% muslimové.

Římané ze své zaniklé říše zvedají varovný prst: "Zatímco se v Římě vedly porady, Saguntum bylo Hanibalem dobyto." - Titus Livius, 1. stol. př.n.l.

12 3
možnosti
DV

D12a33v33i67d 88V36l21k

27. 4. 2018 9:40

Mě spíš fascinuje , že nejvíc vyvádějí populisti v zemích, kde se vůbec nic neděje.Ovšem co čekat v zemi kde 30Kč poplatek u doktora vyhrál volby. Jirko, dobře jsi to napsalR^

16 7
možnosti
PS

Máte naprostou pravdu. Taky nechápu ty lidi co si dávají na střechu hromosvod, a přitom ani neznají nikoho komu do baráku udeřil blesk. Chytří lidé jako vy nejdříve počkají až ten blesk udeří a pak si hromosvod namontují to je přeci LOGICKÉ. Nebo ty preventivní prohlídky ohledně rakoviny prsu, hysterky se jen bojí něčeho co se v okolí hojně děje. Stavební úřad a jeho nesmyslná nařízení ohledně požární ochrany, to jako že stavím barák a mám se poučit od okolí jak něčemu předcházet, nejsem na hlavu, dokud nebude barák alespoň jednou hořet tak nekoupím ani jeden hasičák.

10 1
možnosti
SB

V této diskusi čtu, že ti migraci odnášejí Řecko a Itálie.

Ano, odnášejí. A je to v důsledku jejich zeměpisné polohy.

Ale proč bychom s nimi tuto nevýhodu měli sdílet, když oni s námi nikdy nesdíleli výhody své zeměpisné polohy?

Ve středověku Itálie bohatla díky tomu, že benátské a janovské lodi měly prakticky monopol na obchodování Evropy s orientem.

Díky své zeměpisné poloze byly tyto státy v dobách antiky na vrcholu, dnes tam jezdí turisté za antickými památkami a z toho těm zemím plynou zisky.

Díky své přímořské poloze mají velké zisky z letní plážové turistiky.

Díky své jižní poloze mohou pěstovat i ty plodiny, které u nás pěstovat nelze.

Mohou lovit mořské ryby.

Žádnou z těchto výhod s námi nesdílejí a většinu z nás by ani nenapadlo po nich žádat, aby nám část svých zisků z toho dávali.

Ale proč tedy bychom my s nimi měli sdílet jejich nevýhody, když oni s námi nesdílejí své výhody?

16 2
možnosti
KM

Proto, že nejsme všichni hokynáři a někteří vidí vic než položky má dáti-dal.

5 7
možnosti

J89a52k22u87b 25Š87o76l54c

27. 4. 2018 8:04

V Německu jsou židé napadáni na ulicích, ve Francii vražděni, ale klid, to jsou jen takové blbinky.

15 1
možnosti