Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě ohledně toho Novičoku

Přečtěte si zde názor odborníka na zbraně hromadného ničení a pracovníka Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Ladislava Středy:

https://www.novinky.cz/domaci/473216-odmorovani-novicoku-bylo-jen-divadlo-rika-chemicky-expert.html

Možná jednou přijdete na to, že tupá adorace verze jedné strany, jak to bohužel tak často předvádíte, ačkoliv jste vysokoškolsky vzdělán, nemusí mít s realitou nic moc společného. Pokud Vám ovšem nevadí, že si z Vás, velmi slušně řečeno, utahují ... Každej jsme holt nějakej. :-)

1 0
možnosti

3,14tomio, dál už číst ani netřeba. Okamuru jsem nevolil ani k němu nijak netíhnu, že tenhle primitivismus používají ti, co jim teprve nedávno skončilo dětství, to se dá chápat, že za touhle nadávkou stojí zcela dospělý muž, to je na pováženou, za takovouhle nadávkou se nic objektivního očekávat nedá. Rv

Osobně jsem ten dokument nečetl, ale že se za tím neskrývá nějaké další kolečko salámu, k našemu osídlení Afrikou, na tohle bych vůbec nevěřil, ono těžko dneska předvídat, jak takovýto dokument bruselští právní šamani jednou vyloží. S LS nás také nějaká soudružka Roithová ujišťovala, že LS neznamená rozhodně přerozdělování migrantů, že LS nás před tímto naopak bude chránit. Dodnes se tato dáma těm, kterým takto nestoudně lhala neomluvila a dělá jako kdyby se nic nestalo.

4 0
možnosti

Takže nejlepší argument pro schválení Makaréše je to, že ho odmítlo krvelačné nacistické Maďarsko. Díky, nezájem.

4 1
možnosti
Foto

Demokracie je sice špatný systém totalitní vlády, ale dosud nikdo nic lepšího nevymyslel. Nemá tedy smysl cokoli kritizovat, občané znají argumenty korporátního mainstreamu z televizní propagandy a nepotřebují je slyšet ještě jednou ve Sněmovně z úst Miroslava Kalouska Rv

1 1
možnosti
Foto

Mozková kapacita členů SPD je na úrovni agresivního psa. Čekají na předhozený flák od svého "krmitele" a pak jen zběsile škubou. Výsledkem jejich jednání je jen destrukce. Rozumný a proveditelný nápad z jejich řad je tak očekavatelný jako slušné jednání našeho toho času prezidenta.

Karma, mám rád Vaše blogy, jsou jedny z mála rozumných co tu ještě zůstaly. Hlava mi nebere, když administrátor vyzdvihne blog s názvem Rád Vám plivnu do tváře a nejvyšší karmu mají nenávistní a populističtí autoři, přičemž hlasování o karmě je neustále anonymní, nekontrolovatelné a tudíž i manipulovatelné.

5 8
možnosti
Foto

Děkuji Vám, těší mě to. Karmou se u svých článků nikterak netrápím, píšu to, co si myslím, a tak jak chci, ale některé mé články jsou motivované tím, co uvádíte, čteností a podporou (formou karmy) jiných článků, které šíří nenávist, dezinformace a negaci principů, které ctím.

1 0
možnosti

3,14turner a jeho svět.

5 1
možnosti
Foto

"Píturner", co to je? A o mém světě, milý pane Mělnický víte uplý prd. Tento prostor je určen pro názory čtenářů na obsah článku. Máte nějaký názor?

0 0
možnosti

Podepsat smlouvu z Marrakeše nenutí podpisovatele k plnění všech bodů té smlouvy!!

1 0
možnosti
Foto

No, protože to není žádná smlouva. Pouze určitá deklarace

0 0
možnosti

Tak pokud jste chtěl napsat "Vy mimoni", tak bych řekl, že to je dost slabé slovo.

2 1
možnosti

P95a27v43e71l 14S27y42s42e32l

26. 5. 2018 18:47

Stejný troubové podávali na prezidenta Klause žalobu, že nechtěl podepsat LS...tehdy přeci taky o nic nešlo, že, zločinci jako Dientsbír by už měli bejt v teplákách v kamenolomu. A tady taky "opět" o nic nešlo, no ... a tak to schválili, SORRY JAKO

16 3
možnosti