Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, máte pravdu. Přesto má tento potměšilý stařík podporu koalice ANO, SPD, KSČM. Neuvěřitelné, co my jsme za národ.

7 0
možnosti
Foto

Jsme moudrým národem který podporuje svého prezidenta navzdory několika křiklounům.

1 4
možnosti
JP

Pane Turner, jste mimo přesně tak, jak podle mediálního proudu máte být. Neposloucháte nebo nečtete, co říká pan prezident, ale hned vše překládáte podle poplatných mediálních kódů.

Mě se také nelíbí, když se tam zveličuje či znovu pomlouvají ti sportovní komentátoři. Nactiutrhání a použití "ti idioti" není správné. Ale co je to proti Vašemu psaní a práci medií proti našemu prezidentovi a našemu státu rozdělenému 47:47? Někteří tvrdí, že prezident získává body díky vaší negativní práci proti němu. Tak toho nechte, nebo mu nakonec vylžete Nobelovu cenu za mír ve světě.

1 2
možnosti
MS

Soudě podle nezvyklé "zdravé" barvy tváře prezidenta (jindy až mrtvolně bledé) a použitých vulgárních slov to vypadá, že před svým vystoupením požil pár panáků slivovice. Pak se nemůžeme divit, že tam potom tak blekotá. :-/

4 0
možnosti
Foto

Ty si, Milane, myslíš, že cukrovkáři smějí 55% slivovici? To je dost naivita, že?

1 4
možnosti
SN

:-)......Vás, pane autore, ta nenávist jednou zabije! ONo záleží na úhlu pohledu, hlavně ne tom jestli jsme schopni objektivně hodnotit, nebo kdy už při vyslovení jména president se v nás všechno vzpříčí.

Za Vámi je blog pana Čermáka, solidně napsaný, doporučuji Vám si ho přečíst. Každá mince má totiž dvě strany. Ale......nejste jediný, který píše tvrdě tendenčně, zatím je vidět, že většina národa současného presidenta oceňuje, protože je to člověk, který vnímá realitu současného světa a ne loutka, řízená ze zákulisí, kterou se nám snažila protlačit "pražská kavárna" ! !!!!!!

1 12
možnosti
PB

Vás, pane autore, ta nenávist jednou zabije!... Ale......nejste jediný, který píše tvrdě tendenčně,...kterou se nám snažila protlačit "pražská kavárna" !

Slyšíte se vůbec? Máte nějakou sebereflexi? V úvodu spíláte tendenčnosti a voláte po objektivitě a zakončíte to tím, že kritiky Zemana označíte plošně za "pražskou kavárnu". Toto je přesně ta sebestředná slepota Zemana a mnohých jeho příznivců, o které autor píše.

13 0
možnosti
PB

Zasloužená karma.

Přejel jsem si Zemanův projev jen čtyřbodově a i to stačilo. Nechyběla novinářská stoka, do které se trefit v jeho projevech je spíš zákon pravděpodobnosti, než náhoda. Dále projevy jeho pašáctví, kdy on sám veliký buditel stírá rozdíly mezi vládnoucí elitou a prostými plebejci. Ironický výsměch, kdy někdo chce radit spisovateli jak má psát knihu, převedeno na politology, kteří ničemu nerozumí a jen závidí tomu (jemu), kdož něco dokázali. A vzápětí zesměšňování Jana Kysely ústavního právníka, vedoucího katedry politologie UK a člena Legislativní rady vlády, jak nerozumí ústavě zatímco velký sjednotitel Já Zeman I. ji má v malíčku. A nakonec vtípek, kdy v novinách jsou PRAVDĚPODOBNOSTNÍ zprávy. Strejda googl říká, že toto v hovoru neobvyklé slovo skutečně existuje. Je to specifický termín z matematiky a jednoduše má spojitost s tkz. paradoxem lháře.

Tedy ano, tady ho použil ten správný člověk.

13 2
možnosti
AM

Z celého jeho projevu stojí za úvahu a diskusi jen ten jeho návrh volebního systému.

Nikdy jsem o tom hlouběji nepřemýšlel, ale takhle z první dobré to nezní úplně špatně. Rozhodně mnohem lepší, než třeba systém, který razí Janeček.

Ale ve zbytku už se Miloš Zeman pouze ztrapnil, popisujete to přesně.

1 1
možnosti
AM

Já se Zemanem definitivně skončil po jeho slovech na adresu Alexandra Mitrofanova.

Otřesné.

Teď už ve mě Zeman vzbuzuje pouze lítost...

9 1
možnosti
Foto

Ach. Sašenka M. To je ten, co vystudoval žurnalistiku eště v sajůzu, pak, kde se vzala tu se vzala, teda vzal, u nás, v záv. časopisu Škodovák působil, a tedˇ píše stejně kvalitně jak kdys, jen v opačném gardu, že;-)

1 6
možnosti
Foto

Velmi často se zde v diskuzích objevuje pojem sekta, obvykle ve smyslu Koblihaři.

Ale, jak patrno z této a jiných podobných diskuzí, jako sekta se zde nejvíce chovají právě vyznavači marného, zbytečného a škodlivého protizemanovskeho kultu,

3 7
možnosti
VS

Spíš škodlivé jsou vaše zbytečné příspěvky.!Rv

15 0
možnosti
Foto

Jsem zvědav, kam až vygraduje chování tohoto zjevně duševně nemocného člověka. Klaus, stejný případ, ten zneužil amnestii, Zeman jej určitě bude chtít trumfnout. Tipuji, že přinejmenším vyhlásí někomu válku či napíše zvací dopis. Co tento zapšklý slaboch sám provádí s tímto národem, nedokázali ani komunisti. A ti co mu přicmrndují, jsou podobně bizarní jedinci.

Ten člověk je plný nenávisti, tomu se bude těžko z tohoto světa odcházet.

Karma Vám pane Turnere!

22 1
možnosti
Foto

Nenávist čiší spíše z Vašeho textu.

4 5
možnosti